15 árulkodó jel, hogy tetszel a férfinak
A férfi nem mindig nyilvánvaló jelzésekkel igyekszik tudtodra adni, hogy elnyerted a tetszését.

Dia

 	Segítőkészség 	Ha felkeltetted az érdeklődését, valószínűleg különösen figyelmes lesz irányodban a férfi. Nemcsak észreveszi, hogy milyen hangulatban vagy, ha szomorúnak lát, igyekszik megvigasztalni, hanem egyéb módokon is tudtodra adja, hogy valódi úriember. Az irodában például neked is főz kávét, vagy segít cipekedni.

Segítőkészség

Ha felkeltetted az érdeklődését, valószínűleg különösen figyelmes lesz irányodban a férfi. Nemcsak észreveszi, hogy milyen hangulatban vagy, ha szomorúnak lát, igyekszik megvigasztalni, hanem egyéb módokon is tudtodra adja, hogy valódi úriember. Az irodában például neked is főz kávét, vagy segít cipekedni.

Dia

 	Figyelemfelkeltés 	Minden lehetséges módon igyekszik felhívni magára a figyelmedet. Ezt mindenki másképp csinálja karaktertől függően: ide tartozhat a tollászkodás, a kitartó nézés vagy a barátok közti hangoskodás is. Ám a legtöbb eltúlzott gesztus azt jelezheti, szeretne számodra láthatóvá válni. 	Kapcsolódó cikk: 	Így könnyen megtetszhetsz a pasinak »

Figyelemfelkeltés

Minden lehetséges módon igyekszik felhívni magára a figyelmedet. Ezt mindenki másképp csinálja karaktertől függően: ide tartozhat a tollászkodás, a kitartó nézés vagy a barátok közti hangoskodás is. Ám a legtöbb eltúlzott gesztus azt jelezheti, szeretne számodra láthatóvá válni.

Kapcsolódó cikk:
Így könnyen megtetszhetsz a pasinak »

Dia

 	Arcérintés 	Miközben rád néz, gyakran megérinti az arcát, a fülét Ez egyszerre feszültséglevezető és tollászkodó mozdulat is, a vonzalom hatására ugyanis a bőr érzékenyebbé válik a külső hatásokra. Ez a mozdulat tudat alatt azt üzeni, érints meg.

Arcérintés

Miközben rád néz, gyakran megérinti az arcát, a fülét Ez egyszerre feszültséglevezető és tollászkodó mozdulat is, a vonzalom hatására ugyanis a bőr érzékenyebbé válik a külső hatásokra. Ez a mozdulat tudat alatt azt üzeni, érints meg.

Dia

 	Tollászkodás 	A nyakkendő- vagy a haj-, esetleg mandzsettaigazítás a legklasszikusabb jelzések közé tartozik. Nemcsak azt üzeni, hogy a férfi kissé ideges, de azt is, hogy szeretné a legjobb formáját hozni előtted. 	Kapcsolódó cikk: 	Ezt nézik meg először a férfiak a nőn »

Tollászkodás

A nyakkendő- vagy a haj-, esetleg mandzsettaigazítás a legklasszikusabb jelzések közé tartozik. Nemcsak azt üzeni, hogy a férfi kissé ideges, de azt is, hogy szeretné a legjobb formáját hozni előtted.

Kapcsolódó cikk:
Ezt nézik meg először a férfiak a nőn »

Dia

 	Cowboy-póz 	Ha a férfi a mutatóujját az övében vagy a zsebében tartja, miközben az ujjai lefelé mutatnak, a férfiasságát igyekszik hangsúlyozni. Az is lehet, hogy mindezt csípőre tett kézzel teszi, ekkor szeretne magabiztosságot sugallni, és nagyobbnak akar látszani.

Cowboy-póz

Ha a férfi a mutatóujját az övében vagy a zsebében tartja, miközben az ujjai lefelé mutatnak, a férfiasságát igyekszik hangsúlyozni. Az is lehet, hogy mindezt csípőre tett kézzel teszi, ekkor szeretne magabiztosságot sugallni, és nagyobbnak akar látszani.

Dia

 	Széttett térdek 	Ha széttett térdekkel ül, nemcsak az irántad való nyitottságát igyekszik bizonyítani, de próbálja felhívni a figyelmed a legérzékenyebb testrészére is. 	Kapcsolódó cikk: 	Akikkel nem szívesen randizik a férfi »

Széttett térdek

Ha széttett térdekkel ül, nemcsak az irántad való nyitottságát igyekszik bizonyítani, de próbálja felhívni a figyelmed a legérzékenyebb testrészére is.

Kapcsolódó cikk:
Akikkel nem szívesen randizik a férfi »

Dia

 	Egyenes háttal 	A férfi számára tudat alatt a férfisság jele, ha minél magasabbnak látszik. Ezért kihúzza magát, behúzza a hasát, és igykeszik a lehető legjobban megnyúlni - persze anélkül, hogy észrevennéd az igyekezetét.

Egyenes háttal

A férfi számára tudat alatt a férfisság jele, ha minél magasabbnak látszik. Ezért kihúzza magát, behúzza a hasát, és igykeszik a lehető legjobban megnyúlni - persze anélkül, hogy észrevennéd az igyekezetét.

Dia

 	Megnevettet 	A férfiak sok mindenre hajlandók azért, hogy megnevettessék a kiszemelt hölgyet, mert számukra az összeillőség és az önigazolás fontos mércéje, hogy humorban egy hullámhosszon vannak-e szívük hölgyével. Minél kevesebbet nevetsz, annál erősebben próbálkoznak. 	Kapcsolódó cikk: 	Erről beszél a férfi, ha csak egyéjszakás kalandot akar »

Megnevettet

A férfiak sok mindenre hajlandók azért, hogy megnevettessék a kiszemelt hölgyet, mert számukra az összeillőség és az önigazolás fontos mércéje, hogy humorban egy hullámhosszon vannak-e szívük hölgyével. Minél kevesebbet nevetsz, annál erősebben próbálkoznak.

Kapcsolódó cikk:
Erről beszél a férfi, ha csak egyéjszakás kalandot akar »

Dia

 	Nyitott száj 	Ha a férfi kissé nyitva felejti a száját, amikor rád néz, valószínűleg szívesen megkóstolna.

Nyitott száj

Ha a férfi kissé nyitva felejti a száját, amikor rád néz, valószínűleg szívesen megkóstolna.

Dia

 	Figyelmes 	Ha tetszel a férfinak, remek hallgatósággá válik, issza a szavaidat, és kíváncsi arra, amit mondasz. Akkor is, ha épp nem az őt leginkább foglalkoztató témák közé tartozik. 	Kapcsolódó cikk: 	Csalhatatlan jelek, hogy nagyon tetszel a férfinak »

Figyelmes

Ha tetszel a férfinak, remek hallgatósággá válik, issza a szavaidat, és kíváncsi arra, amit mondasz. Akkor is, ha épp nem az őt leginkább foglalkoztató témák közé tartozik.

Kapcsolódó cikk:
Csalhatatlan jelek, hogy nagyon tetszel a férfinak »

Dia

 	Az illatodat dicséri 	Ha megfogta az illatod, szinte biztos, hogy nyert ügyed van, mert a kutatások szerint a férfiak, akárcsak a nők elősorban a szaglásuk alapján választanak. Persze elsősorban a természetes testszag számít, de a jól megválasztott parfüm fokozhatja a csábítást. Ha nem esel túlzásokba a kölnivel, akkor a kettő remek harmóniába kerülhet egymással. 	Kapcsolódó cikk: 	4 lépés, amivel egy hónapon belül rád talál a szerelem »

Az illatodat dicséri

Ha megfogta az illatod, szinte biztos, hogy nyert ügyed van, mert a kutatások szerint a férfiak, akárcsak a nők elősorban a szaglásuk alapján választanak. Persze elsősorban a természetes testszag számít, de a jól megválasztott parfüm fokozhatja a csábítást. Ha nem esel túlzásokba a kölnivel, akkor a kettő remek harmóniába kerülhet egymással.

Kapcsolódó cikk:
4 lépés, amivel egy hónapon belül rád talál a szerelem »

Dia

 	Tükörreflex 	A szimpátia egyik legerősebb kifejezése, ha valaki visszatükrözi a mozdulataidat. Ezzel a lelki közösséget, az ismerősséget és a mgértését igyekszik hangsúlyozni.

Tükörreflex

A szimpátia egyik legerősebb kifejezése, ha valaki visszatükrözi a mozdulataidat. Ezzel a lelki közösséget, az ismerősséget és a mgértését igyekszik hangsúlyozni.

Dia

 	Érintés 	Minden alkalmat megragad, hogy hozzád érhessen vagy akár csak súrolhasson. Ha ez másképp nem megy, igyekszik olyan közel ülni hozzád, hogy a térdetek, a lábatok vagy a vállatok olykor összetalálkozzon. Ha szemben ültök, a szék szélére húzódik, hogy minél közelebb legyen hozzád. 	Kapcsolódó cikk: 	A 8 legkiábrándítóbb dolog egy nőn a férfi szerint »

Érintés

Minden alkalmat megragad, hogy hozzád érhessen vagy akár csak súrolhasson. Ha ez másképp nem megy, igyekszik olyan közel ülni hozzád, hogy a térdetek, a lábatok vagy a vállatok olykor összetalálkozzon. Ha szemben ültök, a szék szélére húzódik, hogy minél közelebb legyen hozzád.

Kapcsolódó cikk:
A 8 legkiábrándítóbb dolog egy nőn a férfi szerint »

Dia

	Meleg mosoly	Mosolyogni sokféleképpen lehet, de ha tetszel a férfinak, akkor a közvetlen, barátságos és bíztató mosolyát veszi elő, hogy jelezze az irántad érzett tiszteletét és csodálatát. 

Meleg mosoly

Mosolyogni sokféleképpen lehet, de ha tetszel a férfinak, akkor a közvetlen, barátságos és bíztató mosolyát veszi elő, hogy jelezze az irántad érzett tiszteletét és csodálatát. 

Dia

 	Pohárgörgetés 	A hengeralakú tárgyak görgetése nemcsak a nők flörtjele, ez a férfinál is felhívást jelent keringőre. 	Kapcsolódó cikk: 	Láthatatlan vagy a férfi számára? »

Pohárgörgetés

A hengeralakú tárgyak görgetése nemcsak a nők flörtjele, ez a férfinál is felhívást jelent keringőre.

Kapcsolódó cikk:
Láthatatlan vagy a férfi számára? »

Ezt is szeretjük
Fotó: