18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Miért izgatja a férfit az anális szex? (18+)
A női tomport meghódítani olyan férfiúi büszkeség, mint zászlót döfni a Himalája csúcsára. Hogy miért? Utánajártunk!

A tomport az anyatermészet nem egészen azzal a céllal formálta meg, hogy a legmélyebb szexuális gyönyörök forrása legyen, de a gömbölyded formák megszállottja, a férfi leleményesebbnek bizonyult: míg a saját portájukat gondosan őrzik, a női popsi kényeztetése annál izgatóbb és kívánatosabb dolog számukra. De miért olyan izgalmas a hátsó kertben tett látogatás?

Tabuk vonzásában

Vizes vécépapír-galacsinokkal mintázott plafonok, a közlekedési táblán lassan csordogáló zsíros kenyér: a fiúk bizony csibészek. Az iskolában köpőcsövekkel járőröznek, a hálószobában a női tomporok titkát fürkészik. Mert minden, ami tiltott, ami nem szokványos, az vonzó, és minél több emberben kelt megbotránkozást, annál izgatóbb.

Az anális szexszel is ez a helyzet férfiszemmel, bár a nagy kérdésre elég kevesen nyilatkozták azt első helyen, hogy a női popsiban az a csábító, hogy ott villog a bejárat felett a stoptábla. Mégis, ha annyi kampány éltetné, mint a legegészségesebb reform életmódot, ha minden hölgy popsiszexért rebegne, azonnal megcsappanna az anális szex büszke védnökeinek száma. De a tompor tartja magát. Az egyik legnehezebben bevehető bástya, védett virágszál, amelynek leszakítása felmérhetetlen eszmei értékkel bír – ha már egyszer vége a szép időknek, amikor a leányzónak nem csak a ruhája volt hófehér az oltár előtt.

Szűkös, de lakájos

Túl a szexuális ártatlanság csábításán, hogy mégis, a férfi büszke mellének azért jólesik, ha valamilyen szüzesség elvételének dicső pecsétje őt illeti, a hátsó bejárat legfőbb vonzereje, hogy szűk. Mert amilyen széleskörű a kínálat a szerszámok piacán, a nő barlangja is annyiféle.

De egy biztos, örök igazság vigasztalja a férfilelket akkor is, ha csenevész angolnája az aggteleki cseppkőbarlangban talált szálláshelyet: a hátsó ajtót minden lakásban szűkebbre mérik, mint a főbejáratot. Átmérőtől függetlenül azonban ott van az az egyszerű tény is, hogy a popsi esetében más az izmok játéka, mint a hüvelyben, ezért a változatosságot hajszoló pasi olykor szereti innen megközelíteni a gyönyör határait.

Kölcsönös gyönyör

Bármi erre utaló jel dacára azonban a férfi sem érzéketlen lény, gátlástalan tank. A hátsó ölelés számára is akkor a legforróbb, ha te is örömödet leled benne, és nem áldozati bárányként heversz, végítéletre várva. Tévedés azt hinned, hogy az anális szex csak és kizárólag párodnak okozhat örömet.

A különleges helyzet számodra is gyönyörteli élmény lehet, csak hasonlóan kell hozzáállnod, mint ahogy párod teszi. Ha az újszerű dologban nem valami erkölcstelen vagy visszataszító szexuális formát látsz, hanem a gyönyör egy egészen különleges forrásaként tekintesz rá, könnyebben el tudod engedni magad. Az ánuszról pedig ne gondold, hogy semmi köze a szexualitáshoz. A fenék és a popsi kimondottan intenzív erogén zóna: ha eddig vonakodtál attól, hogy párod eme tájékra kalandozzon, próbáld ki!

Ha hagyod, hogy ne csak a tomporodat simogassa, hanem a tiltott völgyet is óvatosan bejárja, meglepően intenzív élményben lehet részed.

Sok nő a popsi izgatására erősebben reagál, mint, ha partnere kizárólag csecsebecséjét részesítené kitüntető figyelemben.

Ha többet szeretnél tudni arról, hogyan élvezheted igazán az anális szexet, olvasd el cikkünket!

Ha tehát ódzkodsz a dologtól, próbálj meg párod szemével tekinteni az anális szexre: könnyen kiderülhet, hogy nem is olyan felháborító és visszataszító, hanem inkább különleges és vérforraló szexuális kaland.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük