18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A pasik 4 kedvenc pornószínésznője

Mit imádnak bennük?

Nem csak feledhető pornósztárok vannak. Tudd meg, mivel varázsolják el a pasikat a legszexibbek!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kétségtelen, hogy a pornófilmeknek női szemmel megvannak a maguk hátrányai. Senki sem örül annak, ha kiderül, hogy a párja nemcsak benne szeret gyönyörködni meztelenül, de adott esetben a tévében is szívesen bámulja a csajokat - amíg azonban ez nem ér el egy kóros szintet, nincs okod aggódni.

Hiszen a szexfilmek vagy legalábbis az enyhébb, valós erotikát tükröző darabok alapvetően mindenki számára izgatóak, és valljuk be, nem csupán a pasik néznek hasonló videókat, de alkalomadtán a nők is. Míg azonban a te fejedben bizonyára nincs egy lista a legszexisebb férfiakról, addig a férfiak számon tartják az emlékezetes sztárokat: tudd meg, kik a legendás pornószínésznők!

Mitől lesz jó egy pornósztár?

Bár ránézésre ezek a filmek hemzsegnek a plasztikázott, cseppet sem valósághű idomokkal rendelkező lányoktól, meglepő módon a férfiak inkább a természetességet részesítik előnyben. A kedvencek listájára ugyanis szinte kivétel nélkül olyanok kerültek fel, akik minden különösebb szépészeti beavatkozás nélkül olyanok, amilyenek.

És nem csupán a szilikon az, ami ezek szerint nem kell a pasiknak, de a negatív szélsőségek sem: igaz, sok filmben előfordul, hogy megalázó helyzetben ábrázolják a nőket, a kedvencek többnyire azokból kerülnek ki, melyek valósághű élvezetet mutatnak, nem kínos részleteket.

Természetesen a pornósztárt elsősorban a teste teszi, valamint az, ahogyan azzal bánni tud, azonban egy film esetében az sem mindegy, hogyan jut el az amazon a meztelenkedésig, majd még tovább.

A legjobbakat pedig nem véletlenül illetik a pornó szócska mellett a színésznővel is, hiszen ők nem azok, akik néhány rosszul rögtönzött mondat után már le is dobják a bugyijukat az ajtóban álló postás előtt. Persze Oscart talán nem kapnának, de nem csak a szexhez értenek, annyi bizonyos.

A férfiak kedvencei

Most pedig következzen a pasik kedvenceinek listája! A legendás sztárokat és az új kedvenceket is bemutatjuk: vedd őket szemügyre, és tudd meg, mit imádnak bennük a pasik!

Michelle Wild

Michelle Wild, vagyis Vad Kati a legismertebb magyar pornószínésznő volt, ám 2004-ben maga mögött hagyta a szexfilmeket. Korábbi pályafutása során természetes, buja szépségével és telt keblével nyűgözte le a férfiakat, bár ma a szende anyukáról nehéz elképzelni, hogy a nevéhez híven igazi bevállalós vadóc volt.

Nina Hartley

Nina Hartley joggal nevezhető igazi pornóikonnak, hiszen a '80-as évektől kezdve szerepel hasonló filmekben. Kultikus hírnevét részben a Boogie Nights-nak köszönheti, de saját bevallása szerint nagy kék szemei és hangsúlyos popsija tette pillanatok alatt a férfiak kedvencévé. Valószínűleg azonban feminista magabiztossága is nagyban hozzájárult vonzerejéhez.

Alexis Texas

A csinos szőkeség esetében nem nehéz ráhibázni arra, hogy mivel ejti rabul a pasikat: termetes és formás hátsójával. A bevállalós hölgy 21 éves kora óta szerepel szexfilmekben: először 2006-ban merészkedett a kamerák elé, időközben pedig saját vállalkozást is alapított.

Tori Black

Tori Black 2007-ben szerepelt először pornófilmben, azóta azonban nagyjából 200 film stáblistáján tűnt fel a neve. Ő az élő bizonyítéka annak, hogy nemhogy a szilikoncicik nem kötelezőek, egyenesen kis mellel is lehet valaki hihetetlenül szexi, illetve a pasik kedvence.

Ezt is szeretjük