18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

5 dolog, amit a pasik soha nem unnak meg az ágyban
Nézd meg, mihez nyúlj!
Válogass az örökzöld slágerek közül, melyekre mindig számíthatsz!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A változatosság gyönyörködtet, nem vitás, és az unalom egyik legbiztosabb ellenszere, ha néha feldobod az együttléteket egy-egy új és izgalmas praktikával. Bevetsz néhány új technikát, vagy csak a helyszínt, az időpontot, esetleg a megvilágítást változtatjátok meg.

Mielőtt azonban átesnél a ló túloldalára, és görcsösen próbálnál minden napra valami újat kitalálni, ne dobd teljesen félre a jól bevált kedvenceket sem az új felfedezések kedvéért!

Az ágybéli elégedettség kulcsa az, ha az újítás és az állandóság jól kiegészíti egymást. Érdemes a jól ismert és bevált módokat is gyakran alkalmaznod, mert aligha akad olyan férfi, aki hátat fordít, amikor a száddal közelítesz legérzékenyebb pontjai felé, vagy fáradtságra panaszkodik, ha valamelyik hátulról behatolós pozíció kerül szóba.

Nézzük, mi az a néhány dolog, amivel nem nyúlhatsz mellé, bármennyiszer is ismételed!

Orális kényeztetés

Az orális szex stabil kedvenc a férfiak körében. Az egyöntetű lelkesedés elsősorban a  mozdulatainak szól, és ha már a szádba veszed párod hímtagját, a szokásos és bevett mozdulatokat is használhatod. Még hatásosabb, ha fantáziádnak és pillanatnyi ötleteidnek vagy vágyadnak engedve veted be a nyelved, ami nemcsak a pénisz, hanem a környező területek kényeztetésében is részt vehet. Ugyanakkor az orális szexben is érdemes szemmel tartanotok a kölcsönösséget, melyhez mindjárt segítségetekre van az örök és megunhatatlan, tüzes 69-es póz.

Izgató szavak

A szex közbeni beszédről megoszlanak a vélemények: van, aki a csöndesebb típusba tartozik, vagy ilyenkor nem jön szó a szájára. De a szex közben elhangzó néhány szó vagy mondat rendkívül izgató, inspiráló és nem utolsó sorban gátlásoldó lehet mindkettőtök számára. Ezért bátran forró szavakba öntheted vágyaidat. Elmondhatod, mit szeretnél, mi esne jól. Vagy egyszerűen csak annyit, hogy mennyire kívánod őt. A trágárságokkal azért csak óvatosan, ehhez nem árt kitapasztalnod a másik fél érzékenységét is!

Kutyapóz

A kutyapóz előnye, hogy mélyebb bejárást tesz lehetővé, amiből mindkettőtök nagyobb élvezetet kovácsolhat. Hátránya, hogy nem szemben vagytok egymással, aminek lehet némi elidegenítő hatása számodra. Úgy érezheted, hogy nem elég intim ez a helyzet. Néhányan viszont azon a határozott állásponton vannak, hogy ez a pozíció közelebb viszi az embert saját ösztönös szexualitásához, mélyebb vágyakat és energiákat mozgat meg. A férfinak ugyanakkor ez kellemes panorámát jelent, mert gyönyörködhet közben a testedben.

Anális szex

Ha már a hátsó fertálynál tartunk, elkerülhetetlenül felmerülnek a női fenék által tartogatott lehetőségek. Bár az anális szex nem tartozik az együttlétek jól bevált és gyakran alkalmazott formái közé, sok férfi titkos vagy vállalt fantáziái között szerepelnek. Például épp azért, mert ritkán adódik rá alkalmuk, de akkor is van benne valami a tiltott gyümölcs ízéből, ha egyébként nem idegenkedtek tőle. Az ánusz iránti vonzalom másik oka a bejárat szűk mérete, és persze a női fenék csábító látványa. Az anális szex kapcsán viszont a legfontosabb, hogy neked van-e kedved hozzá. Ha nem szívesen bocsátod rendelkezésre ezt a testrészed, akkor ne menj bele a helyzetbe pusztán azért, mert azt gondolod, ez elvárás. Csak rajtad áll, hogy engedsz-e a férfivágynak!

A legérzékenyebb pontok a pasin

Mielőtt a konkrét aktusig jutnátok, rengeteg módja van annak, hogy párodat feltüzeld. Ha kíváncsi vagy, milyen testtájakon érdemes próbálkoznod, hogy biztos hatást érj el, nézd meg videónkat!

Ha te kezdeményezel

A férfit általában felvillanyozza, ha nála van az irányítás a szexben. Ha azt teszed, amit ő akar, ami neki jó, és úgy érezheti, ő uralkodik. De ennek fényében azt is értékeli, ha te kezdeményezel, és meggyőződhet arról, hogy ellenállhatatlanul kívánod őt. Például, ha a reggeli ébredését egy orális kalanddal teszed emlékezetessé, és vele együtt a vágyát is felkelted, a hatás biztosan nem marad el.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Szexi fehérnemű

Bár a férfiakat a fehérneműből gyakran csak az érdekli, ami benne van, vagy az, hogy hogyan kerüljön le a nőről a ruhadarab. De talán maguknak sem ismerik be, mennyivel inkább megmozgatja a fantáziájukat egy-egy jól megválasztott, sokat sejtető, ám keveset mutató darab.

Ezt is szeretjük