Egy közösség, ahol mindenki megtalálja a nagy Őt!
Club Soul
Ha olyan pasit keresel, aki nemcsak a szerelmed, de a lelki társad is egyben a legjobb helyen jársz. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan úgy gondolják, hogy a tökéletes társat megtalálni lehetetlen küldetés. Azonban nem kell, hogy keresés közben az estéid magányosan teljenek, hiszen az ismerkedés maga is izgalmas folyamat.

A Club Soul azzal az elhatározással nyitotta meg kapuit, hogy az értékes és színvonalas társkeresésre vágyók igényeit maximálisan kielégítse. Jelenleg 1300 regisztrált tag van az oldalon, akiknek száma folyamatosan nő.

Ők egyfajta közösségként vannak jelen és nemcsak egymást támogatják, de profi segítséget is igénybe vehetnek. Az oldalon ugyanis lélekdoktor, életmódtanácsadó, divat- és stílustanácsadó, valamint pszichológus várja a kérdéseket és ad tanácsot. A Club Soul biztosítja a közösségi teret, ahol biztonságosan és hangulatosan ismerkedhetsz igényeidnek megfelelően. Az oldal egyértelműen és kizárólag a társkeresők javát szolgálja, ez abban is leszűrhető, hogy ellentétben más társkereső oldalakkal, itt minden szolgáltatást ingyen vehetsz igénybe, ami szintén egyedülálló a hazai online térben.

Intelligencia - szerelem kalkulátor

A Club Soul Magyarország első társkereső közössége, ahol végre nem a szerencsén múlik, hogy egymásra találtok-e lelki társaddal. Az oldal nemcsak hagyományos, paraméterek alapján eldőlő társkeresést kínál számodra, hanem közösséget, ahol hangokat, véleményeket és arcokat találsz. Az oldalon folyamatosan figyelheted, ki az, akivel pont egymást keresitek, és ezzel a személyre szabott ajánlórendszerrel számodra is sokkal könnyebb lesz az ismerkedés.

Az Összhang kalkulátor minden társkeresőt megvizsgál, és elvárásaid, személyiséged és életviteled alapján megtalálja neked azt, akit keresel! Használd ki a lehetőséget: kommunikálj, keress, kutass, flörtölj!

A Club Soullal most nyerhetsz is!
Utazás, egy új laptop vagy telefon, esetleg egy hasznos kis pendrive? Mire vágysz? A nyereményjáték 2011. október 30-ig tart. A részleteket megtalálhatod ide kattintva.

Diszkréció és pezsgés egy helyen

Az internetes ismerkedésnél kiemelten fontos a diszkréció, ezért a Club Soul oldalán te döntheted el, hogy kik láthatják az adataidat és kik azok, akik nem tudhatnak rólad. Aki szimpatikus, azt egy kattintással felveheted a kedvenceid közé, aki pedig nem nyeri el a tetszésedet, egyszerűen a tiltott személyek listájára teheted, így garantáltan nem fog zavarni többet.

Az elavult és kezelhetetlen társkeresőkkel szemben a Club Soul fiatalos, pezsgő és facér tagokkal bír, így garantáltan nem fogsz unatkozni! Csevegj, oszd meg az élményeidet másokkal, és azt fogod észrevenni, hogy játszva találtad meg az Igazit...

Ha már több oldalon is jártál, és próbálkozásaid eddig nem jártak sikerrel, de még most sem adtad fel, akkor van számodra egy örömhírünk: jó helyen jársz! Tedd meg az első kattintást a szerelem felé, regisztrálj most!(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=1759478&kampany=1815939&banner=1815942&ord=RANDOM_NUMBER)%)

Ezt is szeretjük