Ilyen lánykérést még nem láttunk: a biciklirajongó pár eljegyzésétől mindenki elolvadt

A sportimádó férfi nagyon különleges és egyedi ötlettel kérte meg szerelme kezét.

biciklis par cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rengeteg pár osztja meg a neten ötletes, filmbe illően romantikus eljegyzésük történetét. A legtöbben meseszép helyen teszik fel a nagy kérdést, sokan a kis kedvenceket hívják segítségül, míg mások a gyűrűt illetően rukkolnak elő különleges ötletekkel.

Egy texasi férfi azonban valóban szokatlan, mégis aranyos módon kérte meg párja kezét: társának szó szerint meg kellett dolgoznia azért, hogy megtörténhessen a nagy pillanat.

A biciklizésimádó pár különleges eljegyzése

Jon Blaze és Thao Nguyen 2016-ban ismerkedtek meg Valentin-napon, azóta pedig annyira boldogok együtt, hogy a férfi már egy ideje azon gondolkozott, megkéri szerelme kezét. Azonban mindenképpen valami egyedire vágyott, és egy olyan dolgot akart segítségül hívni a szervezésben, amiért mindketten egyformán rajonganak, ami összeköti őket. Ezért is döntött úgy, hogy valamilyen módon a biciklizés is szerepet játszik majd az eljegyzés során. Ez ugyanis a közös hobbijuk, és hetente legalább kétszer tekernek együtt, sőt közös Instagram-oldaluk is van Cyclist Couple néven. 

Ekkor még nem tudta pontosan, hogyan is teszi majd fel a kérdést, de amikor éppen egy biciklitúrát tervezett egy applikáción keresztül, rögtön beugrott neki az ötlet. Rájött, hogy a környékükön lévő utak segíthetnek benne. Ezután neki is állt a szervezésnek, majd amikor már minden készen állt, elhívta párját egy körülbelül 25 kilométeres tekerésre.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A trükkös útvonal

A kirándulás igencsak kacskaringós utakon, és szinte értelmetlennek tűnő útvonalon vezetett, amit a lány egy kicsit nehezményezett is. Nem értette, miért kell ennyi felesleges kanyart venniük, amikor mehetnének egyenesen is, ám amikor valami kezdett kirajzolódni a képernyőn, teljesen megváltozott a véleménye. A megtett táv ugyanis kiadta a „Marry me” azaz a „Gyere hozzám” szavakat, a nő pedig rögtön elfelejtette a bosszankodást, nagy mosolyra húzódott a szája, és igent mondott.

lanykeres

A netezők teljesen odavoltak az ötletért, sokan dicsérték érte a férfit, néhányan viszont vicceskedve megjegyezték, hogy az ő barátnőjük már a harmadik értelmetlennek tűnő kanyar után szakított volna velük. A pár egyébként télre tervezi az esküvőjét, a követők pedig izgalmasan várják, milyen hasonlóan aranyos és kreatív ötletekkel rukkolnak majd elő a nagy napra.

Egyszerű, mégis hihetetlenül romantikus otthoni lánykérések

Vannak, akiknek az otthoni lánykérés a lehető legromantikusabb megoldás. Néhányan nem kedvelik a tömeget, kellemetlenül éreznék magukat, ha a párjuk sok ember előtt térdelne le eléjük, mert mindenki csakis rájuk figyelne. Nem is beszélve arról, hogy a közös lakás rengeteg szép emléket őriz. A következő képek bizonyítják, hogy egy otthoni eljegyzés is lehet meseszép, megható és varázslatos. 

Fotók: Instagram, Reddit.

Ezt is szeretjük