4 üres bók, aminek ne dőlj be
Egy tökéletes bóktól minden nő elcsábul. Tudják ezt a pasik is, de siralmasn átlátszó szöveggel próbálkoznak.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Egyre kevesebb férfi akad, aki vágyait megfelelő köntösbe öltöztetve, őszinte és szellemes kedvességgel tudja levenni a nőt a lábáról. Ehelyett a legtöbb pasi olcsó bókokkal próbál Don Juanná lenni, a szépnek szánt, átlátszó szavak mögött pedig csak egyetlen vágy mozog: hogy minél hamarabb lecsússzon a bugyid. Ismerd meg cikkünkből a legüresebb bókokat, hogy egyetlen éjszakádat se kelljen egy ügyetlen nőcsábászra pazarolnod.

Szép a szemed!

Köztudott, hogy míg a nő a férfi szemét és arcát nézi meg először, addig a pasi inkább azt fürkészi, hogy meddig tart a dekoltázs. Ha tehát második hozzád intézett mondatával tüzes tekintetedet dicséri, azt sokkal jobb, ha úgy fordítod le magadban, hogy jók a melleid.

A szemeid ugyanis sokkal kevésbé érdeklik a férfit az első pillanatban, mint ami nyaktól lefelé terül el, de sok évezredes udvarlási tapasztalat, illetve a sűrűn csattant kecses pofonok megsúgták neki, hogy nem tanácsos azzal leszólítani egy hölgyet, hogy mennyire izgató a keble. Az sem bizonyult sokkal hatásosabbnak, amikor a lelkes udvarló abbéli óhaját fejezte ki, milyen szívesen fennakadna a két csodás lökhárítón, ám egyszer valaki nyelvbotlásból cicik helyett szemeket dicsért. Ez pedig sokkal életképesebb bóknak tűnik, de igaznak nem. A férfi ugyanis egészen a mai napig egyetlen okból szeret bele a női szemekbe: tudja, hogy a tekinteten át vezet az út az ágyba.

Belőled jó anya lesz

Mindegy, milyen távol van az a jövő, amikor egy imádnivaló babát szeretnél ringatni, ez a mondat tuti telitalálat. Mert az illatos bőrű csecsemő felrémlő képétől elgyengül a határozott női szív, ezzel pedig a férfi túlságosan is tisztában van. Ezzel a bókkal még a legtalpraesettebb nagyvárosi nőt is le lehet venni a lábáról, mert nem a testéről szól, hanem a lelkéről. Ezzel a négy szóval a ravasz nőcsábász el tudja érni, hogy úgy érezd, ismer téged, és végre egy olyan emberbe botlottál, aki nem csak a külsődet veszi észre.

Valójában azonban a pasi a babatémával kapcsolatban is csak a szexre gondol, ágybabújás nélkül ugyanis nehezen lenne gyerek és anyaság. Ha tehát nem egy régi jó ismerősöd szájából hallod ezt a mondatot, jobb, ha nem dőlsz be neki, mert csak egy olyan nőcsábászba botlottál, aki az átlagnál egy kicsit ravaszabb.

Szomorúnak látszol, szívesen megvigasztalnálak!

A fickó, aki ezzel a mondattal talál meg, nem annyira derűs mosolyodra kíváncsi, hanem meztelen testedre. Nem viccekkel és beszélgetéssel szeretné ő elűzni fejed fölül a borús felhőket, sokkal inkább középtájon testet öltő férfiasságát mutatná be neked szívesen. A dologban végül is nagy hazugság nincs, mert a szextől garantáltan jobb kedved lesz. Ha viszont bedőlsz ennek az olcsó bóknak, és hazaviszed a pasit, annál szomorúbb reggelre ébredhetsz, amikor vigasztaló szeretődnek csak a hűlt helyét találod az ágyban. A legtöbb pasi ugyanis az érzelmesre fogalmazott széptevésekkel is csak ugyanazt akarja, mintha konkrétan szegezné neked szándékait: szépséged szinte biztos, hogy nem lelkének ad szárnyakat, hanem szexuális fantáziáinak.

Nem te vagy a legszebb nő, de nagyon tetszel nekem

Szép dolog az őszinteség, de azért erre a mondatra nyilván a te zsebedben is ugyanúgy kinyílik a bicska, mint a legtöbb nő zsebkendőtartó méretű retiküljében. Az ügyetlen bók sok mindenről árulkodik, a rosszul időzített őszinteség pedig nem vall egy nagy nőértő lovagra.

Ha tehát ezt a botlást elnézed neki, a továbbiakban is számíthatsz hasonló melléfogásokra, az a pasi ugyanis, aki egy romantikus pillanatban ezt a mondatot képes kipréselni magából, nem nagyon fog dicsérni téged a jövőben sem.

Aki pedig szavakkal nem tud kényeztetni egy nőt, az könnyen lehet, hogy az ágyban sem akkora mágus, mint ahogy azt állítja, tehát még azzal sem vigasztalhatod magad, hogy onnantól, ha egy szenvedélyes csókkal és a cipzár körüli matatással meggátolod a sértő bókok áradását, már minden csak jobb lesz.

Ezt is szeretjük