10 tapintatlan állat, aki széttrollkodta a romantikus fotókat - Ellopták a show-t a szerelmes képeken

Eszük ágában sem volt lemaradni a romantikus képekről ezeknek az állatoknak. Ha már ott voltak, jól beletrollkodtak a szerelmes fotókba.

allat photobomb cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az internet telis-tele van jól beállított romantikus fotókkal, ám a nem terv szerint sikerült változatokat kevesen osztják meg. Vannak viszont olyan esetek is, amikor egyszerűen a félresikerült felvételeket is muszáj posztolni. Ezek közé tartozik például az, amikor tapintatlan állatok rontják el a szerelmes pillanatokat.

Megesik, hogy a házi kedvenceknek nagyon más elképzelése van arról, hogy milyen is legyen az a bizonyos kép, és a legaranyosabb képekbe trollkodnak bele. De az a helyzet, hogy a végeredmény velük csak még cukibb, na és persze viccesebb lesz.

Állatok, akik széttrollkodták a romantikus fotókat

A következő képeken az állatok teljesen ellopták a show-t. Voltak, akik szerelmes felvételekbe, de olyanok is, akik eljegyzési vagy esküvői képekbe sétáltak bele, és alaposan elintézték, hogy a párokra senki ne figyelhessen, csakis rájuk. Ezeket a fotókat nem lehet mosolygás nélkül végignézni.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Képek: Pinterest, Bored Panda, Instagram.

Ezt is szeretjük