18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A 3 legnagyobb hazugság a pornófilmekben (18+)

Ne próbáld ki, veszélyes!

Sok pornófilmes jelenetnek nincs köze a valósághoz. A megalázó, fájdalmas technikákat ne próbáld ki pároddal!

A pornófilmek töretlen népszerűségnek örvendenek a férfiak körében, és valószínűleg a nők között is alig akad olyan, aki ne látott volna legalább egyet életében. Nincs is ebben semmi rossz, hiszen egy igényesebb darab akár az előjáték hasznos kiegészítője is lehet, valamint ihletforrásnak is alkalmas, ha éppen kifogytál az ötletekből.

Azonban megvan a szexfilmek árnyoldala is. Hiszen sok közülük nem éppen olyan intim formában mutatja be a nemi életet, ahogy az ideális esetben a hálószoba falai között zajlik, sőt, nem ritkák azok a jelenetek sem, melyek megalázó helyzetben ábrázolják a nőket. Nem mindegy tehát, hogy mely részletekből próbálsz tanulni, hiszen nem biztos, hogy amit a pornófilmek élvezetesnek próbálnak bemutatni, az a valóságban is az! Tudd meg, melyek a legnagyobb hazugságok.

Problémamentes szex

A szexfilmekben gyakran különösebb előjáték nélkül vágnak bele a résztvevők az együttlétbe, és a képek tanúsága szerint mindez a legnagyobb élvezettel jár. Sajnos a mozgóképes munkáknak köszönhetően nem egy férfi akad, akinek szexuális vágylistájára is felkerül ez a helyzet, holott a valóságban előjáték nélkül több mint valószínű, hogy igen fájdalmas lesz az együttlét.

A felvezetés ugyanis a nemi izgalmat alapozza meg, ami ahhoz szükséges, hogy kellően benedvesedj, és minden egyes mozdulat érzéki élményt okozzon odalent - nélküle azonban az érzékeny bőrfelületek akár sérülhetnek is. Ugyanez a helyzet a pornós pózválasztással: a filmekben ugyanis nem léteznek kellemetlen felállások, csak extatikusan élvezetesek. Pedig a valóságban sokszor előfordulhat, hogy egy bizonyos helyzetben fájdalmasan mélyre hatol a párod pénisze, vagy éppen neki kellemetlen az adott pozitúra, nem árt tehát, ha azt is alaposan szelektáljátok, hogy a látottak közül mely pózokat próbáljátok ki.

Anális szex hirtelen átmenettel

A valóságban az anális szex sem egészen úgy működik, ahogy a szexfilmekben bemutatják. Ezekben a jelenetekben nem ritka, hogy a hüvelyi aktus minden különösebb átmenet nélkül vált át anális együttlétbe, és eközben még a tempó sem változik különösebben. Soha ne próbáld azonban hasonlóan a popsiszexet, hiszen nemcsak fájdalmas lehet, de komoly sérülésekhez is vezethet, ami fertőzésveszélyes is.

A 15 legforróbb férfi szexfantázia

Nézegess képeket!

Elolvasom

A pornófilmesek valószínűleg holtidőnek tartják azokat az izgató technikákat, melyekkel az anális szexet elő kell készíteni, így ezek jobb esetben a vágóasztalon kiesnek - arra gondolni sem merünk, hogy meg sem történnek. Ha szeretnéd elkerülni, hogy kellemetlen élmény legyen, amikor a párod a hátsó bejárat felé próbál közelíteni, feltétlenül alkalmazzatok síkosítót, és mielőtt még a péniszével próbálkozna, először csak az ujjaival játszadozzon hátul!

Amennyiben kellőképpen ellazultál, a behatolást is apránként kell megejteni, a kezével előkészítve, különben annyira fájdalmas lehet a dolog, hogy valószínűleg nem is jártok sikerrel. Az sem baj azonban, ha még így sem szeretnéd kipróbálni az anális szexet: ha megalázónak érzed, bátran mondj nemet rá, hiszen számos egyéb módon is örömet szerezhettek egymásnak.

Mélytorok technika

Az orális szex önmagában intim és meghitt aktus lehet, melyet mindketten élvezetesnek találhattok. Nem így van azonban a pornós mélytorok technika esetében. Ez a fogás ugyanis kevéssé alkalmas arra, hogy megtapasztald, milyen gyönyörteljes élmény is lehet adni, hiszen inkább kínos és megalázó a gyakorlása. Éppen ezért nem érdemes kipróbálnod, hiszen még az élvezet miatt sincs rá szükség: a férfiak péniszének ugyanis a felső harmada a legérzékenyebb.

Akkor is tökéletes lehet tehát az orális technikád, ha nem akarod mélyebben a szádba venni partnered péniszét, mint ahogy az számodra kényelmes, és valószínűleg ő is akkor tud csak zavartalanul elmerülni az élményben, ha ezzel nem okoz neked kellemetlenséget. Mivel azonban a pornófilmeknek köszönhetően a legtöbb férfi fantáziájába beszivárgott mára ez a szextechnika, előfordulhat, hogy partnered mégis felveti, hogy szívesen kipróbálná. Ebben az esetben bátran mondd el neki, hogy te hogyan érzel a dologgal kapcsolatban, és keressetek más jellegű izgalmakat, hiszen az esetleges lelki sérülés még a fizikai sebeknél is komolyabb lehet.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük