18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 pasiőrjítő orális szextechnika (18+)
Nem vagy kezdő, de szívesen tanulnál újabb technikákat? Ismerj meg néhány orális trükköt, mellyel feledhetetlen élményt nyújthatsz!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha nem vagy kezdő az orális szex terén, azt hihetnéd, nem nagy trükk az egész. A férfiak azonban másképp vélekednek erről: az illetékes oldal vallomása szerint korántsem mindegy, hogy a női ajkak mit művelnek odalent. Az orális szexet tehát nem elég csinálni, de jól is kell művelni.

Ha pedig szeretnéd, hogy partnered élete legforróbb élményeként könyvelje el, amit tőled kap, nem árt, ha nemcsak az alapvető mozdulatokat kombinálod ügyesen, de néhány gesztust a profik kelléktárából is ellesel. Szó sincs a mélytorok technikáról, azt ugyanis magától értetődőnek tartjuk, hogy az orális szex a partnerednek is csak úgy lehet igazán jó, ha te is élvezed. Olyan tippeket próbálunk adni, melyekkel úgy csempészhetsz egy kis extra izgalmat a szájmágiába, hogy az téged is gyönyörrel tölt el: érdemes lesz tehát legközelebb a pasid sliccénél indítanod!

Huncut ízelítő

A nők részéről az orális szex sokszor korlátozódik a dolog legaktívabb részére, amikor szájukkal úgy kényeztetik a pasi szerszámát, mintha az egy jégkrém lenne. Pedig az esemény nem ebből az egyetlen sebes epizódból áll: előbb el kell érned, hogy partnered se vágyjon másra, csak a tempós nyelvmunkára.

Az előjáték tehát ugyanolyan elengedhetetlen a szájmágia esetében, mint akkor, ha egy forró szeretkezést akarsz felvezetni. Ha azonban különösen kívánós hangulatban vagy, nem muszáj mindezt csókokra és simogatásokra korlátoznod, vagy legalábbis nem csak a pasi testén. Bátran reflektorfénybe helyezheted a majdani főszereplőt akkor is, ha még nincs teljesen felkészülve az élvezetre: finom simogatásokkal és apró csókokkal pillanatok alatt elérheted, hogy a pasid férfiassága életre keljen.

Ekkor még nem feltétlenül kell a szádba venned párod péniszét. Elég, ha csak az ujjaiddal térképezed fel a legérzékenyebb pontjait, de, hogy még jobban várja a pillanatot, amikor majd a lényegre térsz, néha csúsztasd végig a nyelvedet is fegyverzetén. Ezzel a mozdulattal mellesleg a nedvességet is biztosíthatod, hogy ne okozz fájdalmat, amikor kezeddel a makk vagy éppen a fitymafék környékét izgatod.

Masszázs

Minél tovább húzod a kényeztetést, mielőtt a kulcsfontosságú pumpáló mozdulatokra térnél, annál forróbb lesz az élmény párod számára. Ha azonban egy kis változatosságot viszel a dologba, nemcsak a végső gyönyört sokszorozhatod meg, de számodra sem lesz unalmas az orális szex. Éppen ezért a felvezető után se szaladj túlságosan előre, hanem, ha már kellőképpen kíván a pasid, kényeztesd egy kis masszázzsal. Ezúttal sem vállait kell kézbe venned, hanem legérzékenyebb testrészét, azonban a rendszertelen simogatások helyett módszeres masszírozó mozdulatokkal érintsd.

Hogy ne legyen fájdalmas a dolog, egy kis síkosítóval készítsd elő a terepet, majd lassú, érzéki mozdulatokkal csúsztasd le egymás után a kezeidet a pénisz hegyétől egészen a tövéig. Néhányszor ismételd meg a gesztust, majd egyik kezedet csúsztasd le egészen a herékig, miközben a másikkal a pénisz tövénél masszírozod tovább. Partnered golyóival bánj óvatosan: simogasd őket, és időnként egy erőteljesebb mozdulattal térj rá a gátra is.

Kóstoló szájtechnika

Amikor az erotikus masszázs többé nem növeli párod vágyát, vagyis nem veszed észre, hogy mélyebben kapkodná a levegőt, ideje bevonnod a játékba az ajkaidat is. Vedd a szádba péniszét, és használd ki, hogy a hosszú előjáték után a legapróbb mozdulatot is hihetetlenül intenzíven éli meg: kóstolgasd nyelveddel a legforróbb pontjait. Vándorolj végig szerszámán, ajkaiddal játékosan harapdáld, miközben izgatod a péniszt a tövénél, a makknál és annak pereme mentén. Eközben a kezed se legyen tétlen: ahol épp nem a nyelveddel tapogatod, simogasd az ujjaiddal, hogy minél több inger érje egyszerre párodat.

Tűzforró lezárás

Hogy ne csak ígérj a hosszas játszadozással partnerednek, de be is váltsd a gyönyörteljes reményeket, térj a lényegre. Miután végigpásztáztad férfiasságát, engedd annyira a szádba, amennyire tudod úgy, hogy ne legyen kellemetlen, és kapcsolj gyorsabb iramra.

Legyél fokozatos: először lassabban végezd a pumpáló mozdulatokat, és minél mélyebben próbálj érintkezni párod péniszével, majd, ahogy gyorsítasz, már elég, ha csak a szerszám felső harmadára összpontosítasz.

A hosszas előkészületek után próbáld úgy ütemezni a legforróbb fázist, hogy ne legyen szükséged szünetre. Ha állkapcsod mégis elfáradna, lassíts úgy, hogy ne vedd ki a szádból a férfi szerszámát, amikor pedig érzed, hogy a kéj végső hullámai kezdik feszessé tenni izmait, tartsd a tempót.

Mindeközben a nyelveddel is izgathatod, és, ha igazán különleges élményt szeretnél nyújtani, sebesebben mozgasd, mint az ajkaidat!

Ha követed tippjeinket, már csak az utolsó pillanatot illetően kell döntened, ezt azonban rád bízzuk: intézd úgy, hogy párodnak teljes legyen az élmény, és számodra is a lehető legkellemesebben történjen.

Ezt is szeretjük