Őrjítően szexi ajándék a pasidnak!
Fincsi vacsi, szexi fehérnemű, rózsás fürdő. Unalmas! Kitaláltunk neked egy bombameglepetést, jobban mondva a pasidnak!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Valentin-nap sokak szerint nem a szerelem, hanem a kereskedelem ünnepe. Való igaz, hogy az angolszász országokban elterjedt ünnep nálunk elsősorban randa műanyag lufik és bájos, ámde semmitmondó plüssállatok képében jelenik meg.

Mégis, a szerelemnek szüksége van a rituálékra, és arra, hogy ünnepeljék. Tegyetek ti is így a pároddal! Nem kell, hogy költségekbe verd magad. Biztosan van egy-két ötleted, érzéki masszázs, együttfürdőzés és hasonlók. Bár lehet, hogy a pasid nem lesz oda érte. Nekünk viszont van egy remek ötletünk, mivel lepd meg! De előbb ismerkedj meg a Valentin- nap legendáival.

A legenda

Az ünnep eredetének több változata is ismert. Egyrészt a kereszténységhez, másrészt egy ősi, pogány ünnephez kötődik. A legenda szerint Valentin katolikus pap volt Rómában, a keresztényüldözés ideje alatt. Itt elválik a történet, mert három változata ismert.

Az első szerint Claudius császár megtiltotta a fiatal férfiaknak, hogy megházasodjanak, mondván, hogy akkor jobb katona válik belőlük. Valentin atya azonban nem értett egyet ezzel, és titokban összeesketett sok fiatal párt, ráadásul keresztény szertartás szerint. Elfogták és vértanúságot szenvedett.

Egy másik változat szerint hitéért zárták börtönbe. A börtönőrnek volt egy vak lánya, akiért sokat imádkozott, és aki visszanyerte látását. Kivégzése előtt egy levélkét küldött a lánynak.

Egy harmadik verzió szerint Valentin nem a lánynak, hanem barátainak küldött levélkéket kivégzése előtt, biztosítva őket felebaráti szeretetéről. Mindhárom legenda abban egyezik, hogy kivégzésének dátumát február 14-re teszik.

Ez a dátum megegyezik a pogány Róma egyik ünnepével. Egy termékenységi, illetve szerelemünnepről volt szó, ahol az ifjak egy ládikából kihúzták egy-egy hajadon lány nevét, így lehetőséget kapva az ismerkedésre. Ami, ha jól sikerült, akkor egy év múlva esküvőt jelentett, szintén február 14-én.

A mi meglepetésünk

Akármiért is alakult ki, a szerelmet jó ünnepelni. Jó valami különlegességgel meglepni a párodat. Például magaddal. Ajándékozd magad neki egy szexi sztriptízzel. Ilyen élményben még biztosan nem volt része. Most mégis megkaphatja.

Még pontosan tíz nap van Valentin-napig, és ez az idő elég arra, hogy megtanulj egy fergeteges vetkőzőszámot. Pirner Alma sztriptízvilágbajnok találta ki neked a koreográfiát, és ő is mutatja be a tíz napos videótanfolyamon.

Ne aggódj, nem lesz nehéz, és mi mindent megadunk, ami kell hozzá.
Minden nap egy újabb óra anyagát találod meg oldalunkon. Alma mindent elmagyaráz. Kiválaszthatod, hogy hogyan akarsz tanulni, zenére, ütemre vagy Alma útmutatása alapján vagy mindháromféleképp. A későbbi napokon az addig tanult napokat egyben és külön is gyakorolhatod. Ezenkívül cikkek segítenek abban, mit és hogyan csinálj. A programot bármikor elérheted, akárhányszor lejátszhatod, ingyen.

Kattints, és jelentkezz a tanfolyamra, hogy a párod álla a földön legyen február 14-én este.

Ha pedig bármilyen kérdésed van a műsorral kapcsolatban, azt egyenesen Almának teheted fel, hiszen szakértőként segíti a felkészülést.

A vetkőzőszámmal nem csak a pasid nyerhet, bár kétségkívül ő jár a legjobban. Te is új oldaladról ismerheted meg magad.

Nem csak a szám előadása vagy gyakorlás közben, de állandóan azt érzed majd, hogy szexi vagy. Ez pedig igencsak jót tesz az önbizalomnak. A párod pedig még tíz napig nem tudja majd mire vélni a sejtelmes mosolyt a szád sarkában.

Ezt is szeretjük