4 nőtípus, akiket nagy ívben kerülnek a pasik
Velük sosem kezdenek
Nemcsak neked van tabulistád, de bizony a rosszfiúk női változatban is léteznek. Íme, akiktől a pasik tartanak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Azt, hogy neked kiket érdemes elkerülnöd, ha párra vadászol, már többször is megemlítettük, azonban arról még nem esett szó, hogy a férfiaknak is van egy nagyon hasonló listájuk a kről. Időnként ugyanis velük is megesik, hogy az első pillantás áldozatául esnek, és, amikor túl késő lenne, csak akkor derül ki, hogy a nem teljesen az, akinek sejtették.

Ezúttal őket vettük szemügyre, ám mielőtt még bárki azzal vádolna minket, hogy a saját nemünk alatt vágjuk a fát, azt is eláruljuk, hogy az alábbi veszélyes típusokat egy férfimagazin listájáról kölcsönöztük. A sikeres párkereséshez ugyanis nem árt, ha kicsit a másik oldalt is megismered.

Az aranyásó

Sok férfi számára meglehetősen érzékeny téma az egzisztencia. Valószínűleg a régi idők okolhatók amiatt, hogy még ma is sokan igyekeznek, hogy a kezdeti találkozások alkalmával meggyőzzék arról kiszemeltjüket, hogy nem kell a pénz miatt aggódniuk, ezért aztán ők állják az éttermi számlát, az italmeghívásokat és olykor még az első romantikus hétvégi utazást is.

Azonban arra is igen kényesek a pasik, hogy ne az egzisztenciájuk vagy az előnyös anyagi helyzetük miatt szemelje ki őket egy . Éppen ezért a kerülendő csajok közül talán a legveszélyesebbnek az úgynevezett aranyásó típus misül a körükben, akinek az egyik legfontosabb erény, ami alapján felméri a férfit, az, hogy mennyi pénze van, és ebből mennyit fordítana rá.

Persze lehetne arról vitatkozni, hogy maguk ellen hívták-e ki a sorsot a pasik azzal, hogy az egzisztencia számukra is meghatározó fontosságú, de alapvetően azon a véleményen vagyunk, hogy a szerelem nem pénz kérdése. Mindenki önmagáért felelős elsősorban, és egy jó kapcsolatban ezt követően persze egymásért is.

Tapadósan ragaszkodó

Ez az a , aki alig valamivel az első randi vége előtt máris sms-t küld, nem várja ki a 72 órás szabályt, és még a közösségi oldalak biztonsági sávján is gondolkodás nélkül átgázol. Azaz írogat a pasi üzefalára, napi tízszer, és szakítani akar, ha az illető nem állítja át 48 órán belül a párkapcsolati státuszát egyedülállóról.

A férfiak szerint az aranyásóval karöltve jár a túlságosan ragaszkodó lány is, vagyis mindketten az első helyen kerülendők listáján állnak. Vagy, ha történetesen nem sikerült időben észbe kapni, nem marad más, mint úgy hagyni azt a bizonyos párkapcsolati státuszt. A viccet félretéve azonban a túlzott ragaszkodás akkor is könnyen terhes lehet, ha nincs ilyen mértékben túlragozva. Vagyis apróságnak tűnik, de az első randi után mindenképpen érdemes megvárni, hogy a pasi hívjon, vagy írjon, és amíg ezt nem teszi, egyéb fórumokon sem ajánlatos felkeresni, ha nem szeretnéd, hogy félreértsen, és azonnal felszívódjon.

Milyen a tökéletes nő?

Nem csupán az érdekel, hogy kivel nem, de az is, hogy kivel muszáj összejönni a pasik szerint? Videónkból megtudhatod, hogy milyen a tökéletes , és arra is választ kaphatsz, hogy vajon a külsőségek vagy a belső értékek a fontosabbak.

Az okostojás

Nem azt a bosszantó sztereotípiát kívánjuk felemlegetni, hogy egyes férfiak szerint már akkor baj van a kkel, amikor megszólalnak. A legtöbben igenis tovább látnak a formás idomoknál, és nem bánják, ha egy lány még értelmes is amellett, hogy csinos.

Sőt, az ész sokak szerint a legerősebb afrodiziákumok egyike, ezért van az, hogy a k, akik magabiztosan bánnak a szavakkal, általában a pasik kedvencei. Más a helyzet azonban az okostojásokkal, akik nem a valódi személyiségüket próbálják visszaadni a szavaikkal, hanem cinikus szarkazmusukkal indítanak támadást a férfi hiúsága ellen. Nem állítjuk, hogy a pasiknak ne lennének hibáik - akad abból bőven -, de azért az belátható, hogy az első találkozás alkalmával nem illik mindezt a partner orra alá dörgölni. Feltéve, ha nem éppen az a cél, hogy menekülőre fogja.

Vigaszleső

Ez a típus a k kerülendő listáján is szerepel. Találkoztál már olyan pasival, aki első ránézésre tökéletesnek tűnt, amikor szóba elegyedtetek, akkor is, azonban pár nap múlva kiderült, hogy csak gyors gyógyírt jelentettél a számára, mert elhagyta a barátje?

Nos, a férfiak körében legalább ennyire fájdalmas, amikor a fordítottjával találják szemben magukat, vagyis a lánnyal, akit elhagyott a barátja, ezért vigaszra, szeretetre vágyik, de újra elköteleződni még nem tud. Akárhogy is, a szakítást úgy látszik, mindkét félnek ki kell hevernie, különben csak újabb szívek törnek össze - igen, a legtöbb férfié is törhető anyagból készült. Éppen ezért került fel ez a nőtípus is a listára, ráadásul külön nehézséget jelent, hogy általában már csak akkor felismerhető, amikor az ember a dolog kellős közepében van.

Ezt is szeretjük