3 férfitípus, akiből remek férj válik
Válogass közülük!
Szeretnéd elkerülni a csalódást, és végre révbe érni egy tökéletes társ mellett? Tudd meg, kit keress!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokszor csalódtál már, pedig csak az igaz szerelmet szeretnéd megtalálni? Könnyen lehet, hogy nem megfelelő férfiak oldalán kerested: első pillantásra ugyanis sokkal csábítóbb lehet egy sármos küllemű laza nőcsábász, aki már nem egy női szívet tört össze, mint a hűséges, érett vetélytársa.

Hogy könnyebb legyen a dolgod, összegyűjtöttük azokat a típusokat, akik mellett nem csak futó kalandot remélhetsz - ha közülük választasz valakit, minden esélyed meglesz rá, hogy idővel oltár elé vezet és hűséges férjed lesz.

Te készen állsz a házasságra?
Nem elég, ha találsz egy remek, férjnek való pasit, de a boldogsághoz elengedhetetlen, hogy te is örömmel gondolj a házasságra. Ha nem tudod, pontosan hogyan vélekedsz a témáról, töltsd ki tesztünket, ha pedig még több párkapcsolati kvízre lennél kíváncsi, nézd meg az összes Szex és szerelem tesztünket!

Családközpontú pasi

Ez a típus arról ismerszik meg, hogy nem szövöget nagyszabású terveket arról, hogy körbeutazza a világot, kalandok után kutatva, egy szál hátizsákkal. Felvállalja, hogy elsősorban biztos párkapcsolatra és talán ezt követően házasságra, majd gyerekekre vágyik.

Ő 30 évesen nem próbál két kézzel kapaszkodni az egyetemi évek emlékébe, a legénylakásba és a függetlenségbe. Komoly tervei vannak, amelyeket természetesen először egzisztenciálisan meg is kíván alapozni, ez azonban nem zárja ki azt, hogy mielőtt a gyerkőcök érkeznének, pár feledhetetlen, csak kettesben eltöltött külföldi úton részt vegyetek.

Lehet persze, hogy nem ő lesz az, akivel a világ végére is elmentek új élményekért, hiszen amikor eljön az ideje, bizony szeretne megállapodni, és leginkább a közös otthon és élet megteremtésére fókuszálni.

Amennyiben azonban ez téged is boldoggá tesz, e mellett a típus mellett megtalálhatod a számításaidat: legfőbb ismertetőjegye, hogy nem ódzkodik az összeköltözéstől és a közös jövőbeli tervekről való beszélgetésekről.

Érett férfi

Ő az, aki elítéli a megcsalás minden formáját, és ezt büszkén vállalja is. Persze ez azt jelenti, hogy ha valaki mással megejtesz egy csókot, az sajnos örökre véget vethet a kapcsolatotoknak, hiszen az elveihez makacs módon képes ragaszkodni. Amennyiben azonban a szerelmi kalandok nem különösebben izgatnak téged, inkább egy megbízható partnerre vadászol, aki férjnek sem utolsó, az ő oldalán megtalálhatod a számításaidat.

Lehet, hogy nem tesz már az első randin kétértelmű megjegyzéseket, és talán a kapcsolat első szakaszában nem tűnik szexuálisan olyan izgalmasnak, mint egy tipikus nőcsábász, amennyiben azonban adsz neki egy esélyt, meggyőző lesz.

Különösen, ha már nemegyszer kellett csalódnod, és ezekkel az élményekkel a hátad mögött immár pontosan tisztában vagy vele, hogy a vibráló külső néha kevésbé értékes belsőt takargat, és a tartós értékekre vadászol.

Az érett férfi ugyanis megbízható, képes vállalni a felelősséget a tetteiért, és nem várja el, hogy mind anyagilag, mind érzelmileg meglehetősen bizonytalan körülmények között folytassátok a kapcsolatot. Ha vele kötöd össze az életed, a biztonságot garantáltan megtalálod az oldalán.

Szerelmes beléd?

Ha megtaláltad azt, aki mellett hosszabb távon is el tudod képzelni az életed, de nem vagy benne biztos, hogy ő hogyan érez irántad, nézd meg videónkat! Íme, a szerelem árulkodó jelei.

Empatikus

Bár az empátia jellemzően női tulajdonság, nem reménytelen, hogy egy férfiban is rálelj erre. Ha pedig megtörténik, szerencsés vagy, hiszen az empatikus pasi nemcsak egyenlőként fog kezelni minden helyzetben, de a konfliktushelyzeteket is könnyű vele megoldani, hiszen mindig megpróbál belehelyezkedni a te pozíciódba, mielőtt véleményt formálna.

Ez a tulajdonsága pedig remek férjjé teheti hosszú távon, ugyanis mellette nem kell arra számítanod, hogy parttalan vitákba bonyolódtok a legapróbb dologról is, mert mindenki a legvégsőkig ragaszkodik a saját véleményéhez. Persze nem árt, ha te is hasonlóan megértő vagy.

Ugyanakkor az empatikus férfival nemcsak addig van szerencséd, amíg egy remek férjre vágysz, de ezt követően ideális apa is válhat belőle, aki türelmesen és ügyesen neveli a gyerkőcöket, de még a koszos pelenkákkal sem hagy magadra. Azt azonban tartsd szem előtt, hogy érzékeny lelke miatt sértődékeny is lehet ez a típus, és hajlamos a féltékenységre, vigyázz tehát, hogy ne adj okot neki egyikre sem!

Ezt is szeretjük