4 vonzó férfitípus, aki megkeseríti az életed
Erről ismered fel
Vannak férfiak, akiket épp az tesz vonzóvá, hogy nem mindig édes velük az élet. Nézd meg, kik ők!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Milyen egyszerű lenne, ha azokhoz a pasikhoz vonzódnánk, akik nem okoznak csalódást és nem bántanak minket. De lehet, hogy te is sokkal varázslatosabbnak találod, ha egy rosszfiú karjaiban ébredsz, mint ha ráhagyatkozol az olykor riasztó kiszámíthatóságra. Inkább bízol abban, hogy melletted állapodik meg az a megfoghatatlan csajozógép, mint hogy igent mondj valamelyik készséges udvarlódnak.

Mi tagadás, a nők nem kevésbé vágynak az izgalmakra, mint a férfiak, és lehet, hogy téged is gyakran azok a kihívások vonzanak, melyek elé a férfi állít. Ez eddig talán rendben is volna, de aztán ne csodálkozz, ha nem igazolódnak a boldog kapcsolatról szóló álomképeid!

Ha pedig a szívedre teszed a kezed, talán be is vallhatod: sejtetted. Hisz veled is előfordulhatott már, hogy nem akartál hinni a jeleknek, melyek arra mutattak, hogy a kezdeti boldog lángolásnak meglesz a böjtje.

E jelenség magyarázatát a pszichológia is igyekszik feltárni, és egy nézet szerint mindenki a szüleivel való kapcsolatát reprodukálja a párkapcsolatban is. Feldmár például odáig megy, hogy kijelentse: abba az emberbe tudunk beleszeretni, aki ahhoz hasonlóan kínoz minket, ahogy az édesanyánk tette kicsi gyerekkorunkban, és épp annyira elérhetetlen, mint amilyennek őt éreztük akkor.

Persze ezzel a nézettel lehet vitatkozni, és több tényező rácáfolhat, mégis magyarázatot adhat arra, hogy ha egyszer már az első találkozásnál észlelted az intő jeleket, akkor miért mész bele mégis a kapcsolatba.

Népszerű

Ő az a fickó, aki a lányok kedvence. Mert jó fej, jól néz ki, segítőkész, és mindig lehet rá számítani, ha baj van. Csak épp nem a szerelemben, mert ez a férfi nem rest kihasználni a népszerűsége és a köré sereglő lányok adta lehetőségeket.

Magával ragadó stílusával, megfelelő mondataival és meghívásaival könnyen behálózza a nőket. Tud valamit, és olyan jól csinálja, hogy akár még te is besétálhatsz a csapdájába. De ennek a típusnak a legfőbb vonzereje talán mégsem az említett tulajdonságokban rejlik, sokkal inkább abban a kihívásban, amely elé állít.

Valószínűleg sok mindent megtennél, hogy melletted táborozzon le, ami azért a hiúságodnak is imponálna. Lehet, hogy ez meg is történik egy időre, de számolj azzal, hogy nem lesz egy nyugodt perced sem mellette, mert bármikor kísértésbe eshet.

Különös ismertetőjele, hogy bárhol vagytok, mindig felbukkan legalább egy nőismerőse, akivel váltania kell néhány szót, és odaköszön neki legalább még három másik lány.

Magányos farkas

A megfoghatatlan pasi ezzel homlokegyenest ellenkező típusa a magányos farkas, aki gyakran a westernhősök aurájával rendelkezik. Öntörvényűsége lobbanthatja be a szikrát a női szívekben, illetve az, hogy tökéletesen mentes mindenféle megfelelési kényszertől.

Előfordulhat, hogy nemcsak a többi ember elvárásaival nem számol, de más társadalmi elvárásokat is figyelmen kívül hagy. Mivel a szabadság megszállottja,  nehezen alkalmazkodik. Arról ismered fel, hogy nem kenyere a kompromisszum, a veled való kapcsolatában felmerülő problémák elől inkább elmenekül, vagy kiszáll, ha valami nem a szája íze szerint történik. De legalábbis előfordul, hogy több napra eltűnik.

Megmentendő

Talán a megmentendőnek a legrejtélyesebb a vonzereje, mert egy hajszál választja el azoktól a fickóktól, akiket lúzernek találsz. Igaziból ők is lúzerek, de mégis van bennük valami ellenállhatatlan, amivel megmozgatják a gondoskodó hajlamaidat, és úgy érezheted, te vagy a megfelelő ember, aki majd kikupálja őket. Hagyja magát pátyolgatni és babusgatni, és hálás, hogy meghallgatod a problémáit, netán még tanácsokat is adsz neki. A megmentendők egy speciális típusai azok, akikkel elbánt az exük. Ez a legrosszabb típus, mert még nem heverte ki a szakítást, viszont kutyaharapást szőrével módszerhez keres résztvevőket.

Mit tehetsz?

Ha szeretnél stabil párkapcsolatot, de mindig csak rövid távú kapcsolatokat találsz, érdemes utánanézned, mit tehetsz, hogy változtass! Videónkból megismerhetsz egy módszert, mely segíthet.

Alkotó

Gyakran valamelyik művészeti ágban praktizál, nagyon szórakoztató, és rendkívüli kreativitásának köszönhetően mindig kitalál valami újat, ezért sosem unatkozol mellette. Ha színpadon mozog, ez a jelenlét külön karizmát biztosít neki, ami miatt lehet csodálni, de egyébként is büszke lehetsz az alkotásaira.

Állandóan mozgásban lévő szellem, viszont érzelmileg gyakran labilis és kiszámíthatatlan. Általában nem te vagy az életében az első helyen, hanem az ihlet. Gyakran társul mindehhez önpusztító életforma, de kiszámíthatatlan hangulati hullámzásainak terhét és következményeit neked kell viselned.

Ezt is szeretjük