3 jel, hogy a pasi komolyan gondolja
Kétségeid vannak, nem tudod, mennyire hosszú távúak párod szándékai? Eláruljuk, honnan tudhatod, hogy téged akar!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szíves-mézes dolgok közül a szerelem a legnagyobb zsivány: tejfoggal harap, bogáncsként tapad az ember szíve tájára, és nem engedi el. Kétértelműségeket susog. Káprázik. Mégis, azt kell mondjuk, néha érdemes hallgatni rá.

Vannak helyzetek és pasasok, amikor nem kell lálálázva fület befogni - íme, ezekben az esetekben bátran mondhatsz a szerelemre egy jó nagy áment. A férfi ilyenkor fülig, beléd.

Törődő gesztusok

Vannak stigmák a férfin, melyek ugyan nem mennek át vérzésbe, nem látványosak, mint a hribnyicai Szűz szobrának könnyei húsvét első napján, mégsem kell szemfüles nősténybagolynak lenni ahhoz, hogy kiszúrjuk őket. Összesítve: amikor törődnek veled, az jelent valamit.

Nem viccből van leterítve eléd a pocsolyába a kabát - hisszük, hogy ezekben a kicsi gesztusokban érdemes a gyöngyöt felkutatni. Nem lehet véletlen, hogy a manus picivel előbb kel, csak azért, hogy a Kisasszonynak ágyba vigye a kávét. Virágot sem azért vesz valaki, mert leárazásban volt a tulipán.

A férfi ilyenkor a túlcsordulásra utazik: arra a pillanatra, amikor a meghatottságtól, a kedvesség lovasrohamától görcsöt kap a szív, a jóérzés pedig az arcon pipálva mosolyban lóbázza a lábát. Szépek a mosolygós lányok, mi meg vagyunk annyira nagyképűek, hogy magunknak követeljük az összes derűt. Lehet ezekben stikli, nem azt mondjuk, mégis, az örömokozásra való hajlam olyan perverzió, aminek a hölgyek csakis örülhetnek. Ez ugyanis arra enged következtetni, hogy a pasas szerelmes, ez esetben pedig van olyan önző, hogy komolyan is gondolja a hölggyel.

Összeköltözés

Az egyik legbiztosabb jele, hogy a pasi a csillagokat is lehozná neked az égből: a közösbe polcolás. Mikor a pasi feladja a legénylakást, az körülbelül olyan, mintha feltenné a nagy kérdést.

Nem szeretnénk túllihegni a témát, csupán leszögeznénk, százas szöggel: ha a férfi visszadobja a régi életét a feladónak, akkor komolyan gondolja. Veled tervez, te hitetlen, te. Elképzelhető persze, hogy csel ez csupán, ördögbizera, de számító, kalkuláns kígyó legyen, aki brahiból bolondítja ekképp a lányt, de nem valószínű.

Akiért ezt a manus megteszi, az biztosan a csücsökben lakik, annak már nem kell kulcsot másoltatni a szívéhez. Biztos van ennél nagyobb bizonyíték, de jelenleg még Poirot és az ő szürke agysejtecskéi is csupán a vállukat vonogatják, és azt dörmögik: sajnálom, én ilyet nem látok.

Nem olyan egyszerű döntés ez: vagy hosszú kalkulációk eredménye, vagy hirtelen felindulásból elkövetett legényéletszegés. Mindkét eset olyan szituáció, melybe a lány bízvást kóstolhat, majd kimondhatja, hogy ezt bizony megfőztem. Különben is, nővel huzamosabban hálni már csak azért is jó, mert folyton kéznél pihegnek az ikrek. A pasasnak csak a lépést nehéz megtennie - a párban élésnek, a kis komolyodásnak megvannak a maga vakítóan fényes részei.

A nagy bemutatkozás

Mi magunk ugyan sosem voltunk lányok, így nemigen tudhatjuk, miféle kín fiús anyáknak bemondani a csókolomot elsőképp. Azt tudjuk, hogy pasasként jaj, de borzalom a lány apjával először szembesülni. Minden apa szemében, bármennyire búvik a bogár mögé, ott méreget ugyanis a rosszallás.

Te. Az én lányomat. Hol a puska. Isten ne adja, hogy egyszer Samuel L. Jackson leánygyermekét szedjük össze a Kertem Klub hátsó traktusában.

Lövésünk sincs tehát, mit éreznek bemutatáskor a hölgyek. Annyit tudunk, ha közös családi fényképekig fajulnak a fentebb felemlegetett szíves-mézes dolgok, akkor a pasas szívére rá van kötve a szorítócsomó.

Micsoda boszorkányok maguk.
A lányok büszkélkednének, a fiúk biztonságra játszanak. Egy manus nem fog akárkit hazavinni anyunak. Már csak azért sem, mert megfigyeléseink szerint anyu méreget, centiz, grammra osztályoz. Te. Az én fiamat. Hol a puska.

Painkiller Jane legyen a tűsarkúján, aki kámpicsorodás nélkül állja az anyósjelölt rosszallását.

Ezt is szeretjük