18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

5 orgazmushozó szexpóz (18+)
Ami neked a legjobb!
Ha nagyobb gyönyörre vágysz, vetkőzd le gátlásaidat, és próbáld ki a legvadítóbb szexpózokat! A hatás nem marad el!

Minden párnak van két-három rendszeresen alkalmazott, kedvenc figurája, ami a legjobban működik. Ennek ellenére sosem árthat, ha új utakra csábítod párodat, hogy valamilyen szokatlan megoldással kísérletezzetek. Tedd mindezt úgy, hogy neked a lehető legjobb legyen: légy egy kicsit önző, és keresd meg a leggyönyörtelibb pozíciókat!

Nyereg

Kérd meg a párodat, hogy üljön fel az ágyban, és lábát nyújtsa előre. Kerülj fölé, mintha lovagolnál, aztán fogadd be őt. Lassan hajolj hátra, hogy fejed érintse a lepedőt, kezedet pedig nyújtsd hátra, hogy meg tudd fogni a lábát. Nemcsak a hasad jelent rendkívül csábító látványt ebben a testhelyzetben, hanem játszi könnyedséggel tudod azt nagyon lassan, körkörösen mozgatni mindaddig, amíg nem támad kedved egy kis gimnasztikára szex közben.

Ahelyett, hogy térdelő pozitúrában ereszkednél hímvesszőjére, guggolj fölé az ágyban. Kicsit dőlj előre, és vedd a kezedbe az irányítást: egyetlen teendőd csupán az, hogy combizmaidat használva fel-le mozgatod a medencédet. Ez a testhelyzet rendkívül izgató, hiszen a lassú mozgás hihetetlen intenzitással hozza el a végső gyönyört. Hogy párodnak tetszeni fog-e mindez? Feltehetőleg igen, mivel testedet nagy totálban szemlélheti, és szeme előtt zajlik le az egész akció. Megfigyelheti, ahogy hímvesszője ki-be mozog, és ez a látvány tutira megőrjíti.

Fordíts hátat neki!

A hüvely elülső fala rendkívül érzékeny, emiatt a hátulról történő behatolás nagyon kellemes érzeteket kelthet benned. Ebben a helyzetben a hüvely esése megváltozik, a hímvessző pedig természetes szögben éri el a vaginát.

A legjobbak azok a formációk, amikor a hüvely függőlegesen csúszik rá a hímvesszőre. Hátadat tehát hajtsd egészen hátra, combodat a lehető legnagyobbra tárd szét, hogy a hímvessző teljesen behatoljon.

Ebben a felállásban lehetőség nyílik az örömérzés kézzel történő fokozására is: a hátsó behatolás során kezed szabad marad, így játszadozhatsz párod heregolyóival, és masszírozhatod a gátrészt is. Feltehetőleg barátod hátadat, fenekedet és az alhasi részeket fogja simogatni. Ez a testhelyzet azonban arra is kiválóan alkalmas, hogy csiklóddal játszhasson.

Horog

Te a hátadra fekszel, ő térdelő helyzetben föléd hajolhat. Lábadat helyezd a vállára: a felhúzott combok lehetővé teszik a mélyebb behatolást, bár az irányítás ekkor teljes mértékben barátod kezében van. Ebben az a jó, hogy teljes hosszában bevezetheti hímvesszőjét a hüvelybe.

Ha hajlékonyabb és bevállalósabb is vagy kicsit, sarkadat kulcsold össze a nyaka mögött, ettől szorosabbá válik a hüvelycsatorna. Így erősebben meg tudod szorítani, és hüvelyed belsejének minden pontját érezni fogja. Mivel a pasi irányít, ez a helyzet akkor jó, ha te is hevesebb ritmusban szereted.

Gyertya

Ebben a pózban te vagy felül, ezért aztán úgy mozoghatsz, körözhetsz medencéddel, ahogy éppen kívánod, miközben barátod csendesen fekszik alattad, és élvezi az előadást. Indításként fektesd hanyatt, majd hátat fordítva kezeddel támaszkodj a combjára, lábadat pedig húzd fel a tested elé, és szép lassan kezdd el a körkörös mozdulatokat.

Időnként álljatok meg néhány pillanatra egy-egy erőteljes lökés erejéig. Csípőd függőleges mozgásának ütemét változtatva még érdekesebbé teheted a dolgokat, mivel pedig te irányítasz, csak rajtad áll, hogy éppen lassabb vagy gyorsabb iramot diktálsz.

Egymásba gabalyodva

Ez esetben a jó öreg misszionárius pózból indítsatok. Miután ebben a testhelyzetben megtörtént a behatolás, barátod emelkedjen fel, térdét kissé hajlítsa be.

Kicsit emeljen meg, és húzzon maga felé, te pedig kulcsold át a lábadat a derekán.
Így látni is fogja az eseményeket, ugyanakkor nagyon intim helyzet áll elő, hiszen bármikor előrehajolhat, hogy csókkal fejezzétek ki szenvedélyeteket.

Cikkünk Tracey Cox Szuperszex című könyve alapján készült.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük