A 2 legvadítóbb nőtípus, akire a férfi vágyik
A férfi vágyának mozgatórugója nem egyszerűen két gyönyörű cici és a romantikus, ködös szerelem. Tudd meg, mi az, amiért bolondulnak!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A férfiúi vágy misztikus, ködös levegője két örök nő körül forog. Egyikük az anya, aki etette, felnevelte, és minden férfias nyafkaságát eltűrte, másikuk pedig a tökéletes szerető, a szexuális örömök netovábbja, az örömlány. Eme két véglet között sasszézik minden pasi.

A tények ismeretében pedig az egyszeri nő, akit húsból és vérből kovácsolt a biológia, nem pedig holmi isteni malasztból tevődik össze szerelmetes lábikrája, széttárt kacsókkal kiált fel: Hol maradok mindebből én?

Mese habbal

Mert e veretes együttes, az anyai szerepben és a testiség mesterségében egyszerre tetszelgő nő legfeljebb, ha az Öreg néne őzikéjében létezik, de még ott sem. A világ ugyanis nőkből áll, akik vágynak és akarnak, és nem tűrnek szó nélkül minden férfias mániát, sem azt, ha a kedves csak minden hónap második szombatján jelentkezik. A férfi azonban ezt nem képes megérteni. Mert az ő fejében még élnek a tündérmesék, amikben minden nő vagy boszorka, vagy hercegnő, de kettő egyszerre semmiképpen, így teljesen tanácstalanul áll a helyzet előtt, ha a főző, mosó, takarító nőszemély beesteledvén és dolga végeztével az ő oldalán is helyt szeretne állni, és örömmel elkísérné a baráti sörözésre. A legtöbb férfinak ez a két sík nem összeegyeztethető, és a barátnőt legszívesebben foggal-körömmel távol tartaná a széles nagyvilágtól.

Az asszonyka, az otthon

Mert a pasinak a legegyszerűbb, ha szerető kedvesként otthon várakozol, hogy, amikor hazaér, minden további nélkül vele tarthass a hálószobába. Így megspórolja a makacs féltékenységnek minden lehetőségét, és egész életére kényelmes, biztos kapcsolatban tudhatja magát.

Ebben a felállásban te is biztos lehetsz abban, hogy előbb vagy utóbb te leszel az a nő, aki hófehér ruhakölteményben az oltár elé tipeghet oldalán, a kérdés azonban az, hogy ennyivel beéred-e. A férfi ugyanis olyan, hogy az otthoni kedves, az anyapótlék mellől újra és újra elvágyódik, mint Csehov három nővére Moszkvába. Emellett azonban nagyon sokat megtesz a barátnőért. Ha kellően határozott vagy, és a körmére nézel, elérheted, hogy hazaérjen éjfélre, hogy csak hetente kétszer menjen el bulizni vagy kártyázni, és, hogy néha elvigyen a barátaival téged is. Néhány ködös éjszaka azonban mindig lesz, amivel nem tudsz mit kezdeni, és amiről soha nem lesznek információid.

Pillangó-hadművelet

Ezek az éjszakák az éjjeli lepkéké, azoké a nőké, akik nem főznek, akik nem várják haza, és akik nem számoltatják el, csak alámerítik a színtiszta testi örömök tavába. Ez nem azt jelenti, hogy amikor párod eltűnik otthonról, és reggelig mulat valahol, garantáltan megcsal. De a kísértés mindenesetre mindig ott lappang, és az évek során legalább gondolat szintjén biztosan megfordul a fejében. Bár a férfiak alapvetően vonzónak találják a legősibb mesterség képviselőit, nem feltétlenül a prostituáltak jelentik az anya típusú barátnő ellenpontját.

Az éjszakai pillangó buja, csábító, és bármikor benne van egy forró flörtben. Az ilyen nő az, akit a férfiak távolról szemlélve csak lotyónak neveznek, de valójában irigykedve vágynak arra, hogy hivalkodó tekintetével őket is észrevegye, csak egy röpke játék erejéig. Mert ebből a tüzes flörtből nem feltétlenül lesz megcsalás, de a pasi már egyetlen tekintettől azt érzi, hogy akár meg is kaphatná a nőt - még ha ez nem is így van -, és sokkal nyugodtabb lélekkel, dagadó férfiúi önbizalommal fog hozzád hazatérni.

Kettőt egyszerre?

Amikor a férfi arról álmodozik, hogy egyszerre két nővel bújna ágyba, minden bizonnyal a két típus összevonása csábítja a leginkább. A csodálatos hibrid azonban az álmok talaján létezik: a valóságban ilyen nőbe botolva nagy értetlenségbe süpped a férfiúi elme.

Pedig létezik a halmazok keresztmetszete. Ha azonban mindent megteszel kedvesedért, de időnként te is élnél a szabadságjoggal, és barátnőiddel karöltve nélküle vetnéd bele magad az éjszakába, biztos lehetsz abban, hogy kedvesed társaságában akadni fog valaki, aki mindezt nem nézi jó szemmel. Mert a férfiak fejében még mindig él az a homályos sztereotípia, hogy nekik mindent szabad, a nőnek viszont keveset. Sokan lemaradtak arról, amikor a nők nadrágot húztak, választójogot kaptak, és elkezdtek dolgozni. És ezzel párhuzamosan bizony mulatni is, barátnőkkel, az éjszakában, férfiúi gardedám nélkül.

Ezt is szeretjük