5 apró mozdulat, ami boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatról árulkodik: nem a csókok száma jelzi az összetartozást
Ezek a mozdulatok megmutatják, hogy valóban mély érzelmek és őszinte szerelem köti össze a pár tagjait.

par cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha egy csókolózó párt lát az ember, a legtöbben rögtön azt gondolják, milyen szerelmesek is lehetnek. Nemcsak a csókok utalhatnak azonban erős, heves érzelmekre, sőt: egy hosszú távú kapcsolatban sokszor egészen más apróságok jelzik, hogy még mindig odavannak egymásért a felek.

A következő mozdulatok a boldog, kiegyensúlyozott kapcsolat indikátorai: szoros viszonyról, mély érzelmekről és intimitásról árulkodnak, ha rendszeresen jelen vannak a partnerek között.

Apró érintések és előrehajlás

Ha a pár tagjai a leghétköznapibb helyzetekben is keresik a másik fizikai közelségét, és mindig kihasználják, ha egy picit is hozzáérhetnek, megsimogathatják, az egyértelműen a mély érzelmek jele. Ezzel ráadásul biztosítják azt, hogy társuk mindig szeretve és biztonságban érezze magát, így folyamatosan csak még inkább megszilárdítják a viszonyukat. Az apró érintések gyakran nemcsak a szerelem, hanem a fizikai vágy meglétének mutatói is.

Szintén árulkodó, ha egy mély beszélgetés közben az egyik fél, miközben hallgatja a másikat, kicsit oldalra dönti a fejét, vagy közelebb hajol a párjához. Ezzel a mozdulattal valódi, őszinte érdeklődést fejez ki a társa, illetve annak mondandója iránt.

A cikk az ajánló után folytatódik

Tükörmozdulatok és árulkodó kezek

Sok szakértő javasolja, hogy ha az ember szimpátiát akar kelteni valakiben, akkor próbálja kicsit másolni a testtartását az első találkozás alkalmával, ezzel ugyanis tudat alatt kelt jó benyomást az illetőben. Ha ez a szokás egy kapcsolatban önkéntelenül van jelen, az erős kötődésre, bizalomra utal.

A kezek szintén igencsak árulkodóak. Ha beszélgetés közben a pár tagjai általában nyitott testhelyzetet vesznek fel, és a kézfejeiket sem szorítják össze, vagy rejtik el, hanem nyitott tenyérrel kommunikálnak, az őszinte, nyílt kapcsolatról mesél, és arról, hogy a viszony alapja az őszinteség, a bizalom, és a felek bármit el tudnak mondani egymásnak. 

Védelmező gesztusok

Törődésre, őszinte szerelemre utal az is, ha a felek védelmező magatartást tanúsítanak. Például, automatikusan megfogják egymást a zebra előtt, átkarolják egymást, ha problémás szituáció adódik, vagy például összebújnak egy film ijesztő jeleneteinél. Bár tényleg apróságnak tűnnek ezek a mozdulatok, valódi törődésről, szerelemről árulkodnak.

Felismered, ki akar megismerkedni veled?

Te tudod, mire utal egy félmosoly vagy éppen az, ha a férfi a hajába túr? És ha elfordítja a testét, vagy megérinti a tarkóját? Kvízünkben tesztelheted, mennyire olvasol a testbeszédből az ismerkedés, illetve a randevúk során.  

Ezt is szeretjük