Igazi férfiak csinálják azt, amire a valódi nők vágynak - A 80-as évekből előkerült naptárért odavannak a neten
A Minden nő álma címet viselő naptár házimunkát végző férfiakról készült.

naptar cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A ’80-as években az elvárások és a felfogás szerint egyértelmű volt, hogy a nő helye otthon van, a háztartás vezetése pedig kizárólag az ő feladata. Kevés férfi volt, akinek eszébe jutott volna kivennie a részét a főzésből, a mosásból vagy a takarításból.

A feleségek persze örültek volna, ha nem minden házimunka csak rájuk hárul, és sokan ábrándoztak arról, milyen jó is lenne, ha végre párjaikat is látnák a tűzhely vagy a vasalódeszka előtt. Egy testvérpár pedig úgy döntött, ezeket az álomképeket, ha máshogy nem is, legalább naptár formájában megvalósítja.

Szokatlan naptár a ’80-as évekből

Egy Twitter-felhasználó megtalálta az édesanyjáék által összeállított kalendáriumot, és miután végiglapozta, úgy gondolta, muszáj megmutatnia a neten. Az „Every Woman’s Fantasy”, azaz a Minden nő álma címet viselő alkotás a leírása szerinte azt szemlélteti, ahogy igazi férfiak csinálják azt, amire a valódi nők vágynak. Az biztos, hogy 1988-ban, amikor készült, ritkaságszámba mentek a hasonló naptárak, hiszen dús keblű, fürdőruhás nők helyett házimunkát végző férfiak szerepelnek rajta. 

Calgon Hygiene Gél–Antibakteriális gél a mosógépek védelme érdekében

A Calgon Hygiene Gél ötvözi a vízkő elleni védelmet az antibakteriális összetevőkkel, így a mosógépben található baktériumok 99,9%-át elpusztítja.*

*EN13697 szerint tesztelve, 40°C vízhőmérsékleten végzett 60 perces mosáson

*Biocidok alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

Promóció

Képek: Bored Panda

Ezt is szeretjük