18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A férfi és a női szexfantáziák toplistája (18+)

Kíváncsi vagy, miben különböznek a két nem ábrándjai? Ismerd meg a legnépszerűbbeket!

A szexfantáziák terén a knek sokan főleg romantikus ábrándokat tulajdonítanak, míg a pajzánabb, olykor tabukat súroló képeket többnyire a férfiakhoz társítják. Ezek szerint a két nem szexuális vágyai igencsak messze vannak egymástól - de vajon tényleg ekkorák a különbségek? Most megtudhatod, Tracey Cox angol szexológus szerint melyek a legnépszerűbb ábrándok, és vajon mennyire mások ezek a k és a férfiak körében.

Az első helyezett

Ami a dobogó legfelső fokát illeti, ott a hölgyeknél és az uraknál egy és ugyanaz a vágy áll. Ez pedig nem más, mint egy már megtörtént vagy várható szexuális együttlét az éppen aktuális partnerrel - úgy látszik tehát, hogy a valóság a tengerparti szexet és az édes hármast is legyőzte, amit gyakran tekintenek a legnépszerűbb i illetve férfivágynak.

Nem másról ábrándozik tehát a két nem, mint az egyszerű, meghitt együttlétről, ami szerencsére a lista legkönnyebben teljesíthető eleme. Neked sem kell tehát sokáig gondolkodnod, ha szeretnéd meglepni valamivel kedvesedet, és a legjobb az egészben, hogy legalább annyi örömöd telhet a valóra vált fantáziában, mint neki. Ezek szerint mégsem áll annyira messze egymástól férfi és szexvágyak tekintetében, de persze azt nem állítjuk, hogy ez a bizonyos álombéli aktus a k fejében nem zajlik valamivel romantikusabb körülmények között, mint a pasikéban.

A második a pasiknál - édes hármas

A gyakran emlegetett hármas felállás meglepő módon a dobogó második fokára szorult a férfiaknál. Bár elméletben ennek több lehetséges formája is lehet, mégpedig két férfi, egy , valamint két , egy férfi, a legtöbben ez utóbbi helyzetbe képzelik magukat előszeretettel.

Az ideális álom ezen belül is úgy zajlik, hogy a két hölgy - akik közül általában egyik sem az aktuális partner - erotikusan kényeztetni kezdi egymást, majd egy kis passzív élvezet után a férfi is csatlakozik. Ha párod fejében szintén felmerül ez az ábránd, nincs okod az aggodalomra: nem veled elégedetlen, csupán csak egyszerű férfifantáziáról van szó.

A 15 legforróbb férfi szexfantázia

Nézegess képeket!

Elolvasom

A női második helyezett - szex egy másik férfival

A dobogó második fokán már nem egészen egyeznek a vágyak, a hölgyek ugyanis nem az édeshármas számukra vonzóbbnak ígérkező változatára szavaztak. Ehelyett egy jóképű baráttal vagy egy ismerős partnerével bonyolódnak a legszívesebben elképzelt szexjelenetbe, ami nem jelenti azt, hogy a valóságban ne lenne tabu a másik párja. Úgy látszik azonban, hogy a tiltott gyümölcs meglehetősen vonzó, és ez a képzeletbeli hódítás minden bizonnyal arról a i vágyról is árulkodik, hogy jó lenne minél több férfinak tetszeni.

A férfiak bronzérmese - szex egy idegennel

A férfinál a másik a dobogó harmadik fokára léphet csak fel, ám nála kizárólag idegen lehet. A pasik szerint a legvonzóbb ebben a különös helyzetben a spontaneitás, illetve az, hogy fesztelenül bármit megtehetnek az illetővel, amit a saját kedvesükkel nem - hiszen a párkapcsolat szexuális jelenetei ideális esetben intimebbek.

A fejükben játszódó ábránd szerint tehát az idegen vel kiélhetik azokat a rejtett vágyaikat is, melyekre adott esetben nem lennének büszkék - ahogy Az utolsó tangó Párizsban Marlon Brandója is minden gátlásától megszabadul az idegen lány mellett. Nem csoda azonban, hogy a szex egy idegennel ebben a formában többnyire csak ábránd marad, ugyanis a túlzott gátlástalanság fájdalmassá és megalázóvá is teheti a szexet.

A nők harmadik helyezettje - munkahelyi szex

Végül a hölgyek listájának harmadik helyezettjéről is érdemes néhány szót ejteni. Ez nem más, mint a munkahelyi szex, vagyis az a bizonyos légyott az íróasztal tetején, amit a lebukás veszélye tesz hihetetlenül izgatóvá. Amennyiben a te fejedben is él ez az ábrándkép, légy óvatos, ha meg szeretnéd valósítani, ugyanis igen kellemetlen következményei lehetnek, ha netán lebuktok.

Igaz, a rendkívüli helyszín izgalma a valóságban is kalandot jelenthet, csakis egy teljesen üres irodában lehet megvalósítani, ahol az is biztos, hogy a kamerák sem figyelnek - már amennyiben nem szeretnél kínos körülmények között búcsút venni a munkahelyedtől.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Végeredményben úgy tűnik, hogy minden előzetes feltételezés ellenére a hölgyek is bátran merészkednek a tabuk területére, ha a fantáziájukra van bízva a szex. Ugyanakkor a férfiak sem csak megvalósíthatatlan helyzetekről képzelődnek szívesen: a szexábrándok terén is meg lehet találni tehát a közös hangot, ha egy kis izgalomra vágytok.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük