18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

5 férfikedvenc szexpóz, aminek képtelenek ellenállni (18+)

Ismerd meg a legjobb, pasivadító testhelyzeteket, melyekkel könnyedén a mennyekbe juttathatod a párodat!

A kapcsolat előrehaladtával sok pár felhagy a kísérletezgetéssel, és marad a jól bevált, örökzöld pozícióknál. Ha azonban a szex egyhangú mederbe terelődik, könnyen megeshet ugyanez a párkapcsolattal is. Ha párod nem kezdeményez, ragadd meg a gyeplőt, és forgasd fel a hálószobát!

A jó szex a kapcsolat alapja, de mindez csak úgy maradhat hosszú idő után is izgalmas, ha beleviszed gyermeki éned, és nem feledkezel meg az újításokról. Felejtsd el egy időre a klasszikusnak számító misszionárius pózt, és tudd meg, milyen helyzetekkel válthatod valóra a pasid fantáziáit!

Szex a konyhapulton

Kezdésként hagyjuk ki az ágyat is! Egy jól sikerült vacsi után nem kell a szobába indulni, a konyha kiváló terep egy kis pajzánkodásra. Arról már többször esett szó, hogy a férfiakra igencsak vérpezsdítő hatást gyakorol a szeretett nő látványa. Mielőtt tehát egymásnak esnétek a vacsoraasztal mellett, gondoskodj a folytatáshoz szükséges fényről. Nem kell díszkivilágításként felkapcsolnod minden lámpát: néhány gyertya sejtelmes félhomálya már megteszi a hatást.

Dőlj nyugodtan az asztalra vagy a konyhapultra, hogy felkínáld feneked pompás látványát a pasinak, és élvezd az újdonság varázsát. Ha kellemetlen a hátulról behatoló póz, hanyatt is fekhetsz, közrefogva párodat a lábaiddal, arra azonban ügyelj, hogy az asztal kellőképpen stabil legyen! Ha megbizonyosodtatok róla, hogy nem lesz baleset a vége, bátran átadhatod magad a gyönyörnek: amennyiben párodra hagyatkozol, ezúttal garantáltan a heves ritmust részesíti előnyben.

Tűzforró 69

A hálószobába visszatérve elsőként a bűvös számot emelnénk ki. Ezt a helyzetet az teszi a legtöbb férfi kedvencévé, hogy izgató belátást enged a női popsi felől, illetve, hogy ketten azért a gyönyör is élvezetesebb, mint akkor, amikor egyedül kell megtenni az utat. Hihetetlenül intenzív élmény, ahogy egyre jobban feszül bennetek a húr, egészen addig, amíg a kölcsönös kényeztetés kirobbanó élményben részesít mindkettőtöket.

A kölcsönös orális szex esetében se légy visszafogott: ne a legegyszerűbb pózt válaszd, inkább feküdj hanyatt, helyezz egy kispárnát a fejed alá, és húzd a szádhoz párod férfiasságát. Ebben a felállásban a kezeidet is kreatívabban használhatod majd.

Kutyapóz

A férfiak körében nagy népszerűségnek örvend a kutyapózra keresztelt felállás. Igen találó neve miatt nincs szükség különösebb szakmai útmutatóra, hogy bárki megvalósíthassa: térdelj az ágyra, és engedd, hogy párod a csípődnél fogva irányítson az aktus során.

Legnagyobb előnye férfiszemmel éppen ebben a csípőfogásban rejlik, hiszen így a manus pontosan befolyásolhatja a sebességet és a behatolás szögét, másrészt azonban a panoráma is igen kívánatos ebből a szögből, hiszen nem elhanyagolható a csábosan kerekedő popsik látványa sem.

Szerelmes ollók

Ha kevésbé mozgalmas, de hasonlóan intenzív élményre vágysz, vezesd elő a szakmai berkekben Orient Expressznek nevezet pózt. Lábaitokat tárjátok szét, és helyezzétek egymásra, mint két ollót: lágyan csússzatok össze, ameddig csak lehet. A behatolásban segíts partnerednek, majd nyugodt mozdulatokkal haladjatok a csúcs felé. Leginkább csak a csípőtök ringjon, lábaitokkal pedig szorosan öleljétek egymást az aktus során.

Lovagló pozíció

Ha partnered nincs kísérletező kedvében, inkább csak élvezetre vágyik, és te is odaadó kedvedben vagy, a legjobb megoldás a lovagló pozíció lehet. Ez következik a férfiak lustaságából, de a női test látványa miatt is igen csábító a helyzet.

Melyik pasi ne élvezné, hogy a hátára veti magát, és nem kell mást tennie, mint hagyni, hogy a mennyekbe repítse őt partnere, miközben elmerülhet a mellek buja hullámzásában? Nincs olyan. A lovagló pozíció minden pasinál telitalálat, még akkor is, ha nem a legnagyobb újdonságok közül való, időnként tehát erről se feledkezz meg.

Hosszútávon a legfontosabb, hogy, ha nem is minden alkalommal, de legalább néha csempéssz egy kis pajzán változatosságot az együttlétekbe. Kísérletezz, hiszen néha egy apró változtatás is újszerű élménnyel szolgálhat.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük