3 tabunak hitt dolog az első randin
Nem tilos megtenned!
A tökéletes első randira számos szabály létezik, de ezek nem feltétlenül megszeghetetlenek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Számos dolog van egy randival kapcsolatban, amin izgulhatsz. Vajon kiszemeltednek mennyire tetszik majd a ruhád, megérzi-e a leheletnyi parfümöt, amit a nyakadra spricceltél, netán túl erős lett? És végtére is, mit csinálj, és mit ne? A tökéletes randihoz valószínűleg te is számos követelményt fel tudsz sorolni, amit ajánlatos betartani ahhoz, hogy ne a meghitt találka legyen az utolsó.

Az örökérvényű randiszabályok azonban az utóbbi időben nem tartják magukat olyan stabilan, mint a múltban, így korántsem biztos, hogy óriási baklövést követsz el, amikor te telefonálsz, vagy iszol egy felest. Íme, néhány dolog, amit kihúzhatsz tiltólistádról, mert egyre több pasi akad, aki mellett nem főbenjáró bűn, ha megteszed!

A randi és az alkohol

Sokan úgy tartják, hogy a randi csak akkor sikerülhet jól, ha a lány nem kerül közelebbi barátságba az alkohollal. Nos, az illemnek továbbra is nagy szerepe van az első találkozás alkalmával, és az igaz, hogy érdemes a lehető legjobb oldaladat mutatnod, de egy pohár bor vagy egy sör adott esetben még javíthat is az este kimenetelén. Egy dolgot természetesen tilos, mégpedig túl sokat innod, hiszen az ittas lány érthető módon nem valami vonzó az első randi alkalmával.

Ha azonban túlságosan feszült vagy, és úgy érzed, egyetlen mondatot sem tudsz anélkül mondani, hogy ne érezd cikinek, egy kis alkohol segíthet feloldódni. Nem véletlen, hogy legalább annyi első találka zajlik a bőséges alkoholkínálatukról is híres kávézókban, mint a romantikus parkokban, hiszen a nevezetes esemény során neked és a pasinak egyformán szükségetek lehet egy bátorító italra.

Ne gondold tehát, hogy a férfi szemében romlanak az esélyeid, ha az ismerkedést koccintással kezditek: épp ellenkezőleg. Van, akinél egyenesen pozitív belépő, ha különösebb gond nélkül húzod le a pálinkát, mielőtt szóba kerülne, hogy akkor mi is van közöttetek tulajdonképpen.

Szex első éjszaka

A szex az első randin az egyik legkényesebb ügy. Alapvetően az a szabály érvényes, hogy, ha első éjszaka odaadod magad a pasinak, nem sok jóra számíthatsz, arra pedig végképp nem, hogy már másnap keres. A pasik számára is kell ugyanis az ismerkedés romantikája, azonban azt is érdemes szem előtt tartani, hogy ezt nem minden esetben rontja el a szex.

Ha partnered nemcsak a ruhádat és különösképpen az alatta feszülő női testet látja benned, hanem már az első alkalommal megfogod a személyiségeddel, valószínűleg nehéz lesz az ágybabújással elijesztened.

Egy csodálatos hangulatban eltöltött első randi végül is miért ne folytatódhatna egy szenvedélyes szeretkezéssel? Ha viszont túl gyorsnak érzed a férfi közeledését, és minden jel arra mutat, hogy sokkal inkább a vágy hajtja, nem pedig az érzelmek, finoman add a tudtára: bejön neked, de inkább majd legközelebb. Váljatok el egy érzelmes csókkal a házad előtt, mint a romantikus hollywoodi filmekben, és a folytatás garantáltan nem marad el: ha kicsit jobban megismeritek egymást, könnyen lehet, hogy románccá növi ki magát, ami amúgy csak egyéjszakás kaland lett volna. Sőt, az idő valószínű, hogy még inkább felturbózza a pasi irántad táplált vágyait, így sokkal izgatóbb lesz az ágybabújás is, amikor végre megtörténik.

A legvonzóbb női tulajdonságok

Kíváncsi vagy, milyen a tökéletes nő a pasi szerint? Videónkból megtudhatod, hogy a darázsderék és a mellbőség vagy inkább a belső tulajdonságok alapján választanak-e párt a férfiak. Kérdésünkre az utca embere válaszolt.

Kié legyen az első telefon?

Nincs annál őrjítőbb, mint amikor egy kellemes, együtt töltött este után másnap várod, mikor csörren meg a telefon. A legkifizetődőbb mégis az, ha türelmes vagy, és nem veszted el a fejed. Mi tagadás, nem jó jel, ha egy férfi - akiről úgy érezted, sikerült lenyűgöznöd - nem emeli fel mihamarabb a kagylót, hogy újra láthasson téged. Azonban azt se felejtsd el, hogy a félénk fiúkról szóló mendemondák némelyike igaz: ilyenkor az a komikus szituáció állhat elő, hogy mind a ketten naphosszat a telefont lesitek, de egyikőtöknek sincs mersze lépni.

Ezekben a speciális helyzetekben megszegheted a telefonos szabályt, és bátran küldhetsz egy szellemes sms-t, de többet ne. Ha úgy érzed, nem lekoptatni akar, csak félős a pasi, nyugodtan lehetsz te a vagány: kellő magabiztosságot sugározva lépj helyette te! Amennyiben azonban ezt követően sem bátorodik fel, jobban teszed, ha nem próbálkozol ismét: ez esetben jobb, ha másik pasi után nézel.

Ezt is szeretjük