Így lesz tökéletes a kaszinótojás! Ezt tedd a töltelékbe, hogy igazán mennyei legyen
Nagyon finom kaszinótojást készíthetsz a recept alapján.

Nyereményjáték

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

Nyerj Hollóházi Porcelán fülbevalót Adrienne Feller mini luxuskozmetikumokkal! (x)

Nyerj szerelemsegítő nyakláncot Valentin-napra! Bevonzza életedbe az igaz szerelmet (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Hódunyhával betakart mesebeli tájak, ahol mégis szikrázó a napsütés: mesefalucskákat is rejt (x)

A NASA űrhajósai és világsztárok is alávetették magukat ennek a műtétnek - Magyar találmány (x)

Ebben a hotelben az ételt a szántóföldről rakják az asztalra - Magyar hely, ha fontos az egészséged (x)

V-nyakú ruhához tilos felvenni: mutatjuk, melyik dekoltázshoz milyen nyaklánc illik

beauty and style

Ezt edd vacsorára, ha edzeni voltál: mindent pótol, amit kell, de nem hizlal »

Dianát így csak ritkán láthattuk: ilyen volt, amikor nem a nyilvánosságnak öltözködött »

Jobb az arctisztító kefénél, és azt is elmondjuk, miért: tisztít, és kisimítja a bőrt az új készülék »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A kaszinótojás tökéletes vendégváró étel, amennyiben hidegtállal is készülsz az ünnepi alkalomra, ezt a finomságot feltétlenül készítsd el! A vendégek örömmel elkapkodják majd az asztalról, ha így készíted.

Hozzávalók:

  • 10 db tojás
  • 2 evőkanál majonéz
  • 1,5 dl tejföl
  • 1 evőkanál mustár
  • cukor
  • só, bors
  • petrezselyem
Recept idők

Elkészítés:

Tedd fel főni a tojásokat úgy, hogy a víz ellepje őket. Ha elérte a forráspontot, onnantól kilenc-tíz percig hagyd fenn őket. Kapcsold le alattuk a gázt, ezután önts rájuk hideg vizet, így könnyebben leszedheted a héjukat. Miután az utóbbit lefejtetted, vágd ketté a tojásokat, és a megfőtt tojássárgáját egy kanál segítségével különítsd el egy tálba, most jön ugyanis a töltelék.

A sárgáját nyomkodd meg egy kicsit a villával, hogy könnyebben lehessen vele dolgozni, majd keverd hozzá a majonézt, a tejfölt, a mustárt, valamint ízlés szerint szórd bele a sót és borsot is. Némi apróra vágott petrezselyem is mehet bele, ettől csak még finomabb lesz.

Az így kapott masszát töltsd bele a tojásokba. Ha szeretnéd, a petrezselyem zöldjével díszítheted a tetejüket is. Így lesz ez a fogás nemcsak ízletes, hanem szemet gyönyörködtető is.

Blog.hu ajánló