18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Hol van a nő A-pontja? Itt keressétek, ha egy fergeteges orgazmusra vágysz (18+)
Ha van kedvetek kicsit huncutkodni, itt az alkalom!

Nyilván hallhattál már a G-pontról, és, ha szívesen olvasgatsz a szexről, az U-pontról is megtudhattál egyet s mást. Van azonban még egy pont ezeken kívül, mely fantasztikus gyönyörben részesítheti a nőt, ez pedig az A-pont.

Mielőtt még elvesznél a sok betűben, érdemes áttérni egy fontos kérdésre, mégpedig, hogy hol is keresendő a nők A-pontja.

Hol van az A-pont?

Mint ahogyan a G-pont is, az A-pont is a hüvelyben van, viszont mélyebben helyezkedik el, mint a G-pont. A pont olyannyira mélyen van, hogy voltaképpen a méhnyak fedi, nem feltétlenül egyszerű tehát elérni.

Sokakban megfogalmazódhatott a gondolat, hogy az A-pont megtalálása fekvése végett csupán a hosszú pénisszel rendelkező férfiaknak sikerülhet, ám ez nem így van.

Teljesen átlagos mérettel is lehet kísérletezni, de akár ujjal is - utóbbi esetben viszont akkor sikerülhet kitapintani csak az A-pontot, ha a nő kellően ráhangolódott a szexre, mivel ilyenkor ez a rész megduzzad.

A-pont-kereső pózok

Természetesen a hosszabb pénisz jelenthet helyzeti előnyt, de a jó taktika mindenkinek szerencsét hozhat: olyan szexpózban érdemes az A-pontot keresgélni, mely mély behatolást tesz lehetővé, hiszen a pont is mélyen helyezkedik el, és kár volna csupán egy helytelenül megválasztott póz miatt lemaradni az A-pont nyújtotta euforikus élményről.

Mély behatolást lehetővé tevő pózok például a misszionárius póz, melynek izgalmas variációit ismerheted meg ide kattintva, illetve a lovagló póz is. Ügyeljetek arra, hogy a férfi ne mozogjon túl durván, mivel ilyen mély behatolás esetén ez könnyűszerrel fájdalmat okozhat.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük