18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A 10 legidegesítőbb női allűr

Amitől a pasik falra másznak

Van pár dolog, amivel még egy birkatürelemmel megáldott férfit is könnyedén kikergethetsz a világból.

A férfi alapvetően rajong a nőért. Gyengébb pillanataiban elismeri, hogy a csábító testen túl azt is csodálja, ahogy egy nő otthonná varázsol akár egy zsebkendőméretű odút, és ínycsiklandozó vacsorát dob össze pár hozzávalóból.

Rosszabb napokon azonban alapos igénybevételnek vannak kitéve a pasi idegszálai, ugyanis a mosdóban felejtett sörtéknek létezik női megfelelője is, amivel könnyedén kikergetheted párodat a világból. Tudd meg, mitől szakad a cérna!

Csak semmi lazaság!

A legtöbb férfi nem nagyon izgatja magát az olyan kulcsfontosságú kérdések miatt, hogy egy héttel utazás előtt készen állnak-e már a csomagok, éppen ezért párod jobban örülne neki, ha te sem tennéd. Néha szakadj el a határidőnaplódtól, és lazíts: hidd el, egy spontán kirándulás sokkal izgalmasabb, mint az, ha már jó előre megterveztél volna mindent. Ha életedet aprólékosan megszervezed, és ezt a rendszert a párkapcsolatodra is alkalmazod, akkor nem csoda, ha párod időnként besokall, és kibújik a szorosra kötött pórázból.

Hallgass többször az érzelmeidre, ha pedig párod kieszel valami izgalmas őrültséget, ne mondj nemet csak azért, mert nem fér bele a terveidbe! A férfiak többnyire kedvelik a spontaneitást, különösen, ha szexről van szó. Egy kis hancúrra szinte garantált, hogy bárhol, bármikor ráveheted partnered, míg a nemet és a gondos tervezettséget valószínűleg sokkal nehezebben viseli.

Vásárlási láz

Ha eluralkodik rajtad a vásárlási láz, és muszáj beszerezned néhány új ruhadarabot, lehetőleg ne párodat szórakoztasd ezzel a programmal. Hívd el barátnőidet, és kössétek össze a félnapos nézelődést egy beszélgetéssel, amikor minden csajos témát sorra vesztek. A gondos ruhaválogatás ugyanis párodat korántsem hozza annyira lázba, mint téged, ahogy az sem izgatja különösebben, hogy melyik nő ruházata miért borzalmasan ízléstelen.

Akár hiszed, akár nem, a legtöbb pasi, ha betoppan egy ruhaboltba, még a próbafülkéig sem jut el: egyszerűen kiszemel egy pólót, leveszi a polcról a szokásos méretet, és már fizet is. Természetesen ez is csak akkor jöhet szóba, ha nincs kígyózó sor, máskülönben inkább sarkon fordul, és a lehető leggyorsabban maga mögött hagyja a vásárló hölgyek forgatagát.

Testi hibák

Nincs olyan nő a világon, aki tökéletesen elégedett lenne a külsejével.  Ezzel a legtöbb férfi tisztában van, és egy ideig készségesen próbál bókokkal javítani az önbizalom-hiányos helyzeten, azonban, ha rendszeresen előveszed a régi kis mell, nagy pocak lemezt, számíthatsz rá, hogy előbb-utóbb elfogy partnered türelme. Ne csodálkozz hát, ha a huszadik alkalom után nem vigasztal többé, hogy nem is nagy a popsid, hanem inkább felajánlja, hogy menj el egy közeli konditerembe, és, ha téged zavar, akkor változtass ezen.
A férfinak nem az számít, hogy mennyire eszményi a tested, sokkal inkább az, hogy te mennyire vagy rendben önmagaddal. Ha tehát minden egyes alkalommal emlékezteted a hibáidra, akkor azokra ő is fel fog figyelni, és többé nem tart majd olyan vonzónak, mint kapcsolatotok elején. Amikor párod megdicsér, hogy milyen csinosan öltöztél fel, nyugtázd inkább egy bájos mosollyal kedves bókját, és jegyezd meg, hogy mindez még semmi ahhoz képest, amit a ruhád alatt rejtegetsz. Ezzel garantáltan felkelted a kíváncsiságát, és még a bosszús vitát is megspórolhatod.

A zöld szemű rém

Ami a pocak-témánál is jobban zavarja a férfit, az nem más, mint a féltékenység. Ha párod időnként egy kis szabadságra vágyik, és szeretne több időt tölteni a barátaival, ne gyanakodj rögtön: attól még, hogy nem tölt veled minden estét, korántsem biztos, hogy másik nő van a képben. Természetesen egyénenként változó, hogy ki mennyi szabadságot ad partnerének, ha azonban olyan férfiba szerettél bele, aki kedveli a mozgalmas életet, és ragaszkodik a függetlenségéhez, akkor nem várhatod el tőle, hogy a kedvedért kényelmes és otthonülő partnerré változzon. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy köss szemellenzőt, és a legnyilvánvalóbb hazugságokat is nézd el párodnak, de lehetőség szerint hagyj neki annyi szabadságot, amennyit te is elvársz. Van olyan kapcsolat, ahol a felek kölcsönösen szabad bejárást engednek egymás telefonjába, azonban az is teljesen érthető, és korántsem utal megcsalásra, ha kedvesed ettől kiborul.

Légy az enyém!

A ragaszkodás majdnem olyan kényes pont, mint a féltékenység. A nők hajlamosak az erős kötődésre, azonban párodnak igen kellemetlen és zavaró lehet, ha teljes mértékben csak rá támaszkodsz. Ha párkapcsolatra is adja a fejét, a pasi soha nem feledkezik meg a barátairól, és többnyire a szabadságáról sem. Ez nem jelenti azt, hogy bármikor fennáll a veszélye annak, hogy elhagy, egyszerűen csak a kapcsolat szoros harmóniáján kívül másfajta impulzusokra is szüksége van. Attól még, hogy nem minden hétvégét töltötök együtt, a bajban nyugodtan számíthatsz párodra, de ne terhelj rá minden apró problémát, ha ugyanis minden ügyes-bajos dologgal megtalálod, azzal olyan börtönbe zárod, amiből mihamarabb menekülne.

Ne az elviselhetetlen magány miatt akarj társat! Keresd meg azt az ideális egyensúlyt, hogy a saját lábadon, egyedül is megálld a helyed. Ha ekkor szeretsz bele valakibe, akkor sokkal kevésbé érzed majd, hogy életed minden napja tőle függ.

További női hóbortok, amiktől a pasi falra mászik
  • Női pletyka.
  • Érzelmi zsarolás.
  • Sírás.
  • Üres fecsegés.
  • Hiszti.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük