18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Egyetlen fortély, amivel te lehetsz a legjobb szerető (18+)
Értsd meg a férfi szexuális testbeszédét!
A gesztusok nemcsak az ismerkedés alatt sokatmondóak, de az ágyban is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Néha nehéz megmondani, hogy szex közben mi zajlik a férfiak fejében. Szerencsére azonban nem is kell egészen a párod gondolatainak mélységéig hatolnod, hogy megtudd, mennyire élvezi épp, ami az ágyban történik.

Bőven elég, ha nemcsak arra koncentrálsz, amit épp te teszel az ágyban, de mindeközben a mozdulatait, illetve gesztusait is figyeled. Ezekkel ugyanis önkéntelenül árulkodik arról, hogy mennyire jó neki, ami éppen történik: ha megtanulsz olvasni belőlük, könnyedén válhatsz a legjobb szeretővé!

Sebes légzés

Az élvezet első jele, amikor valaki sebesebben kezdi szedni a levegőt, mint egyébként. Ez már abban a fázisban is megfigyelhető, amikor a párod megkíván, és, bár a férfiaknál egy ennél sokkal kézzelfoghatóbb jele is van a vágy fellobbanásának, a sebes lélegzet más helyzetekben is segítségedre lehet. Az aktus során ugyanis ez segíthet eldönteni, hogy mennyire jár közel a párod az orgazmushoz, és arra is következtethetsz, hogy a szextechnika, amivel épp próbálkozol, mennyire jó.

Ha történetesen orális szexszel próbálsz kedveskedni, vagy éppen a kezeddel szeretnéd a csúcsra juttatni a pasit, mindenképpen érdemes a légvételére figyelned. Amennyiben korábban sebesebb volt, de egy bizonyos fázisban lelassul, könnyen lehet, hogy érdemes más mozdulattal kísérletezned, melynek hatására újra gyorsabban szedi a levegőt. Ha pedig még ennél is mélyebben lélegzik, netán szenvedélyes hangokra is felfigyelsz, biztos lehetsz benne, hogy közel jár a csúcshoz.

Csípőmozdulatok

A legtöbbet emlegetett, önkéntelen mozdulatok közé tartozik a férfiak részéről az is, amikor képtelenek a csípőjüknek parancsolni. A gesztus többnyire akkor jelentkezik, amikor az élvezet kezdi elérni a csúcspontját, vagy éppen túl enyhének találja az őt érő ingereket a férfi.

Ha éppen a kölcsönös együttlétet választjátok, ez az a pont, amikor a férfi sebesebb ritmusra váltana, de a kényeztetés más módozatainál is arra utal, hogy erőteljesebb technikákkal is izgathatod. Ha felismered a jelet, és gyorsabb fokozatba kapcsolsz, biztos lehetsz benne, hogy intenzív orgazmusban lesz része a párodnak. Amennyiben azonban te még nem vagy kész a befejezésre, inkább tartsd a korábbi ritmust, vagy lassíts egy kicsit - nem kell magadról sem megfeledkezned.

Mennyire vagy jó?

Ha szeretnéd tudni, hogy éppen mennyire kellemes a párodnak, amit veled átél, könnyen lekövetheted testének válaszaiból. A szabály leegyszerűsítve úgy hangzik, hogy minél jobb valakinek, ami éppen történik vele az ágyban, annál intenzívebben reagál mozdulatokkal.

Ha tehát valamivel melléfogsz, könnyen lehet, hogy a párod nem fogja behunyni a szemét, az izmai nem feszülnek meg, és csak alig moccan - a közismert mondáshoz híven úgy fog heverni, mint egy fadarab. Persze ez nem jelenti szükségszerűen, hogy benned van a hiba, és valamit rosszul csináltál, de mindenképpen figyelemfelkeltő jel lehet, hogy talán a szex helyett egy kis lelki törődést kíván inkább a párod. Amennyiben azonban eltalálsz egy mozdulatot, azt onnan tudhatod, hogy a férfi izmai megfeszülnek, a hátával mintha kissé homorítana, és, ha nem is csukja be a szemeit, az a bizonyos szenvedélyes homály uralja a tekintetét.

A férfi legérzékenyebb pontjai

A testbeszéd mellett azzal sem árt tisztában lenned, hogy melyek a pasik legkönnyebben izgatható zónái. Ha itt érinted a párodat, biztosan nem marad el a hatás, és vágya pillanatok alatt életre kel: ismerd meg a mágikus pontokat videónk segítségével!

A pénisz viselkedése

A legkönnyebben olvasható jelzések a férfiak esetében nyilvánvalóan a pénisz felől érkeznek, azonban vigyázz, olykor félrevezető is lehet a dolog. Például péniszmasszázs során teljesen normális, hogy a szerszám merevsége alábbhagy, ez azonban nem jelenti azt, hogy a párod nem élvezi, hogy egyenesen a legérzékenyebb testrészének szentelsz különös figyelmet. Másrészt időnként stressz hatására is enyhébb lehet az erekció a szokásosnál, ugyanakkor könnyen lehet, hogy ez nem árulkodik a vágy valódi mértékéről.

Mindenesetre segítségedre is lehet, ha ismered a pénisz változásait, ha ugyanis alkalmad nyílik rápillantani az együttlét során, könnyen kitalálhatod, hogy a férfi hol jár éppen a gyönyör felé vezető úton. Amikor ugyanis közeleg a csúcshoz, megfigyelheted, hogy a makk enyhén megduzzad, a színe is sötétebbre változik, a pénisz erei pedig élesebben kirajzolódnak. Ha tehát különleges gyönyörrel szeretnéd megajándékozni párodat, itt az ideje, hogy bevesd a legjobb technikádat.

Ezt is szeretjük