Bejössz a pasinak, vagy csak szexet akar?
Így bukik le a nőcsábász
Vajon csak egy kósza éjszakára vagy hosszabb távra tervez a férfi? Most elmondjuk, hogy mely jelekre figyelj!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A férfi és az ő elsődleges nemi jellege köré kerített mindenféle szólásmondások - az egyik ugye mindig az orránál fogva vezeti a másikat -, ha nem is mindig fedik a teljes valóságot, azért teljes képtelenségnek sem nevezhetők.

A pasi igenis gyakran marad magára az örök dilemmával, miszerint, amit ma megehetsz, azt egyrészt ugye semmiképp se halaszd holnapra, másrészt viszont minek egye mindennap ugyanazt az egytálételt az ember, ha az olyan szaftos és szextől cuppogó is, hogy már szinte túlzás.

Vannak jelek, melyek alapján, ha nem is teljes bizonyossággal, de dönthet a nő arról, hogy vajon a fickó egyszerű ágyra járó, vagy csajszit bimbósító csodakertész. Ne feledjük azonban, hogy a férfi svindler: ha mégsem működnek az alábbi rendelések, mi kérünk elnézést, és szívesen megvigasztalunk bárki kisasszonyt. Mondjuk, holnap, este nyolc, a Blaha mellett tudunk egy olyan mozit, hogy valami csuda.

Nincs menekvés, mert...

Vannak fickók, egyszeri bulibrigadérosok, hétpróbás szeszhuszárok, akik, mit lehet tenni, a csajsziálmokban sosem lesznek gyakori vendéggé. Részegen toccsanó krumplivirágokról, recsegősre vedeltetett, sörszagú kivagyi kocsmakorcsokról beszélünk itt. Akik akadozva búgják az alkoholt a füledbe: miszerint híj, de szép vagy, nyamm-nyamm.

Hanem a megélhetési szexiparos! Ő aztán, legyen bármily részeg: a sármját nem tudja pecsétesre szlopálni. Az a fajta manus ő, aki szép óvatosan, a gumiját lefelé finoman pödörve beszéli alá a bugyit.

Az asszonyka észre sem veszi, és hopp: sehol a tanga, sehol a short, az ellenkezés pedig a poros földúton, már valahol a fasor alatt, lopva vissza-visszatekintgetve kocog a világba el.

Na most, a tárgyalt fazonban bízni csak az egyéjszakás kaland tudatos bevállalása esetén nem botorság. Kibeszélt alanyunk nem véletlenül kapta a nevét: szexiparos, mert ért hozzá, illetve megélhetési, mert rángatja az a hülye libidó állandóan, folyton-folyvást.

Egy esetben érdemes hinni neki: ha önnön magában teszi félre magát, ne adj' Isten, a leány miatt. De akkor meg már nem is ő az, aki. Tiszta kafkaság ez, igazából szót sem érdemel. 

...úgy célozgat, mint valami isten

A leányok, ha kicsit jobban odahallgatnak, könnyedén felfedezhetik a különbséget az udvarlás és a bugyiba búvási bekísérletezés között. Jó kezdet lehet odaügyelni a szavak csengésére - a pasi vagy udvarol, vagy utalgat. Az udvarlás simogatás. A célozgatás csattanós fenékpuszi, kérges tenyérrel.

Ha egyből ágyba vinne, akkor nyilván csak a cudarság jár a fejében. Fejben kell eldöntenie a lánynak is, hogy mit szeretne a pasimatériával kezdeni - az egyéjszakázással semmi baj nincs, csak van ugye az, meg van a párkapcsolat. Az egyik a rock and roll, a másik meg a teleholdas sanzon, és ezeknek még a ritmusképlete is más, nemhogy a szövegvilága.

...úgy fogdos, akár egy fogdosógép

Továbbmegyünk: udvarias - netalántán szerelmes - fickó nem fogdos. Megoldja ügyesben: kis lopott odaérintéseket intéz, hajat simít el, testi kontaktust teremt, akárhol, ahová a keze elér, de mindig bizonyos keretek között. Műfaji különbség van a cirógatás, miszerint bújtatott cvikisimogatások és a kemény, a szextatami előtt is durvának számító formalevétel között.

Ha egy pasas ölelés közben egyből husit markol, akkor biztos lehetsz abban, hogy nem a cséb-zsebkönyved, hanem csak a lehetőség után kutat.

Lopva teszi ugyan, de átlépte a Rubicont, ráadásul keményen beletapicskolva. Még egy ovis is lebuktatná.

Ezt is szeretjük