3 homályos mondat, ami szakítást jelent
A szakítást nem csupán túlélni, de kimondani is nehéz. Ne hagyd, hogy a férfi átlátszó mondatai megtévesszenek!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szakításban senki sem jó. Azonban sok pasi mintha egyenesen a mestere lenne annak, hogyan mondja ki úgy, féligazságokba burkolva a szomorú tényt, hogy elkerülje az azonnali számonkérést és adott esetben a könnycseppeket.

Ha azt hitted volna, hogy egy kapcsolat végén nincs mit ragozni, jussanak az eszedbe a nem te vagy a hibás és legyünk csak barátok kezdetű szállóigék, melyek említésekor már minden lány tisztában van vele, hogy elérkezett a kapcsolat vége. Ezúttal a kevésbé közismert, homályos frázisokat említjük meg, melyek csak látszólag rejtik magukban a folytatás lehetőségét, de, ha elhangzanak, biztos lehetsz benne, hogy sajnos vége a szerelemnek.

- Kicsit gyors a tempó: nem állok készen egy komoly kapcsolatra.

Ez a mondat a pár hetes viszonyok egy bizonyos pontján szokott elhangzani, ha a férfinak nemrég törték össze a szívét, és valójában még azért a másikért dobog, csak ezt nem szeretné bevallani. Bár a szavak között ott rejlik az a lehetőség is, hogy a pasi csak lassabban, de szeretné folytatni az ügyet, ez csak a látszat. Az igazság az, hogy egyáltalán nem akar tőled semmi komolyat, de, ha ezt kimondja, még arra sincs esélye, hogy néhányszor ágyba bújjatok.

Az embernek semmi nem túl gyors, amire igazán vágyik, és, ha munka után a haverokkal le tud ugrani egy sörre, a szerelmet is megengedhetné magának, ha akarja. Ha tehát meghallod ezt a mondatot, nem kell megértőnek lenned a szegény manussal, akinek annyira megrázó volt az előző szakítása, hogy most még korai lenne a nagy komolyság.

A legjobb, ha adsz magadnak egy esélyt arra, hogy megtaláld azt, aki igazán szeret téged, és nem ajándékozod meg talányos hónapokkal a tétova pasit, aki nem tud kereken elutasítani.

Mondatok a férfitól
Ha kíváncsi vagy, mikor hihetsz a pasinak, és mikor nem, olvass el még több átlátszó és őszinte mondatot, amit hallhatsz tőle!

- Bizonytalan vagyok magammal kapcsolatban, meg mindennel.

Akár hosszas egyedüllét után, akár valamilyen váratlan esemény hatására, bárkinek adódhat olyan időszaka, amikor az élete csupa kérdőjelből áll. Ha azonban ez egy bimbózó kapcsolat esetében merül fel, az sajnos a jövőtöket illetően pontot jelent a dolog végén, ha a férfi nem is ezt mondja szó szerint.

Mindegy, hogy az aktakupacokat kell rendeznie az íróasztalán, vagy a magánéletében vannak még feldolgozatlan, netán lezáratlan szálak, a ti esetetekben ez nem egy nehezebb időszakot jelent, amit türelmesen érdemes átvészelned. Kivételek persze adódhatnak, és néha a hasonló kijelentések után kitisztul a pasi feje, és rájön, hogy mégsem akarja eldobni magától a friss kapcsolatot, azonban többnyire nem így alakulnak a dolgok.

Az a férfi, aki mindenben, még magában is bizonytalan, tulajdonképpen csak egy dologban biztos: hogy téged nem akar. De amilyen határozatlan az élete, a bátorsága is annyira kevés ahhoz, hogy nyíltan utasítson el. A legjobb, ha dűlőre viszed a helyzetet, és amennyiben ő nem tudott egyenesen nemet mondani neked, te veszel tőle búcsút.

- Egy kis időre van szükségem, de minden jó lesz!

Ha ez a mondat elhangzik, biztos lehetsz benne, hogy baj van. Megpróbálhatsz beszélgetést kezdeményezni, de sokszor az ominózus frázist követően már késő: a pasi valójában döntött, csak nincs bátorsága kerek-perec kijelenteni, hogy menni akar. Amikor többé nem hajlandó a férfi szembenézni a problémával, hanem legszívesebben szünetet kérne, hogy újra belekóstolhasson a legényéletbe, akkor nem sok esélyed van rá, hogy valaha még a párodnak tudhatod.

A szabad levegő többnyire nem a problémák átgondolásában segít, hanem az első lépés afelé, hogy újra egyedül lehessen, de mindenekelőtt gyávaság. Ez a mondat arra utal ugyanis, hogy a férfi is nehezen válik meg tőled, ezért inkább lassan venne búcsút, és nem egyik pillanatról a másikra.

Az időkérés lehetőséget ad arra, hogy még a magáénak érezzen, de a külön töltött időről már nem tartozik elszámolással, és éppen ezzel okoz neked mélységes fájdalmat. Ha pedig mégis megtörténne a visszatáncolás, majd idővel újra kimondja, immár egyenesen, hogy ez nem működik, mélyebb sebeket ejt rajtad, mint akkor, ha már az elején őszinte. Nem állítjuk, hogy soha senkinek sem sikerült még felmelegítenie a kapcsolatot, de úgy általában csak a káposzta jó: az esetek többségében az időkérés bizony szakítást takar.

Ezt is szeretjük