Csak Down-szindrómás babát akart örökbe fogadni a háromgyermekes pár - Testvérével elválaszthatatlanok
A házaspár harmadik gyermeke Down-szindrómával született, két és fél évvel később pedig elhatározták, örökbe fogadnak egy hasonló rendellenességgel világra jött gyermeket.

down szindromas gyerekek cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Whittney Moody már egészen kicsi kora óta tudta, hogy egyszer majd örökbe fogadó szülő akar lenni: már általános iskolásként elárulta ezt szüleinek. Felnőttként pedig meg is valósult nagy vágya.

Középiskolában ismerkedett meg leendő férjével, akivel a főiskola után nem sokkal össze is házasodtak. A párnak három gyermeke született, a harmadik baba világra jötte után pedig az adoptálás mellett döntöttek.

Csak Down-szindrómás babát akart a pár

Sokat küzdöttek harmadik gyermekükért, Whittney többször elvetélt, és több sikertelen lombikon is túl voltak, amikor már feladták a családbővítést. Ezért is érte nagy meglepetésként őket a hír, hogy a nő mégis várandós lett. Veszélyeztetett terhesként a kismamának nagyon óvatosnak kellett lennie, szinte folyamatosan vizsgálatokra járt, és megfigyelték, végül 35 hetesen jött világra kisfiuk, Jude, akinél az orvos Down-szindrómát állapított meg. Két és fél évvel később pedig elhatározták, hogy örökbe fogadnak egy negyedik gyermeket, és megbeszélték, hogy ha lehet, csak Down-szindrómás babát akarnak magukhoz venni. 

Képek: Instagram/max_and_jude.

Ezt is szeretjük