Az 5 legizgatóbb szexpóz

Kizárólag 18 éven felülieknek!

Vajon melyik a legizgatóbb, legegyedibb, legszürreálisabb póz? Hagyd el a szegény misszionáriust, és fedezd fel a legérzékibb pózokat!

beauty and style
Top olvasott cikkek
Léteznek pozíciók kényelmeseknek, hajlékonyaknak, rugalmasaknak, akrobatáknak…
Neked melyik a kedvenced? Fedezd fel az ötletgazdag szex jegyében általunk top 5-nek tartott pózokat, melyekkel a szokásosnál kirobbanóbb lesz az orgazmusod!

Kanál-póz

Feküdjetek oldalt, egymásnak háttal, mint kiskanalak a fiókban. Kissé emeld meg a lábad, így könnyű a behatolás. A hátulról való behatolásnak ez az egyik legkedvesebb és legkényelmesebb módja, nem csak a fiúdnak. Az sem mellékes, hogy ebben az egymásra borulós helyzetben a kedvesed izgathatja a melleid és a csiklódat is, ráadásul könnyedén kényeztetheti a hátad és a nyakad csókokkal és simogatásokkal. Reggeli szerelmeskedéshez, amikor lassan ébred a test, a legjobb választás.
Ráadásul nagyon intim hangulata van, hiszen az egész hátatok összeér.

Egy sima

Az orgazmusod elősegítésének legjobb módja, ha felülkerekedsz, így magad is hozzáférsz a csiklódhoz, a pénisszel is izgatható, de a pasid keze is elkalandozhat arrafelé. Ha ráhajolsz a párodra, akkor a csiklód a testetek közé szorul, és így finoman dörzsölheted. Ebben a helyzetben a behatolás mélységét, ütemét is te határozod meg, ha pedig elpilledsz kicsit, a párod is dolgozhat egy kicsit, legalább feszesedik a farizma. Ha emelget egy kicsit a kezeivel, akkor a bicepszei is. Arról nem is beszélve, hogy ebben a helyzetben a legtöbb nő nagyon vonzó látványt nyújt.

Egy fordított

Szintén roppant vonzó lehetsz, ha nem szemben, hanem háttal ülsz a fiúdra. Így az egyik legszebb testrészedet, a fenekedet nézheti. Sőt egy kicsit olyan érzése lesz, mintha maszturbálnál, hiszen kevés a kontaktus köztetek, a kezével valószínűleg nem fog hozzád férni. Ráadásul kényelmesen elnyúlhat, így lusta férfiak kedvence lehet. Neked is izgató, hogy csak használod a pasidat. Te irányítasz, ráadásul kicsit egyedül vagy, hiszen nem látod. Merész hölgyek tükörrel szemben is csinálhatják, így a látvány egészen frenetikus. Ez a póz akkor is jó lehet, ha nem szereted, hogy látja közben az arcodat. Ez sokakat feszélyez, de ebben a pózban ezzel nem kell törődnöd.

Ha a férfi áll

Filmekből ismert jelenet, amikor a hős leszaggatja a ruhát a hősnőről, és a konyhaasztalon teszi magáévá, épp csak a nadrágját letolva. Ehhez a helyzethez kell némi előregondolkodás és egyensúlyérzék, mert nem olyan könnyű, mint amilyennek látszik. Nem árt, ha van egy olyan asztalotok, ami a fiúd magasságára van méretezve. Ez a filmekben pont a hős mérete, de nem biztos, hogy nektek is van.

Egyszerűen álljon eléd, és így csináljátok. A látvány mindkettőtöknek nagyon izgató lesz, ha akarod, az arcát nézed, ha akarod, a díszét nézed, és viszont. A fiúkat különösen extázisba szokta hozni, ha premier plánban láthatnak mindent.

Extra változata, testépítőknek ajánljuk, ha a pasid felkap, és a falhoz szorít. Neked sem árt ez esetben némi izomerő, hiszen tartanod kell magad.

Hátulról

A férfiak örök kedvence. Hiszen szeretnek birtokolni, és ez erre jó alkalom. Bár az arcra kiülő élvezetekről lemaradtok, kárpótlásul azonban kaptok még egy lehetőséget, az anális szexet. Ezen kívül a legtöbb nő szereti alávetettnek érezni magát egy kicsit szex közben, ami ezzel a helyzettel garantálható. A csiklódhoz is hozzáférsz, vibrátorral még könnyebb, a párod pedig közben bátran izgathatja a feneked simogatásokkal. Ne ezzel kezdjétek a szeretkezést, mert a legtöbb férfi ebben a helyzetben elveszti a fejét, és túl heves, ami nem biztos, hogy jó érzés a nőnek, aki még nem hevült fel kellően.
Ezt is szeretjük