18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 dolog, aminek nehéz ellenállni párkapcsolatban

Párkapcsolatban élve más az élet, mint szingliként, de nem jelenti azt a legapróbb kísértés, hogy ideje továbbállnod.

Nem csak a férfiak részéről merül fel a probléma, hogy mennyi rövid szoknyás lány jár az utcákon, miközben az ő barátnőjük csak hosszú farmert hajlandó hordani. A kísértés kivétel nélkül utolérhet mindenkit. Ha azonban egy gyenge pillanatodban felfigyelsz arra, hogy milyen helyes egy pasi, aki nem a barátod, az még nem egyenlő a hűtlenséggel, és korántsem jelenti azt, hogy a párkapcsolatotoknak ezzel vége. Tudd meg, mi az, aminek a legtöbb nő képtelen ellenállni komoly kapcsolatban is!

A régi szingli bulik

A szinglilétnek számos hátránya van. Amellett, hogy a nő egyedül él, és megsajdul a szíve az utcán csókolózó párok láttán, még a sikertelen kalandok is egyre kiábrándítóbbak.

A mérleg másik oldalán azonban ott van az, hogy magányosan sokkal több idő és energia marad a bulizásra. Ha ketten vagytok, hiányozhatnak a felszabadult csajbulik, ám komoly kapcsolatban élve soha nem is lesznek ugyanolyan pörgősek az éjszakák, mint régen - hacsak nem a hálószoba falain belül.

Ha elfog a nosztalgia, és eszedbe jut, milyen jó is volt szingliként minden este bulizni, az még nem ok arra, hogy újra fejest ugorj a magányos életbe. Inkább beszéld meg a pároddal, hogy néha külön menjetek szórakozni: így a barátnőiddel is tarthatod a lépést, ami miatt még nem kell rosszul érezned magad. Ha minden egyes nap szeretnél a csajokkal bulizni, azt joggal tarthatná gyanúsnak a párod, ha azonban hetente-kéthetente egy bulira ő nem hivatalos, az még nem utal arra, hogy szeretnél zavartalanul válogatni a facér pasik közül.

Az pedig, hogy vele nem tudsz hajnalig mulatni, nem jelenti azt, hogy ideje lenne véget vetni a kapcsolatotoknak, mert unalmas már az együttlét. Hiszen az éjszakai élet nem kis részben a párkeresésről szól - ha ti már megtaláltátok egymást, miért maradnátok addig, amíg a DJ bekeveri a búcsúszámot?

Egy vonzó pasi

Ha mást is helyesnek, szexinek találsz, azzal még nincsen semmi probléma. Az is megeshet, hogy nem tagadhatod le magad előtt, hogy egy bizonyos pasi igencsak vonzó, azonban ez esetben nem árt ügyelned arra, hogy valóban érdeklődsz-e iránta, vagy ez a tény csak egy kis izgalmat csempész a kommunikációtokba. Egy mosolyt váltanod, picit flörtölnöd még nem tilos más férfiakkal, ha azonban úgy érzed, ennél több is vibrál a levegőben, légy óvatos.

Egészen addig nem lépsz a párkapcsolat tiltott zónájába, amíg tisztában vagy vele, hogy a partnered az, akivel komolyan gondolod a dolgot, a másik pasi pedig egyszerűen jól néz ki, megmozgatja a fantáziádat, és kicsit ábrándozol róla.

15 árulkodó jel, hogy bejössz a pasinak

Nézegess képeket!

Elolvasom

A kísértés persze komolyabban is megnyilvánulhat. Lehet, hogy a helyes ismeretlent egy beszélgetés alapján elképesztően izgalmasnak tartod, és felmerül benned a gondolat, hogy vajon párod miért nem az, de amíg nem történik telefonszámcsere, és nem röpködnek titkos sms-ek, nincs okod azon gondolkozni, hogy talán szakítanod kellene a pasiddal.

Egy helyes fickó minden nő életében felbukkanhat, de, ha őszinte vagy magaddal, és ezt az élményt arra használod fel, hogy elgondolkozz a kapcsolatotokon, és közös erővel megpróbáljátok a régi tüzet visszacsempészni a viszonyotokba, akkor nincs probléma. Baj akkor van, ha nem a pároddal, hanem azzal a másikkal fonódik egyre szorosabbra a viszonyod, és keresed az alkalmakat, hogy titokban találkozhassatok. Ez esetben még azelőtt mérlegeld a kapcsolatodat, hogy túl messzire mennél.

Flört - mennyire vagy nő?

Hosszú kapcsolatban nem biztos, hogy ugyanannyi bókot kapsz partneredtől, mint az első hetekben. Ha pedig régen találkoztál már azzal az élménnyel, hogy képes vagy hódítani, nem csoda, ha megmozdul benned a kíváncsiság, hogy vajon a nőiséged még mindig ugyanolyan ellenállhatatlan fegyver-e a pasik szemében, mint régen, és vágynál némi bizonyítékra.

Hogy mindezt próbára tedd, a legkézenfekvőbb egy izzó flörtöt kezdeményezni valakivel a buszon, egy kávézóban vagy akár a boltban. Ha megkapod tőle az egyértelmű választ egy lelkes mosoly képében, és örömmel elkönyveled a bókot, majd tovább is állsz, nincs miért szégyellned magad, csak arra ügyelj, hogy a flörtölés ne változzon hódítássá.

Csak azért, mert van valakid, akivel komolyan gondolod, nem kell csukott szemmel járnod, és nem kötelező az izgalmasabb pillanatok elől sem menekülnöd, bár meg kell hagyni, nem is jó jel, ha mások elismerésére van szükséged, hogy nőnek érezhesd magad.

Amíg mindez valóban csak arról szól, hogy megbizonyosodj róla, ugyanolyan ellenállhatatlan nő vagy, mint régen, ez a kísértés nem ok a szakításra, de mindenképpen elgondolkodtató. Természetesen jobb lenne, ha a pasid adná meg neked azt az élményt, hogy nincs okod a bizonytalanságra, de, ha ezen mások elismerő pillantása is javít, az még nem jelenti azt, hogy talán közülük lenne valaki az igazán melléd való férfi, nem pedig a mostani párod, de arról érdemes lenne beszélgetnetek, hogy nem érzed magad ugyanolyan szexinek mellette, mint régen.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük