18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 buja szexfantázia, valódi nők gondolataival (18+)

Ismerd meg a legegyszerűbb megoldást orgazmusproblémák ellen: használd a képzeleted, ahogy más nők is teszik!

A képzelet alapvető szexuális kellék, amit nem csak akkor érdemes bevetned, ha partneredet szeretnéd feltüzelni. Egy vadabb fantázia akkor is jól jöhet, ha a dolgok nem működnek zökkenőmentesen.

Az orgazmusproblémák nagy része lelki görcsökből ered, ha azonban átszakítod magadban a gátat, és legmélyebb vágyaiddal fűszerezed az estét, újra részed lehet a felszabadult gyönyörben!

Először tarts magányos főpróbát: képzeld el a legvadabb helyzetet, amit szeretnél valóra váltani, és figyeld, ahogy testedet átjárja az ellenállhatatlan vágy. Ha megtapasztaltad az érzést, gond nélkül megismételheted ezt a titkos játékot!

Ha időnként merészebb dolgokat is kipróbálnál az ágyban, oszd meg szexi fantáziáidat pároddal: meglátod, vágyaid őt is tűzbe hozzák.

Időnként arcpirítónak érzed kendőzetlenül buja vágyaidat? Biztos lehetsz benne, hogy nem csak neked jutnak eszedbe meglepő szexötletek: ha tartotok egy vágytárlatot, a pasid is garantáltan szolgál majd néhány furcsasággal. Természetesen a nők körében sem vagy egyedül: ha szeretnél ötletet meríteni, vagy csak megbizonyosodnál arról, hogy más nők is mernek vad dolgokra gondolni, olvass el néhány fantáziát, amit a legbevállalósabb csajok valóra is váltottak!

Az uralkodónő

- Én voltam a főnök, és ő volt a beosztottam. Mindketten fehér inget viseltünk, illetve nyakkendőt, de ő deréktól lefelé meztelenül állt előttem, rajtam pedig volt egy tanga, a kedvenc szexi harisnyám és egy magassarkú. Megkértem, hogy térdeljen le elém, és kényeztessen: csodálatos érzés volt! Jázmin, 25

Ha kedvet érzel a szerepjátszáshoz, ne csak képzeletben éld át az izgató helyzetet! Ragadd meg a pasidat nyakkendőjénél fogva, és a hálószobában játszd el vele ezt a helyzetet: könnyen lehet, hogy éppen akkor éled majd át az egetrengető gyönyört, ha minden csak a te örömödről szól!

Szex egy idegennel

- A legjobban az hoz lázba, amikor elképzelem, hogy találkozom egy szexi idegennel az utcán, és bemutatkozás nélkül egymásnak esünk egy üres lakásban. A legvadabb helyzetekben szeretkezünk, ahogy párommal eddig sosem tettem. Ha magányos estéken erre gondolok, még vibrátorra sincs szükségem - egyszerűen az ujjaimmal okozok magamnak gyönyört. Kata 28

Nem csak a nők, de a férfiak is előszeretettel fantáziálnak a gyönyörre éhes idegenről. Bernardo Bertolucci egy egész filmet fűzött fel a téma köré, hiszen Az utolsó tangó Párizsban másról sem szól, mint két ember titkos és vad légyottjairól.

Ha szeretnéd párodat is bevonni fantáziádba, nézzétek meg együtt ezt a filmet, majd minden gátlást levetkőzve valósítsd meg vele azokat a helyzeteket, melyek a legjobban izgatnak! Ha nem jössz zavarba vágyaid miatt, az orgazmus sem marad el!

A gyönyör eszköze

- A legkönnyebben a képzeletem segítségével tudok elélvezni. Nem kell, hogy meghatározott történet legyen, elég, ha párom legerotikusabb testrészeit képzelem magam elé: különösen merev péniszének gondolata hoz lázba. Ha éppen szeretkezünk, és nézhetem, pillanatok alatt eljutok a csúcsra. Zsuzsa, 24

A férfi alapvetően vizuális típus, de ki mondta, hogy a nőknek tilos leskelődni? Ha téged lázba hoz párod péniszének látványa, ne csak akkor képzeld el, amikor nem vagytok együtt, de szex közben is bátran nézz oda! A férfi ezen cseppet sem botránkozik meg, sőt, merész bujaságod még izgatottabbá teszi.

Meglesett orgazmus

- Gyakran elképzelem, hogy a párom váratlanul éppen akkor állít haza, amikor maszturbálok. Érzem magamon a tekintetét, és amikor kinyitom a szemem, megpillantom őt az ajtóban, de nem hagyom abba az ujjgyakorlatot, hiszen éppen ekkor jön hirtelen a nagy O! A gondolat annyira tűzbe hoz, hogy a valóságban is muszáj a bugyimba nyúlnom. Rebeka 31

Ha lázba hoz a gondolata, hogy párod egyszer rajtakap, amint magadat kényezteted, tegyél érte, hogy a helyzet megvalósuljon! Már önmagában az is hihetetlenül izgató lehet mindkettőtök számára, ha a szeme láttára okozol magadnak örömet, ha azonban a meglepetés ereje is kell neked ahhoz, hogy teljes legyen a kép, lepd meg egyszer, amikor hazaér!

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ha sokkal jobban élvezed, amikor magaddal foglalkozol, mint azt, amikor ő próbál a csúcsra juttatni, ez a helyzet remek alkalom, hogy egy kis bemutatót is tarts neki. Mutasd meg élőben, melyek a legforróbb erogén zónáid, illetve hogy élvezed a legjobban az érintéseket, és többé mellette sem lesz gondod a gyönyörrel!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük