Tárkonyos-tejszínes pulykaraguleves, fogyókúrázóknak is
A raguleves tápláló, akár egy könnyedebb főétel szerepében is megállja a helyét.

Ez is érdekelhet

Letti története megmutatja, hogy a reménytelen helyzetből is van kiút (x)

Őszi kikapcs: Íme a trendek! (x)

Színésznők, akiket az egész ország imád (x)

Egyedülálló szolgáltatásokat kínáló, újépítésű lakások a XIII. kerületben: Idén extra kedvezménnyel! (x)

Tudod már, hol egyél október 8. és 13. között?

beauty and style

Méregtelenítő arcradír zöld teával: mindent kiseper a pórusokból, és nem szárítja a bőrt »

5 éves gyerekek bányásszák a szemfestékek alapanyagát: csúf igazság a kozmetikai iparról »

Így viselik a párizsi nők idén a feketét: sikkes és egyáltalán nem gyászos »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A szimpla húsleves egy idő után unalmassá válhat, de nem kell aggódnod, ugyanis néhány új hozzávaló felhasználásával egészen egyedi ízvilágot kaphatsz.

Ezért annyira különleges tejszínes ragulevesünk, amiben a tárkony, a tejszín és a különböző zöldségek ízei dominálnak! Próbáld ki egyszerű receptünket!

Tárkonyos-tejszínes pulykaraguleves

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1,5 liter húsleves - kockából is jó
  • 40 dkg pulykacomb
  • 20 dkg vegyes leveszöldség
  • 10 dkg zöldborsó
  • 10 dkg gomba
  • 5 dkg liszt
  • 2 dl tejszín
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 citrom
  • olaj
  • tárkony

Elkészítés ideje:

90 perc.

Elkészítés menete:

A húst alaposan mosd meg, majd egy papírtörlővel itasd le róla nagyjából a vizet. Szedd le a bőrét, csontozd ki, ezután pedig vágd kisebb csíkokra. A vöröshagymát aprítsd fel, és kevés olajon dinszteld meg. Add hozzá a húst és a meghámozott, feldarabolt leveszöldséget is.

Engedd fel a húsleves levével. Főzd nagyjából 20 percig, majd keverd bele a borsót és a gombát. A tejszínből és a lisztből készíts rántást, és amikor minden megfőtt, keverd a levesbe. Ezután ízesítsd tárkonnyal, citromlével és sóval ízlésed szerint. Hagyd felrottyanni, és már tálalhatod is.

Kép: azotthonizei.blogspot.com

Ezt is szeretjük