18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Tényleg unalmas a misszionárius póz? 18+-os tippek, hogy ne érezzétek annak
Így dobhatjátok fel az örök klasszikus szexpózt.

Tucatnyi rafinált szexpózt ismervén az emberek a jó öreg misszionárius pózt gyakorlatilag unalmasnak találják, még ha a legtöbben a lepedőakrobatikát félretéve mégis ennél kötnek ki az együttlétek végére.

Pedig a misszionárius nem véletlenül lett az egyik legnépszerűbb póz, hiszen kényelmes, közben lehetővé teszi a szemkontaktust, az ölelkezést, jó hozzáférést biztosít, és ha a pár szeretné az egyik legbiztosabb utat választani az orgazmus eléréséhez, hát akkor is jó helyzetet választ.

Kár lenne hát hagyni, hogy a misszionárius póz az emberek szemében unalmassá váljon, hiszen az, hogy gyakorta alkalmazott szexpóz, éppen a pozitívumait bizonyítja. Hogy valóban ne váljon egyhangúvá a szex, érdemes kicsit megfűszerezni ezt a pozitúrát, és belevinni némi fantáziát a misszionáriusba.

Íme, öt trükk, amit ti is bevethettek ennek a póznak a megszínesítésére.

Vessetek be egy párnát!

Tegyetek a csípőd alá egy kisebb párnát, amikor misszionárius pózban vagytok! Azáltal, hogy megemelkedik egy kicsit a csípőd, a párod más szögből tud behatolni. A behatolás mélyebb lesz, az élvezet pedig, amit a szex nyújt, sokkal intenzívebb.

Dupla élvezet

Ha párod már rajtad van, és behatolt, ne felejtkezzetek el a klitoriszodról se! Te a kezeddel - amit párod nagy valószínűséggel örömmel szemléz majd fentről -, vagy akár ő is, ha egy karján is elbírja magát, izgathatjátok.

Gyertyában

Emlékszel még a tornaóráról, milyen volt, mikor gyertyapózban voltál? Feküdj le most is úgy, csak azzal a különbséggel, hogy csípőd lejjebb van, lábaid pedig a terpeszben térdelő párod fogja, támasztja fel.

Zárt lábbal

Ha a misszionárius pózt úgy próbáljátok ki, hogy te vagy belül a lábaiddal, a párod pedig kívül, vagyis zárt lábbal vagy, amikor behatol, új élményben lehet részetek, mert párod szűkebb résen férkőzik hozzád, neked pedig plusz stimulálást ad.

Vedd át az irányítást!

A misszionárius pózban való szeretkezés közben ezúttal ne tedd magad fölé vagy párod hátára a kezed, hanem fogd meg a csípőjét, és ahogy neked kellemes, abban a tempóban és intenzitással irányítsd a mozgását!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük