3 jel, hogy a pasi hűtlen lesz
Olvasd ki az arcából!
Az arc szimmetriája a hűtlenség mutatója lehet, az arcvonások pedig bizonyos személyiségjegyekről is árulkodhatnak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hűtlenségre való hajlam állítólag meg van írva a férfi vonásaiban. A tudományos kutatások azt mutatják, hogy minél szimmetrikusabb a férfi arca és minél férfiasabbak a vonásai, annál inkább hajlamos a hűtlenségre. Felmerülhet a kérdés, hogy miben is érhető tetten az arc szimmetriája.

Míg a kutatás két típust, a macsót és a feminint említi, addig a keleti gyógyászatból kiinduló arcelemző módszer ennél árnyaltabb képet ad a vonásokról. E módszer alapja az a feltételezés, hogy a test képét bizonyos lelki tényezők is meghatározzák. Másrészt pedig az ember tudattalanul rengeteg arcot leolvas naponta, és az így nyert információkból következtetések von le. Ezek hozzájárulnak ahhoz, hogy eldöntse: megbízik-e az illetőben.

A keletiek az érzelmeket a fizikai állapothoz kötik, és ez alapján alkották meg az arc térképét, amely az érzelmeknek a különböző testrészekre gyakorolt hatását jeleníti meg. Az arcolvasás alapelve szerint a jellem tükröződik az arcon. Ily módon öt típust lehet megkülönböztetni, melyeket aszerint neveztek el, hogy mely kommunikációs stratégiát részesítik előnyben. Nézd meg, kik azok, akikkel jobb, ha óvatos vagy, és kik azok, akiben megbízhatsz!

Csalfa férfiak

Közel ülő szemek

Nagy, közel ülő szemekkel rendelkezik, melyek az arc közepén, magasan helyezkednek el. A fülei nagyobbak, és a felső részük dominánsan fejlett. Hosszú, egyenes orr, vékony száj, magas homlok, vékony áll, de erős állkapocs jellemzi, szemöldöke erősen ívelt. Kényelmetlen számára a szemkontaktus, ezért gyakran néz félre. Az ilyen típusú férfi lelkesen fog új dolgok megvalósításába, és könnyen türelmetlenné válik, esetleg agresszívvé. Csábítja az újdonság varázsa, ezért hajlamos lehet kísértésbe esni, ha úgy érzi, túlságosan stagnál az élete.

Nyitott fülforma

Sugárzó, nagy, távol ülő szemek, nagy, széles orr, hegyes áll és széles állkapocs jellemzi, hosszú a szemöldöke és széles a homloka, a fül formája nyitott, és minden fülkagylóhajlat jól kivehető. A száj általában széles, de az arc legszélesebb része az orrnyereggel van egy vonalban.

Érintkezéseiben gyakran néz lefelé és oldalra. A szenvedély vezérli, és könnyen rabul ejthetik pillanatnyi érzelmei. Előfordul, hogy csak azt teszi, amihez éppen kedvet érez. Gyakran ösztönösen cselekszik, és könnyen felhívja magára az ellenkező nem figyelmét.

Táskás szemek

Mélyen ülő szemek jellemzik, és gyakoriak a szem alatti táskák. Nagy, ám formás fülekkel, csontos orrnyereggel, alul teltebb orral rendelkezik. Álla nagy és feltűnő, homloka magas és széles, mindehhez gyakran vékony szemöldök párosul. Számára nagyon fontos az önállóság és a függetlenség, és legalább ennyire ragaszkodik a változatossághoz. Ezért nehezen viseli a kapcsolat kötelezettségeit. Szüksége van arra, hogy időről időre megújítsa maga körül a dolgokat, kommunikációjában viszont mindennél többre értékeli az őszinteséget és a tisztességet. Tekintete érdeklődő, gyakran mély és szúrós. Úgy érezheted, átlát rajtad. Fontosnak tartja, hogy a legmélyebb érzéseiről is beszéljen.

És akikben megbízhatsz

Vízszintes vonal az állon

Mélyen ülő szemek, hosszú fülcimpák, kicsi orr jellemzi, állán gyakran vízszintes vonal helyezkedik el. Széles, telt ajkai vannak, az arc az állkapocs körül a legszélesebb.

A szemöldök inkább egyenes, a homlok alacsony, és vízszintes ráncok lehetnek rajta, melyek stresszre utalnak. A szemkontaktust nem feltétlenül bírja sokáig, hamar zavarba jön, ilyenkor gyakran lefelé néz. Az ilyen típusú férfi általában a hűség mintaképe. Többnyire nincs kedve túl sokat kísérletezni, és nem szívesen vállal új kihívásokat. Fontosabb számára a megszokott biztonság tudata és a kényelem érzése.

Kis fülek

Kicsi, mélyen ülő szemekkel és kicsi, fejhez simuló fülekkel rendelkezik. Az orr csontos és hegyes, esetleg észrevehetően csontos nyereggel. Az áll csontos, és gyakran a szemöldök feletti csontok is tisztán kivehetők. Az ajkak vékonyak, maga a száj kicsi, jellemzőbb a vékony szemöldök. Gyakran büszkének és zárkózottnak tűnik, és bár sokszor inkább visszahúzódó, kommunikációjára mégis a közvetlenség jellemző. Keresi a szemkontaktust, tekintete néha fürkészőnek tűnik. Állhatatos és kitartó a kapcsolataiban, egyes esetekben túlságosan hosszan is leragadhat egy helyzetben. Inkább kivár, mint hogy ő kezdeményezzen bármilyen változást.

OLVASD EL EZT IS!

kacerkodik
  • párkapcsolat
  • párkapcsolati probléma

Miért lép félre a nő?

Ezt is szeretjük