5 apró mozdulat, ami boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatról árulkodik: nem a csókok száma jelzi az összetartozást

Ezek a mozdulatok megmutatják, hogy valóban mély érzelmek és őszinte szerelem köti össze a pár tagjait.

par cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha egy csókolózó párt lát az ember, a legtöbben rögtön azt gondolják, milyen szerelmesek is lehetnek. Nemcsak a csókok utalhatnak azonban erős, heves érzelmekre, sőt: egy hosszú távú kapcsolatban sokszor egészen más apróságok jelzik, hogy még mindig odavannak egymásért a felek.

A következő mozdulatok a boldog, kiegyensúlyozott kapcsolat indikátorai: szoros viszonyról, mély érzelmekről és intimitásról árulkodnak, ha rendszeresen jelen vannak a partnerek között.

Apró érintések és előrehajlás

Ha a pár tagjai a leghétköznapibb helyzetekben is keresik a másik fizikai közelségét, és mindig kihasználják, ha egy picit is hozzáérhetnek, megsimogathatják, az egyértelműen a mély érzelmek jele. Ezzel ráadásul biztosítják azt, hogy társuk mindig szeretve és biztonságban érezze magát, így folyamatosan csak még inkább megszilárdítják a viszonyukat. Az apró érintések gyakran nemcsak a szerelem, hanem a fizikai vágy meglétének mutatói is.

Szintén árulkodó, ha egy mély beszélgetés közben az egyik fél, miközben hallgatja a másikat, kicsit oldalra dönti a fejét, vagy közelebb hajol a párjához. Ezzel a mozdulattal valódi, őszinte érdeklődést fejez ki a társa, illetve annak mondandója iránt.

A cikk az ajánló után folytatódik

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Tükörmozdulatok és árulkodó kezek

Sok szakértő javasolja, hogy ha az ember szimpátiát akar kelteni valakiben, akkor próbálja kicsit másolni a testtartását az első találkozás alkalmával, ezzel ugyanis tudat alatt kelt jó benyomást az illetőben. Ha ez a szokás egy kapcsolatban önkéntelenül van jelen, az erős kötődésre, bizalomra utal.

A kezek szintén igencsak árulkodóak. Ha beszélgetés közben a pár tagjai általában nyitott testhelyzetet vesznek fel, és a kézfejeiket sem szorítják össze, vagy rejtik el, hanem nyitott tenyérrel kommunikálnak, az őszinte, nyílt kapcsolatról mesél, és arról, hogy a viszony alapja az őszinteség, a bizalom, és a felek bármit el tudnak mondani egymásnak. 

Védelmező gesztusok

Törődésre, őszinte szerelemre utal az is, ha a felek védelmező magatartást tanúsítanak. Például, automatikusan megfogják egymást a zebra előtt, átkarolják egymást, ha problémás szituáció adódik, vagy például összebújnak egy film ijesztő jeleneteinél. Bár tényleg apróságnak tűnnek ezek a mozdulatok, valódi törődésről, szerelemről árulkodnak.

Felismered, ki akar megismerkedni veled?

Te tudod, mire utal egy félmosoly vagy éppen az, ha a férfi a hajába túr? És ha elfordítja a testét, vagy megérinti a tarkóját? Kvízünkben tesztelheted, mennyire olvasol a testbeszédből az ismerkedés, illetve a randevúk során.  

Ezt is szeretjük