18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 dolog, amiből a pasinak sohasem elég az ágyban (18+)
Tudd meg, mi az, amire nem csak vágyik a pasi, de a legtöbbet akarja belőle az együttlét során.

Ha felmerül a kérdés, hogy vajon mi az, amiből a pasinak sohasem elég, a legtöbb nő, de talán még férfi is reflexből, postafordultával küldi a választ, miszerint a szex. Ezúttal azonban megpróbálunk valamivel mélyebbre ásni a pasilélek bugyraiban.

A nemi aktus mennyisége mellett ugyanis egyéb hálószobai apróságok is meghatározó szerepet töltenek be abban, mekkora élvezetet nyújt a férfinak az együttlét.

Mennyi szex kell nekik?

Félretéve a David Duchovny- és Tiger Woods-féle szélsőséges eseteket, amikor a szexéhség orvosi kezelést igényel, többnyire a férfi vágyának is vannak határai. Természetesen a párkapcsolat elején nem lehet túl sokszor ágyba bújni, de ezzel a nők is hasonlóképpen vannak, később azonban a heti három-négy együttlét a legtöbb férfinak elég ahhoz, hogy ne kacsintgasson kifelé a kapcsolatból.

A heti minimum mellett azonban egyéb részletek is vannak, melyek nélkül a pasas számára nem az igazi a szex: ismerd meg azokat a kihagyhatatlan fogásokat az ágyban, melyek igazán feledhetetlenné teszik az aktust!

Reflektorfény

Mindegy, hogy az orális szexet vagy inkább a kézimunkát választod, netán egyéb alternatív módszerekkel kényezteted partneredet, a lényeg, hogy ilyen pillanatok is legyenek nemi életetekben. Ugyanúgy, ahogy neked is fontos, hogy időnként a középpontban legyél, és egészen másfajta gyönyöröket tapasztalhass meg, mint az aktus során, a pasi is vágyik a szólózásra. Nemcsak fáradtság esetén érdemes tehát bevetned az ajkaid vagy a kezed, de számos helyzet adódhat, amikor partnered örülne egy kis kényeztetésnek.

Amikor csak az ő gyönyörére koncentrálsz, az orgazmus is erőteljesebb élmény lehet, de ami a mesteri mozdulataid hatására egyre közeledő csúcsnál is fontosabb, az az élmény, hogy csak neki akarsz jót. A kölcsönösség mellett időnként erre is szüksége van a pasasnak, sőt, nem is kevésszer.

Valószínűleg az sincs ellenére, hogy némileg uralkodó helyzetben érezheti magát, amikor a nő csak az ő szerszámával foglalatoskodik, de ezt nem feltétlenül kell erőszakos gesztusként felfognod.

A reflektorfény a leghatásosabb balzsam a férfiúi hiúságra, hiszen a szexben mindennapos kérdés a méret, ha pedig örömmel foglalatoskodsz péniszével, az számára azt jelenti, hogy elfogadod és szereted őt olyannak, amilyen. Szeretetből pedig a pasi akármennyit örömmel bezsebel.

Látvány

Könnyen lehet, hogy a férfiak azért ódzkodnak csak a romantikától, mert női fejjel ez sokszor a gyertyafényt és a sötét hálószobát jelenti. A pasi számára azonban a tapogatózós szex sokkal inkább vágylohasztó, mint intim, ő ugyanis szereti látni is, akit éppen meghódít. A női test látványa, a vágytól hegyesedő mellbimbók és természetesen az aktus is izgató hatással van rá.

Amit tehát te legszívesebben elrejtenél, azzal ő nem tud betelni, és az egyik legizgatóbb dolognak tartja a szexben. Nem a pici pocak vagy a narancsbőr ötlik a szemébe, sokkal inkább azt látja, hogy minden egyes testrészedet hatalmába keríti a vágy.

Lehet, hogy egy kis pornós élmény is fűszerezi a látvány élvezetét, hiszen nem csupán a nőben gyönyörködnek a pasik előszeretettel, de a nemi szervekben is, külön-külön vagy akár éppen egymásba gabalyodva. Ne csodálkozz tehát, ha az orális szex során partnered megragadja az alkalmat, hogy tüzetesen szemügyre vegyen odalent: számára ugyanis a látvány kifejezetten izgató lehet.

Ha te úgy érzed magad, mintha a nőgyógyász székében ülnél, add a tudtára, hogy jobban szereted, ha a szeme helyett a nyelvével simogat, azt azonban nem kerülheted el, hogy a pasas abban gyönyörködjön, ahogy férfiasságát kényezteted. Ha igazán vadító szeretnél lenni, inkább használd ki ezt a pillanatot, és tegyél rá még egy lapáttal az izgató látványra: te is nézz a szemébe!

Női gyönyör

Természetesen az orgazmussal sem lehet betelni, de nem csak az a fontos a pasinak, hogy öt perc alatt a csúcsra repítsd valamilyen módon. Az együttlét során nem egy fadarabot szeretne ölelgetni. A szex nem kizárólag az orgazmusról szól, hanem a behatolás pillanatáról, az egymásra pillantásokról és az izgató pózváltásokról is, de mindenekelőtt arról, hogy élvezzétek, mindketten. A férfinak igenis fontos, hogy partnerét a csúcsra repítse. Ahogyan azzal sem tud betelni, ha egy nő kívánja a szexet, és ezt ki is mutatja.

Bátran add át tehát magad a gyönyörnek addig a határig, amíg az párod örömét is fokozza, amennyiben azonban lelkes hangjaid és harapós csókod felszisszenést vált ki belőle, nem árt, ha kicsit óvatosabb fokozatra kapcsolsz.

Ha azonban nincs mögötte érzés, fölösleges a szomszédokat zavarnod, illetve szerelmi sebeket okoznod a párodnak, hasonló helyzetben inkább azt keresd, hogyan lehetne neked jó. Ne hidd, hogy a pasinak ciki vagy kellemetlen, amit te élvezel: ha neked gyönyört okozhat, az számára is jobbá teszi a szexet, ezt pedig érdemes újra és újra megtapasztalni, amikor csak lehet.

Végső soron tehát nem maga a szex az, amiből a pasinak sohasem elég, sokkal inkább te. Hiszen ahhoz, hogy vágya életre keljen, te is kellesz, és a játék úgy az igazi, ha időnként téged is magával ragad a telhetetlen szenvedély, és közösen ugrotok fejest a gyönyörbe.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük