A pasik legnépszerűbb csajozós dumái
Ha ezt mondja, tetszel neki
A megkomponált és az egyszerű szöveg is árulkodhat vonzalomról. Mit mond a pasi, ha bejössz neki?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kezdeményező szerepet a pasinak is nehéz felvállalni, hiszen köztudott, hogy az ismerkedést illik frappánsan indítani, ami ugyanakkor biztosítja a lehetőséget a folytatásra is. Nem csoda hát, hogy változatosabbnál változatosabb felszedős szövegek léteznek.

Akármivel is próbálkozik azonban a férfi, nehéz eldönteni, hogy csupán sportként tekint az ismerkedésre, vagy tényleg felkeltetted a figyelmét, és szeretne jobban megismerni. Az érdeklődést tanúsító nyitányokat most egy csokorba szedve megismerheted!

- Szia, jól táncolsz, hol tanultad?

Amennyire egyszerűnek és talán kissé esetlennek hangzik ez a mondat, annyira lehet árulkodó számodra arról, hogy a látványod teljesen elvonta a pasi tekintetét potenciális versenytársaidról. Ha a barátnőiddel önfeledten ropjátok a parketten, és egy pihenő alkalmával ezzel a mondattal támad le egy férfi, valószínűleg burkoltan azt próbálja a tudtodra adni, hogy perceken keresztül a mozgásodat figyelte, és szeretné személyesen is megtapasztalni tudásodat.

A tánc említésével pedig lehetőséget kínál egy hosszabb beszélgetésre is, de természetesen nem utolsó szempont a kedves bók sem, amit a dicséret magában rejt. Nem kizárt, hogy a mozgásod egy cseppnyi erotikus érdeklődést is ébresztett benne, és azt sem vetné meg, ha a későbbiekben megpillanthatna ruha nélkül is, de, ha jól reagálsz a szövegére, akár egy ígéretesebb ismerkedés is kerekedhet a találkozásotokból.

- Ne haragudj, elhagytam a telefonszámomat, elkérhetném a tiédet?

Ezzel a mondattal lényegében bárhol szembesülhetsz: egy szórakozóhelytől kezdve a buszmegállón keresztül a kávézóig. Alapvetően nem tűnik nagy dolognak, ha egy pasi elkéri a számodat, hiszen a visszahívásra sokuknál semmi garancia nincs. Ha azonban az említett példához hasonlóan egy cseppnyi humort is csempész mondanivalójába, az őszinte érdeklődésről árulkodik. Elsőnek talán kicsit rámenősnek gondolhatod azt a személyt, aki így próbálja a tudtodra adni érdeklődését, de, mivel a kezdeményezés és a pozitív első benyomás megszerzése nehéz vállalkozás, ne légy túl szigorú vele.

A rámenősség mögött némi lazaság is megbújhat, hiszen kevesen mernek hasonlóan határozottan ismerkedni. A frappáns kérdéssel a pasi egyértelműen a további érdeklődéséről biztosít téged, ha pedig neked sincs ellenedre egy randevú, ne szalaszd el a lehetőséget.

- Nem találkoztunk mi már valahol?

Az említett mondat vitathatatlanul az egyik legkedveltebb a pasik körében, mellyel valószínűleg azok próbálnak a közeledbe férkőzni, akik túlságosan zavarban vannak ahhoz, hogy humoros és eredeti szöveget agyaljanak ki. De legalább nem rámenős embert takarnak ezek a szavak, hiszen nem ront egyből rád, nem akar egy erőltetetten jópofa kérdéssel kellemetlen helyzetbe hozni - ami mindenképpen jó pont -, és, ha már ennyire felkeltetted a figyelmét, inkább egy nyerésesélyes örökzöldet húz elő a tarsolyából.

Ha ezzel a kérdéssel szembesülsz, biztos lehetsz abban, hogy a pasi nem azért akar sikert elérni, hogy az egóját növelje, hanem a személyed iránt érdeklődik. A finom közeledés pedig azt sugallja, hogy az elutasító reakciót is elfogadja az illető, de szívesen megtudna rólad többet is, egy hosszabb beszélgetés keretei között.

- Meghívhatlak egy italra?

A szórakozóhelyeken valószínűleg sokszor találkozhatsz ezzel a kérdéssel, ami szintén az örökzöld formulák közé sorolható. Ha a pultnál a tömegben álldogálva szeretnél egy hűsítő frissítőt rendelni, és hirtelen egy magas, jóképű pasas melletted terem a kérdéssel, akkor feltételezheted, hogy már egy ideje szemmel tart.

Emellett az ital azt is jelenti, hogy legalább addig szeretne szóval tartani, amíg szürcsölgeted, amivel megvendégelt. Persze az is köztudott, hogy a lányoknál nem utolsósorban több jó pontot is be lehet zsebelni ezzel a gesztussal, hiszen amellett, hogy a meghívás udvarias dolog, ami legyezgeti a hiúságodat, még a pénztárcádat sem kell kinyitnod kedvenc koktélodért. Ez pedig az egyik legjobb próbálkozás arra a férfi részéről, hogy biztosítsa a helyét melletted az este további részére, és még jobban megismerhessen - már amennyiben a te érdeklődésedet is felkeltette.

Ezt is szeretjük