A 3 legmegalázóbb szakítási módszer a pasik szerint
Olykor könnyű a lehető legrosszabb opciót választani, pedig egy korrekt szakítást mindenki megérdemel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szakítás annak sem kellemes, akit elhagynak, és annak sem, aki rákényszerül arra, hogy kimondja az utolsó szót. Persze azért valamivel mégis az jár rosszabbul, aki szíve szerint még maradna a kapcsolatban, de egyszer csak szembesülnie kell azzal, hogy ezt nem lehet.

Éppen ezért mindenki megérdemli, hogy, ha már hasonló hírt kell hallania, az lehetőség szerint kíméletes formában történjen - de ezúttal nem ezeket vesszük sorra. Hanem azt, ahogyan a pasik soha nem szeretnének szembesülni a hírrel, hiszen senki sem szereti, ha a búcsúmondatot ilyen megalázó formában kell végighallgatnia vagy adott esetben olvasnia.

Telefonon

Ha kissé határozatlan vagy, nem is tudod, hogyan mondd el az egészet, és tartasz a párod rábeszélő képességétől, kézenfekvő megoldásnak tűnhet a telefon.

Hiszen így nem kell szemtől szemben keresgélni a mondatokat, sőt, egy sms-sel még a hosszabb magyarázkodás is kikerülhető. Azonban a másik fél számára annál megalázóbb a telefonon történő szakítás, hiszen azt az érzést kelti, hogy annyira sem méltatod, hogy ennél hosszabban kifejtsd a dolgot, vagy lehetőséget adj a személyes ellenvéleményre. Persze a beszélgetés még a jobbik megoldás, hiszen így mindenki elmondhatja a magáét, de legfeljebb abban az esetben lehet elnézni, ha országok választanak el egymástól, és így érkezett a végéhez a kapcsolatotok.

Az sms azonban semmilyen helyzetben nem elnézhető, ráadásul nemcsak a férfiak szerint megalázó módszer, de fordított esetben te sem örülnél, ha így vetne véget valaki a kapcsolatotoknak. Ha tehát nehéz is, inkább szedd össze a bátorságodat egy személyes találkozóhoz, ennyit ugyanis megérdemel az, akiért régen hevesebben dobogott a szíved.

E-mailben

A kommunikáció forradalmát éljük, ez vitathatatlan, de vannak dolgok, melyeket azért továbbra is személyesen jó elmondani. Ezért tehát az e-mail sem éppen a legelegánsabb megoldás a szakításra, ha az sms-nél bővebb ok-okozati kifejtést is tesz lehetővé, és annak sem áll fenn a veszélye, hogy bárki megakasztaná a mondanivalódat a vonal megszakításával.

Lehet szép, érzelmes e-maileket írni, de annak, aki a másik monitor előtt ül, és olvassa leveled, az egész kínos és bosszantó. Ha tehát nem akarsz a pasidból megbántott exet faragni, jobb, ha a betűk helyett inkább a szavakat választod.

Amennyiben úgy érzed, hogy a legutóbbi fájdalmas találkozáskor kissé homályosan, de lényegében mindent kimondtatok, akkor sem jó ötlet e-mailben összefoglalni mindezt a bizonyosság kedvéért, hiszen a párkapcsolat vége mégsem egy tárgyalás, amiről briefet kellene küldened. Másrészt, ha úgy érzed, hogy olyan konkrétan mégsem lett kimondva a dolog, biztosan nem árt még egy beszélgetés, hiszen a szerelmesebbik fél, amíg van rá oka, biztosan reménykedik.

Téged hagytak el?

A szakítás után mindenkinek időre van szüksége, amíg túlteszi magát a dolgon. De, ha nem te szakítottál, hanem tőled vett búcsút a párod, ez az időszak még nehezebb lehet. Videónkból megtudhatod, hogyan élheted túl a kritikus periódust!

Randi előtt

A férfiak szerint azonban egyetlen technikai eszköz sem lehet annyira megalázó, mint egy másik pasi. Ha tehát szakítani készülsz, arra lehetőség szerint mindig ügyelj, hogy ne legyen a képben másik kiszemelt, vagy legalább a szenvedő fél számára ez maradjon jótékony homályban. Az ugyanis, ha a pasi rájön, hogy a szakításról máris egy randira sietsz, a lehető legnagyobb arculcsapás lehet a számára, arról nem is beszélve, hogy azt a - valljuk be, hasonló helyzetben nem is teljesen alaptalan - kérdést veti fel számára, hogy talán meg is csaltad, mielőtt kimondtad volna a végső szót. A lehető legjobb, ha a szakítás őszintén és személyesen zajlik. Meglehet, hogy amilyen jó az egymásra találás, ez annyira kellemetlen, de egy párkapcsolat szép történetéhez mégis hozzátartozik.

Ezt is szeretjük