8 mutatós otthoni dekoráció húsvétra: a vendégeid imádni fogják őket

A mesés húsvéti díszek üde, tavaszias hangulatot varázsolnak az otthonodba. Különösebb kézügyesség sem kell hozzájuk.

húsvéti dekoráció
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Húsvét előtt sokan az otthonuk kicsinosítására is nagy hangsúlyt fektetnek. A szokásos tavaszi nagytakarítás után kicsomagolják az előző évben gondosan eltett dekorációkat, az évek alatt gyűjtögetett festett tojásokat.

Különösen jólesik ilyenkor a lakás díszítésével foglalatoskodni, hiszen a téli hónapok szürkesége után már vágyunk a színekre, a fényekre és illatokra, és szerencsére a tavasz rendre meg is hozza ezeket. Nyílnak a szebbnél szebb virágok, sül a foszlós húsvéti kalács. A hangulat fokozásában a kézzel készült dekorációk is segítenek, ezekből mutatunk egy csokorra valót.

Mutatós húsvéti dekorációk

Különösebb kézügyesség nélkül, alig néhány hozzávalóból csodás húsvéti díszeket készíthetsz, amelyek nemcsak neked teszik örömtelivé az otthon tartózkodást, hanem a vendégeidet is elvarázsolják majd. Ráadásul nem kell órákat eltöltened a megalkotásukkal sem. Meríts ötleteket a következő válogatásból! 

A vendégek fogadásához válogass a legfinomabb húsvéti sütireceptek közül!

A sonka és a tojás mellől a különféle édességek sem hiányozhatnak húsvétkor. Ezekből a változatos finomságokból bátran válogathatsz.

(Képek: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük