18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A tökéletes orális szex: lépésről lépésre (18+)
A szájmágia nem csak a végső gyönyörről szól: ha szeretnéd elkápráztatni párodat, ügyelj az apró részletekre is!

A férfiak vallomása szerint az orális szex túl gyakran veszi kezdetét közvetlenül a lényeggel, mintha csak a pénisz lenne az egyetlen erogén zóna a pasik testén.

Bár időnként a gyors szájmágia is kellemes meglepetés, ami úgy az igazi, ha különösebb felvezető nélkül a dolgok közepébe vágsz, általában erőteljesebb élménnyel lepheted meg a pasit, ha nem hagysz ki egyetlen lépést sem, és az előjátékkal indítasz.

Ne feledkezz meg tehát a tüzes csókokról sem, és tudd meg, ezt követően mikor melyik mozdulatot érdemes bevetned, ha biztos akarsz lenni a sikerben!

Izgató kezdet

Nem véletlenül olyan a férfi domborzata, amilyen: azok a területek, amelyek a tekintetedet és ujjaidat leginkább vonzzák, kifejezetten jól reagálnak a simogatásra és akár a szerelmes harapásokra is. Keltsd életre párod vágyát azzal, hogy eleinte épp csak ott nem érinted meg, ahol a legjobban szeretné, és kalandozz ehelyett a te kedvenc területeiden.

Járd be a vállát, cirógasd a mellkasát, és miközben ajkaiddal kicsit szenvedélyesebben megszorongatod a nyakát, futtasd végig a kezedet a belső combján, hogy végre elérkezz oda, ahol valószínűleg már kitapinthatod, mennyire kíván. Kezdetnek kívülről masszírozd legérzékenyebb testrészét, majd, amikor a szemébe nézve úgy érzed, eljött az ideje, szabadítsd meg a nadrágjától.

Ízelítő a kezeddel

Amikor lekerül a nadrág, még mindig nem jött el az ideje, hogy ajkaiddal odalentre kalandozz. Először vedd a kezedbe határozottan, de finoman a pasid szerszámát, és kényeztesd a kezeddel, ahogy ő tenné egy magányos percben.

Mielőtt azonban fájdalmassá válnának számára mozdulataid, tarts egy kis szünetet, és miközben egyik kezeddel a tövénél fogod a férfiasságát, másik kezeddel kalandozz lejjebb.

Óvatosan borítsd be a tenyereddel a heréit, és lassan izgasd két kézzel, mielőtt a nyelveddel követnéd ujjaidat. Adj párodnak egy kis vizuális ízelítőt, végtére is a pasik számára a látvány kulcsfontosságú: nedvesítsd meg a nyelveddel ajkaid, miközben kacéran a szemébe nézel. Biztos lehetsz benne, hogy alig várja majd, hogy végre érezze is csókodat!

Az első nyelvmozdulatok

Ha úgy gondolod, ideje, hogy a lényegre térj, először csak egészen finoman járd be a szerszámát nyelveddel. Ne kezdj rögtön a makknál: a legforróbb mozdulatokat tartogasd későbbre! Először tapogasd végig a tövétől egészen a hegyéig, mintha minden zugát megpróbálnád felfedezni, és a lassú, hosszanti mozdulatok közben figyeld a pasi reakcióit!

Ha légzése szaporábbá válik, és izmai megfeszülnek, biztos lehetsz benne, hogy jó helyen jársz, és egy különösen érzékeny pontjára tapintottál: itt időzz el egy kicsit. Fokozatosan juss el egészen a pénisz hegyéig úgy, hogy alig érinted a bőrét, és csak a különösen érzékeny területeken ingerled intenzívebben. Majd a makkot is térképezd fel óvatosan és aprólékosan: végül vedd az ajkaid közé, és tartsd itt egészen finoman.

Amikor ideje komolyan venned

A ráhangoló, lassú izgatás remek élmény, de fél szemmel mindig figyeld partnered, hogy pont jókor válthass komolyabb tempóra, mielőtt túl sok lenne az ízelítőből. Az első önkéntelen csípőmozdulat a legbiztosabb jel: ha ezt észleled, ideje technikát váltanod.

Az egyik kezeddel gyűrűt formálva fogd meg a pasi péniszét a tövénél, csak annyira szorosan, hogy biztosan tarthasd, ne legyen számára kellemetlen. Ajkaidat borítsd a fogaidra, és nagyjából férfiasságának felső harmada mentén végezz le-föl irányú, pumpáló mozdulatokat.

Mindez azonban nem jelenti azt, hogy a nyelvedet felejtsd ki a játékból a továbbiakban: sokkal élvezetesebb lehet az élmény partnered számára, ha a pénisz hegyéhez érkezve nem egyszerűen csak elindulsz újra lefelé, de a nyelveddel is végigsimítod szerszámának csúcsát. Állj be egy biztos tempóra, ha elfáradnál, tarts egy kis szünetet: folytasd a mozdulatokat a kezeddel, nyelveddel pedig csak a pénisz csúcsát izgasd. Gyakorolj határozott nyomást a makk legtetejére, ott, ahol a húgycsőnyílás található, majd a feléd eső részen keresd meg a fitymaféket, és itt is izgasd párodat, közepesen gyors mozdulatokkal.

Ritmusváltás és befejezés

Mialatt pihensz, a kezeddel egy gyorsabb ritmust is megalapozhatsz, amit a folytatás során próbálj meg a száddal is követni. Mindeközben azonban ujjaid se maradjanak tétlenek: ajkaiddal azonos vagy éppen ellentétes ritmusban tevékenykedj a pénisz tövénél. Természetesen nem kell erőltetett tempóra kapcsolnod, de egy kis gyorsaság nem árt azon a ponton, amikor már túl vagy a felvezetőn, és szeretnéd egyre közelebb juttatni párodat a végső gyönyörhöz. Amíg nem ér el egészen az orgazmus határáig, iktass be néhány ritmusváltást: a lassabb szakaszokban próbáld olyan mélyen a szádba engedni, amennyire csak tudod, anélkül, hogy kellemetlen lenne.

Összességében is igaz, hogy ügyelj az apró részletekre, és időnként iktasd be párod kedvenceit: amennyiben szereti, ha odalent a heréivel is foglalatoskodsz, szabad kezeddel kényeztesd lejjebb is.

Amikor párod már visszafordíthatatlanul közeledik a csúcspont felé, ügyelj arra, hogy állj be egy stabil ritmusra, és ezen a ponton már ne válts. Ha tehát szeretnéd elkerülni, hogy ajkaid között érje a végső gyönyör, még ezen a ponton vedd át a kényeztetést a kezeddel, és juttasd a csúcsra, ahogy a legjobban szereted.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük