Az év legrosszabb párkapcsolati tanácsai
Bármennyire is a legjobb szándék vezérli a barátnőidet, időnként bizony ők is bakot lőnek tanácsaikkal. Ezeket semmiképpen ne fogadd meg!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A női természethez hozzátartozik, hogy szeret tanácsokat osztogatni. Valószínűleg a te barátnőid sem egyszer javasoltak már különféle megoldásokat férfiproblémákra, ám a jó szándék nem mindig elég. Ezeket semmiképpen ne fogadd meg!

Szállj ki, de rögtön!

Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek. Aki azt állítja, hogy márpedig közte és a párja között még soha egy hangos szóváltás sem volt, az nem mond igazat. Egy kiegyensúlyozott párkapcsolat természetes velejárója az olykori kisebb-nagyobb nézeteltérés, ezért, amikor valaki azt tanácsolja egy nehezebb időszak után, hogy szakíts, azt tilos komolyan venni.

Tény, hogy bizonyos esetekben ez a helyes döntés, ám legalább próbáld meg megbeszélni a másik emberrel, ami bánt, adj egy kis időt mindkettőtöknek, hogy közösen helyre tudjátok hozni, ami elromlott. A menekülés nem old meg semmit - ha elfutsz a problémák elől, sosem fogod megtudni, hogy vajon mi történt volna, ha nem adod fel idejekorán. Ráadásul nem lehet az élet mindet nehézségét úgy orvosolni, hogy megfutamodsz előlük.

Úgysem találsz jobbat!

Egy külső szemlélő még akkor sem láthat bele teljesen a kapcsolatotokba, ha mindent elmesélsz neki. Teljesen más személyesen, első kézből átélni és megtapasztalni az élményeket, mint hallomásból lereagálni őket. Ezért, ha probléma lép fel a párkapcsolatodban, és te továbblépnél, de mindenki arról beszél, hogy milyen jól jártál egy ilyen rendes pasival, ne engedd a kezeid közül kicsúszni, ne hallgass rájuk.

Ha te magad már nem bírod cérnával, és úgy érzed, mégsem ő az, aki mellett le tudnád élni az életed, akkor ne törődj azzal, hogy a többiek mit mondanak. A között, amit ők látnak, illetve a valóság között fényévnyi különbség lehet. Például elképzelhető, hogy a párod társaságban kedvesen és odaadóan viselkedik, viszont amint kettesben maradtok, inkább negatív megnyilvánulásai vannak. Hidd el, ennél sokkal jobbat is találhatsz, nincs olyan, hogy csak ő lehet számodra a tökéletes.

Ne reagálj!

Egy kialakuló kapcsolatban számos kérdés felvetődhet, de a leggyakoribb az, hogy ki keresse a másikat a randi után. Ha a srác azt ígérte, hogy hívni fog, de mégsem tette, akkor az azért van, mert nem érdekled, vagy azért, mert nem akar nyomulni? Ugye, ismerős ez a szituáció? Bizonyára az sem újdonság, hogy ha a pasi hamar hív, akkor túlzottan is rámenősnek tűnhet, ezért előfordul, hogy az aggódó barátnők azt javasolják, ne vedd fel a telefont.

Nem szabad mindenfélét belelátni olyan dolgokba, amiknek valójában nincs jelentőségük. Ha a pasi korán hív, akkor az valószínűleg azért van, mert jól érezte magát veled, és nem azért, mert rögtön ágyba akar vinni. Mint ahogyan az sem biztos, hogy ha nem keres, akkor nem tetszel neki - egyszerűen csak időt ad neked, hogy átgondold az érzéseid, vagy talán nem tud olyan körülményeket teremteni maga körül, amikor zavartalanul beszélhetnétek. Annál rosszabb dolgot, mint hogy nem fogadod a hívásait, el sem követhetsz - ha a barátnőd ezt ajánlja, ne hallgass rá. Engedd, hogy minden a maga rendje és módja szerint haladjon.

Mi volt a legrosszabb párkapcsolati tanács, amit valaha kaptál?

Ezt is szeretjük