18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Az anális szex alapszabályai
Kizárólag 18 éven felülieknek!
Mikor érdemes belevágni? És hogyan lesz a legjobb? Minderre választ kapsz, ha elolvasod cikkünket!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az anális szex még mindig zavarba hoz? Párod már régóta rá akar venni, de te még mindig nem tudsz eleget a témáról? Felsorakoztatunk három érvet, hogy miért csináld, és hármat, hogy miért ne!

Csináld

1. Vágj bele a popsiszexbe, amennyiben biztos vagy abban, hogy valóban ezt akarod. De csak akkor, ha őszintén érdekel, milyen érzés lehet, és nyitott vagy az újdonságokra.

2. Az anális szex rejtelmeit gyakorlatban csak akkor próbáld ki, ha minden elméleti tudást és jó tanácsot végigolvastál már, és a partnereddel is többször átbeszéltétek a "szabályokat". Mindenképp egyezzetek meg abban, hogy mikor álltok meg, és mikor mentek tovább.

3. Ha te is és partnered is teljesen biztosak vagytok abban, hogy készen álltok rá, és nem csupán fizikailag, hanem lelkileg is. Mindkettőtöknek csodálatos élmény lehet; párod hálás lesz, hogy kipróbáltátok, te pedig egy izgalmas élménnyel lehetsz gazdagabb.

Ne csináld

1. Ne menj bele az anális szexbe, ha úgy érzed, valójában nem akarod. Csupán azért kellemetlen helyzetbe hozni magad, mert meg akarsz felelni a barátodnak, butaság. Az anális szex kifejezetten fájdalmas lehet, ha lelkileg nem állsz készen rá, hiszen a záróizmaid egészen biztosan ellenállnak.

2. Ha a szexuális betegségektől tartasz, akkor semmiképp ne fogjatok bele, hiszen ez azt jelenti, hogy nem szereztél be minden információt az anális szexről.

Nagyon sok nő fél attól, hogy valamilyen szexuális betegséget könnyebben elkaphat a végbélen keresztül. Sokan mocskosnak és tisztátalannak érzik a szex ezen formáját. Ha te is így vagy ezzel, akkor ne erőltessétek.

3. Ne csináld, ha rettegsz az anális szex okozta fájdalomtól. Bármennyire is kampányolnak a férfiak az anális szex mellett, első alkalommal valószínűleg kellemetlen lesz, hiszen meg kell tanulnod némileg kontrollálni a végbélben lévő izmokat. Ha úgy érzed, nem akarsz elfogadni semmiféle fájdalmat a szexuális együttlétben, akkor ne próbáld ki, hiszen minimális kellemetlenséggel biztosan együtt jár az első anális orgazmus előtti időszak.

Mindenképpen tartsátok szem előtt!

Amennyiben a fenti felsorolás után úgy döntöttél, hogy kipróbálod pároddal az anális szex örömeit, akkor fontos ismerned a következő szabályokat.

  • Higiénia – fontos, hogy az aktus előtt nagyon alaposan megtisztítsátok a végbélnyílás körüli részt, és amennyire lehetséges, a belső részt is. Erre az esetre a patikákban beszerezhető egy speciális irrigátor.
  • Síkosítás – a természetes síkosítás a végbélnyílás esetében nem elég, ezért kötelező a síkosító használata.
  • Óvszer – anális közösüléskor kötelező az óvszer használata, mivel a végbélnyílásban baktériumok lehetnek. Figyelj oda, hogy a síkosító vízalapú legyen, mert az olaj alapú síkosító károsíthatja az óvszert.
  • Fertőzés – ha a pénisz már érintkezett az ánusszal, akkor nem szabad, hogy a vagina környékéhez érjen. A pornófilmekben látott váltogatás szigorúan tilos! Ugyanez igaz a kezekre is!
  • Fokozatosság – tartsátok be a fokozatosságot, azaz az ánusz tágítását először kézzel végezze partnered, majd amikor ezzel már kényelmesen érzed magad, utána léphettek tovább.
Ezt is szeretjük