18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 szextipp, ha nyeregbe akarsz pattanni (18+)

Irányíts, és repítsd az élvezetek mennyországába. Tippjeink segítenek akkor is, ha nem vagy egy lepedőakrobata.

Képzeld el a tökéletes pózt, kényelmes, érzéki, ellazít, és mindezek mellett garantálja az eget rengető orgazmust. Ez nem sci-fi, ez az a pozitúra, amikor megfordul a misszionárius póz, és magadhoz veszed az irányítást. Te diktálod a tempót és a behatolás mélységét.

Van más előnye is ennek, a férfiak bolondulnak érte. A látvány, ahogy az ölükben vagy, alaposan beindítja őket, de sokan mégsem merik kipróbálni, mert nem tudják, hogyan mozogjanak, hogy ne olyan legyen az együttlét, mint egy rosszul sikerült rodeó. Itt van négy tuti módszer a tökéletes lovagláshoz.

1. tipp: Gyakorold a pozíciót

Ha el akarod kápráztatni a pasid, könnyen úgy gondolhatod, hogy külön kezelési útmutató kell hozzá. Mindössze egy-két ötletre, és némi érzéki önbizalomra van szükség. Ha nehezen kapaszkodsz fel rá, akkor inkább az ágyban csókolózás közben gördülj rá, és ülj fel úgy, hogy a lábaid közrefogják a csípőjét.

Az ágyon vagy a mellkasán támaszd meg magad egy kézzel, mozogj fel-le, aztán a másik kezeddel irányítsd magadba. Ha már biztosan ülsz, kísérletezzétek ki, hogy melyik testtartás a legkényelmesebb. Előredőlhetsz, karjaiddal a feje mellett, és így meg is tudod csókolni. Vagy, hogy mellső domborulataidat is megcsodálhassa, dőlj hátra, a sípcsontjára támaszkodva. Ettől a hasad laposabbnak, a melled keményebbnek fog tűnni.

De ha nem akarsz így kitárulkozni, húzd magad felé a vállait, hogy mindketten üljetek, fond rá a lábaid a derekára, és olvadjatok össze. Nagyon intim lehet ez a póz, arcotok összeér, kezeitek szabadon vándorolhatnak. Ezzel a csúcspont is kitolható, hiszen alig mozogtok, így a pasid nem végez korábban, mint te.

2. tipp: Kerülj hangulatba

Előtte lazítsatok mind a ketten, egy kis pezsgő, egy laza előjáték is sokat segít. Ha pedig már fent vagy, kapd el azt a ritmust, ami garantáltan a csúcsra röpít. Körözz a csípőddel, így a párod a hüvely minden oldalát izgatja, és el tudod dönteni, hogy neked melyik behatolási irány a legjobb. Az sem rossz ötlet, ha előre-hátra mozogsz, amíg a szeméremcsontja hozzá nem ér a csiklódhoz, amellyel nemcsak belülről élvezheted a pasid, hanem kívülről is rásegít az eget rengető orgazmusra.

Ha pedig közben homorítod a hátad, a pénisze ingerli a G-pontodat, ami további gyönyörhöz juttat, és ha a combod is összeszorítod, sokkal szűkebbnek fogsz tűnni, mindkettőtök örömére.

3. tipp: Hagyd, hogy segítsen

Attól, hogy te vagy a volánnál, a pasid ne csak feküdjön egyhelyben. Szólj, ha fáj a térded, vagy ha valamely megmozdulása neked plusz örömet okoz. Ha mindkettőtök élvezetéről van szó, biztos, hogy segíteni fog! Dolgozzon ő is csípőből egy kicsit, ha te már fáradsz, felváltva mozogva nem neked kell az összes melót megcsinálni. Olyan ez, mint egy szexi hintázás, ami közben a csiklódat is tűz alá veszi. Ne aggódj, ha nem teljesen harmonikus a mozgás, nem egy videoklipben táncoltok.

4. tipp: Duplázd meg az élvezetet

Van még egy ok, amiért nagyon jó felül lenni, nincs még egy olyan póz, ami ennyire jó hozzáférést biztosítana a pasidnak az egész testedhez, és ez bizony sok előnnyel jár, mindkét kezének találhat elfoglaltságot. Kínáld fel a melled és a hasad, de ne hagyja ki a feneked sem. Ha magától nem megy, irányítsd, fogd meg a kezét, tedd oda, ahová és ahogyan szeretnéd, a többire ő is rájön majd. Ha az orgazmushoz a csiklódat is simogatni kell, akkor itt a remek lehetőség. Ha bátor vagy, csinálhatod magadnak, a pasid garantáltan eldobja az agyát.

Ami miatt a nők a legtöbbet aggódnak

Nem mersz nyeregbe pattanni? Ezen könnyen segíthetünk, íme három jótanács a három legnagyobb parára:

1. félelem

Elétárod a tested minden hibáját. A meztelen öled látványától úgy fog már lángolni, hogy nem talál hibát benned. Ha mégis zavar, dőlj rá, támaszkodj meg a feje mellett az ágyon, ha a felsőtestetek összeér, nem fogja észrevenni a feltételezett hibáidat.

2. félelem

Úgy érzed, mintha összevissza pattognál. Hát ne pattogj, lassíts a tempón! Vagy meg is kérheted a pasid, hogy markoljon rá erősen a csípődre, ennél érzékibb biztonsági öved soha nem lesz. Ha a melleid nagyon ugrálnak, végy fel egy szexi melltartót vagy atlétát.

3. félelem

Farkasszemet néztek. A több másodpercig tartó szemkontaktus ronthat a szexi élményen.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Egyszerűen pislogj, nézz félre, vagy hunyd le a szemed, és megint a szeretkezés örömére koncentrálhatsz.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük