8 jel, hogy a párodnak a munkahelyén viszonya van
Ezekre figyelj!
Gyanúsan viselkedik mostanában? Ezek a jelei, ha viszonyt folytat a munkahelyén!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha a párod másképp kezd viselkedni, mint korábban, rögtön megfordulhat a fejedben az is, hogy esetleg megcsal.

Mivel a nap egy jelentős részét a munka teszi ki, felmerülhet benned, hogy egy kolléganőjével lép félre. Eláruljuk, hogy milyen jeleket figyelhetsz meg rajta, ha viszonyt folytat a munkahelyén!

Szűkszavú, ha a munkáról kérdezed

Beszédes lehet, ha nem, vagy csak alig mesél a munkahelyével kapcsolatos dolgokról. Egy-egy fárasztó, hosszú nap után előfordulhat, hogy nem szívesen, vagy csupán szűkszavúan nyilatkozik az aznap történtekről, azonban amennyiben sorozatosan azt tapasztalod, hogy nem szeret beszélni a munkájáról, meglehet, hogy éppen egy munkahelyi viszonyt próbál elhallgatni.

Feltűnően sok időt tölt az egyik munkatársával

Az is gyanakodásra adhat okot, ha mostanában egyre több időt tölt együtt egy nőnemű munkatársával. Főként igaz lehet ez akkor, ha a közös programok száma feltűnően megugrik, hiszen ez már nem feltétlenül tudható be pusztán annak, hogy jóban vannak. Mielőtt azonban megvádolnád a párodat, ismerkedj meg ezzel a kolléganővel, és tudj meg többet a kettejük kapcsolatáról.

Minden céges bulin ott van

Korábban ki nem állhatta a céges bulikat, most azonban minden egyes ilyen rendezvényen részt vesz? Ha gyanúsan minden alkalmat megragad arra, hogy megfeleljen a munkahelyén, akkor lehet, hogy nem is a rá nehezedő nyomás miatt ilyen kötelességtudó.

Sokáig bent marad

A sok túlóra is árulkodó jellé válhat, minél többet van együtt a munkatársaival, különösképpen a munkatársnőivel, annál nagyobb az esélye, hogy viszonya alakuljon ki. Az is előfordulhat, hogy kezdetben valóban csak a teendők miatt marad tovább, ám később már egy vonzalom okán is.

Több figyelmet fordít a külsejére

Egy klasszikus jel, ha a férfi több figyelmet fordít a külsejére. Amennyiben reggelente indokolatlanul sok energiát fordít arra, hogy ápolt külsővel jelenjen meg, holott korábban hamar elkészült, akkor a háttérben az is lehet, hogy tetszeni akar valakinek odabent.

A hazugság jelei

A hazug férfit tetten érheted, ha észreveszed az apró jeleket. Ezek utalhatnak arra, hogy hazudik neked!

Nem mutatkozik veled a kollégái előtt

Teljesen normális, ha szeretnéd megismerni a kollégáit, ám az már kevésbé, hogyha ő kevésbé szorgalmazza ugyanezt. Nem kísérheted el sem a cég által rendezett családi napokra, sem bármilyen céges eseményre? Talán túlságosan is kínosan érintené a helyzet.

Sokszor nem lehet elérni

Árulkodhat az is, ha csak nehezen tudod elérni. Adódhatnak olyan esetek, amikor nem tudja felvenni a telefont, azonban amennyiben egyre többször válik elérhetetlenné, lehet, hogy nem véletlenül kapcsolja ki a telefonját, hiszen közben a másikkal van.

Ezt is szeretjük