18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

5 ágyrengető szexpóz a férfi örömére
Ha szeretnéd, hogy párod a legnagyobb kéjt élje át, ismerd meg kedvenc helyzeteit, és engedj szenvedélye sodró lendületének.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenki másképp és más pózban szereti a szexet, ezen belül azonban mindkét nemnek megvannak a nagy kedvencei. Míg a nő az intimebb, érzelmi közelséget sugalló helyzeteket részesíti előnyben, addig a férfi hajlamos a vizualitás szempontjából pózt választani: a lényeg, hogy a női test szépsége minél inkább érvényesülhessen. Ezúttal az ő kedvenceiből szemezgettünk.

Az elefánt lába

Párod számára maga a gyönyör, ha felső helyzetből veheti szemügyre testedet. Feküdj hanyatt az ágyon, majd hagyd, hogy partnered eléd térdelve néhány párnát csúsztasson a csípőd alá: így egy magasságba kerülhetsz a nemi szervével. Egyik lábad helyezd párod vállára, miközben ő beléd hatol: ebben a helyzetben az irányítás az ő kezében van. Szeretkezés közben kényelmesen izgathatja csiklódat is, de lökéseinek ritmusával ezúttal ő szabályozza, mikor éritek el a csúcsot. Közben azonban te kényelmesen hátradőlhetsz, élvezve a közös gyönyört.

Rajastan

Van úgy, hogy a férfi is szívesen lemond az irányításról: használd ki az ilyen alkalmakat, és légy te a domináns fél! Ültesd le párodat úgy, hogy közben egyenes maradjon a háta, lábait pedig hagyja nyújtva. Ülj az ölébe féloldalasan, lábfejed pedig helyezd a háta mögé, jobb karoddal átölelve.

Bal kezeddel nyúlj a hátad mögé, és támaszkodj meg partnered lábán, majd nyűgözd le egy kis mutatvánnyal: jobb lábadat emeld át az arca előtt, miközben feszesen tartod. Ezzel az akrobatikus mozdulattal egy pillanatra felvillanthatod előtte nemi szerved szépségét, miután azonban lábadat a vállára tetted, öleld át, és hagyd, hogy beléd hatoljon. Párod garantáltan imádni fogja ezt a pózt, mivel az ülő helyzet felturbózott verziója egy kis peep-show-val is kényezteti.

Teve

Ez a gyors - testek nászaként is ismert - , hátulról behatoló póz ideális a szabadban, de a hálószobában is előszeretettel alkalmazzák a férfiak, ha elragadja őket a szenvedély. Ebben a testhelyzetben teljesen előre kell hajolnod, hogy megérinthesd párod lábfejét, mert így nemi szerved láthatóvá válik a számára. Kezeddel támaszkodj meg az ágyon, vagy valamilyen tárgyon, miközben partnered hátulról beléd hatol, és derekadat átkulcsolva megtámaszt. Bár alapvetően a férfi van domináns helyzetben, neked is lehetőséged van a mozgásra, amivel még izgatóbbá teheted ezt a heves helyzetet.

Gardrób-szerelem

Ha gyakran fantáziáltok arról, hogy a tömegben úrrá lesz rajtatok a vágy, és a mosdóba vagy a takarítóeszközök tárolószekrényébe kell visszavonulnotok, mindezt otthon is megtehetitek. Nem kell feltétlenül kordában tartanotok a szenvedélyt, amíg a hálószobáig eljuttok, a szenvedélyes hangulatot fokozhatjátok azzal is, hogy a gardróbban lesztek egymáséi.

A várakozást fokozhatod saját titkos jeleitekkel is, hogy mire hevesen levetkőztetitek egymást, már mindketten égető vágyat érezzetek. Engedd, hogy párod heves vágyakozása magával sodorjon benneteket: ez a helyzet a gyors szexre alkalmas, így egyértelműen a férfikéjt szolgálja. Még izgalmasabbá teheted a helyzetet, ha csak egy rövid szoknya van rajtad bugyi nélkül, így a vetkőzéssel is alig kell majd bajlódnotok.

Zuhanyozás

A zuhanyzónak is megvan a maga erotikája: ha fürdeni készülsz, valamilyen indokkal csábíts be párodat, és hódítsd meg izgatóan nedves testeddel. A kellemesen langyos, erős vízsugárral akár vízmasszázsban is részesítheted, de tusfürdővel, szappannal is fokozhatod az izgalmakat. Masszírozd be párod testét szappannal, így kényeztető simogatással teheted erotikusan síkossá.

Szentelj különös figyelmet fenekének és nemi szervének, közben azonban hagyd, hogy ő is elkalandozhasson testeden. Egészen addig kényeztesd, amíg már nem tud tovább várni: ekkor hagyd, hogy felkapjon, lábaddal öleld körül a csípőjét, majd élvezd a heves szeretkezést, amit még forróbbá tesz a testeteken végigcsorgó meleg víz.

Cikkünk az 1001 éjszaka a szerelem és a szenvedély birodalmában című könyv alapján készült.

Ezt is szeretjük