18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Anális szex a nők örömére
Csak 18 éven felülieknek
Már olvashattál az anális szex aranyszabályairól, és arról is, hogyan kényeztesd a párod. De mi a helyzet a nőkkel? Tippek, ha kedvet kaptál.

Az anális szex aranyszabályait betartva, melyet korábbi cikkünkben már bemutattunk, a szex ezen formája kifejezetten élvezhető, és az örömszerzés új dimenzióit nyithatja meg előttetek.

A nők esetében nem annyira bonyolult, mint a férfiak esetében, ennek oka, hogy a férfiban sokkal több pszichés gát jelentkezik az anális szexszel kapcsolatban, mint a nőnél. A nő inkább a fizikai fájdalmaktól fél, amit ez a szexuális együttlét magában hordoz. Ezért mindig nagyon alapos körültekintéssel kell előkészítenetek a terepet, amennyiben az anális szeretkezés választjátok esti időtöltésül.

Egy kis anatómia

Fontos tudni, hogy a végbelednek – akárcsak a hüvelyednek – a külső részén helyezkedik el az idegvégződések túlnyomó többsége. Az ánuszod belsőbb részen inkább a nyomásra reagál, ennek köszönhető, hogy megfelelő kitágítás után már szabaddá válik a pálya és közösülés is kivitelezhető.
A nők képesek csupán anális szex révén eljutni az orgazmusig anélkül, hogy nemi szerveiket ingerelnék.

Az anális közösülést nem tudjátok előkészíteni csupán előjátékkal. A végbélnyílás nem termel semmiféle nyálkát izgatás hatására, ezért fontos szem előtt tartani, hogy síkosító használata nélkül tilos arra a területre merészkedni. Erről mindenképp beszéljetek az aktus előtt, hogy megelőzzétek az esetleges fájdalmakat.

Az anális szex esetében az előjáték részeként kell szerepelnie a végbélnyílás tágításának, amivel fel tudjátok készíteni a terepet a közösülésre. A hagyományos előjátékot ötvöznötök kell a tágítással, mely azt a célt szolgálja, hogy ánuszod készen álljon a férfi péniszének befogadására. A tágítást a következő módon végezze partnered: a síkosítóval bekent ujjával érintse meg végbélnyílásodat és környékét. Először finoman simogassa, körkörös mozdulatokkal kényeztessen egészen addig, míg el nem lazulsz annyira, hogy ánuszodat megnyissa.

Az anális szex természetesen nem csak a behatolást jelentheti, hanem csupán a fenék izgatását is. Ez történhet simogatással vagy az ujjak behatolásával. Közben társad foglalkozhat a csiklóddal, de akár hüvelyi behatolás közben is történhet.

Ha először próbálkoztok a szex ezen fajtájával, akkor érdemes így kezdeni, hogy megbarátkozz vele.

Ha te is és partnered is szeretnétek a behatolást - de itt rajtad van a hangsúly -, akkor fokozatosan érdemes a popsi bejáratát tágítani. Először egy ujjal, aztán kettővel. Ha ez már nem probléma, és élvezetes, akkor fogjatok neki.

Az orális-anális szeretkezési forma nem túl közismert. A legtöbb embert már a gondolata is elriasztja. Vannak azonban olyanok, akik szívesen eljátszadoznak ezen a módon is, vagy legalábbis megengedik, hogy a partnerük ezt a szokatlan utat válassza. Amennyiben a kényeztetés ezen formája mellett döntötök, úgy nagy figyelmet kell fordítanod az aktus előtti mosakodásra, zuhanyzásra, hogy megfelelő állapotban tudd átadni magad partnerednek.

Hogyan kerüljétek el a fájdalmat?

Amikor egy ujjat, egy tárgyat vagy egy péniszt elkezdenek bevezetni a végbélnyílásodba, akkor az izmaid görcsbe rándulhatnak, mintha harcolniuk kellene az illetéktelen behatolás ellen. Csakis fájdalom lehet a következménye, ha a partnered nem várja meg, amíg ezek az izmok ellazulnak.

Partnerednek érdemes visszavonulót fújni, és addig kényeztetni a végbélnyílásod környékét, amíg újra sikerül ellazulnod. Ilyen esetben fontos, hogy pótoljátok a síkosítót, ami a következő behatolást segítheti.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük