Így lesz tökéletes a kaszinótojás! Ezt tedd a töltelékbe, hogy igazán mennyei legyen
Nagyon finom kaszinótojást készíthetsz a recept alapján.

Ez is érdekelhet

Rendkívüli ajánlatokkal készül a dm! (x)

Nevezz te is a Huawei Next Image nemzetközi mobilfotós versenyre! (x)

Nálad is belefér néha egy kicsivel több? (x)

Szakácskodj a szabadban! (x)

Önmagunk és a ruháink illata fontosabb mint gondolnánk (x)

beauty and style

A ’80-as évek gyönyörű modellje 54 évesen is irtó dögös: ilyen szexi ruhában lépett a kifutóra »

Akár súlyos bőrbetegségeket is okozhatnak a hamis sminkek: így ismerhetőek fel a legkönnyebben »

A 2000-res évek kedvenc frizurája ma is divatos: a legszexibb tépett fazonok »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A kaszinótojás tökéletes vendégváró étel, amennyiben hidegtállal is készülsz az ünnepi alkalomra, ezt a finomságot feltétlenül készítsd el! A vendégek örömmel elkapkodják majd az asztalról, ha így készíted.

Kaszinótojás

Hozzávalók:

  • 10 db tojás
  • 2 evőkanál majonéz
  • 1,5 dl tejföl
  • 1 evőkanál mustár
  • cukor
  • só, bors
  • petrezselyem
Recept idők

Elkészítés:

Tedd fel főni a tojásokat úgy, hogy a víz ellepje őket. Ha elérte a forráspontot, onnantól kilenc-tíz percig hagyd fenn őket. Kapcsold le alattuk a gázt, ezután önts rájuk hideg vizet, így könnyebben leszedheted a héjukat. Miután az utóbbit lefejtetted, vágd ketté a tojásokat, és a megfőtt tojássárgáját egy kanál segítségével különítsd el egy tálba, most jön ugyanis a töltelék.

A sárgáját nyomkodd meg egy kicsit a villával, hogy könnyebben lehessen vele dolgozni, majd keverd hozzá a majonézt, a tejfölt, a mustárt, valamint ízlés szerint szórd bele a sót és borsot is. Némi apróra vágott petrezselyem is mehet bele, ettől csak még finomabb lesz.

Az így kapott masszát töltsd bele a tojásokba. Ha szeretnéd, a petrezselyem zöldjével díszítheted a tetejüket is. Így lesz ez a fogás nemcsak ízletes, hanem szemet gyönyörködtető is.

Ezt is szeretjük