Így készül a tökéletes kaszinótojás
Ha már unod a sima főtt tojást a húsvéti menüben, akkor ne habozz, készítsd el mesés kaszinótojás-receptünket!

Ez is érdekelhet

Télen-nyáron nélkülözhetetlen bulikellék: megtehetsz bármit, mert nem érzel semmit (x)

A szabadban töltött idő egészségre gyakorolt pozitív hatása minden multivitaminnál többet ér (x)

Meglepő fellépést vállalt Mező Misi: közel 600 fiatal énekelt vele (x)

7 dolog, ami károsítja, és ami védi az idegeinket (x)

beauty and style

Gyorsabban nő, és erősebb lesz a hajad, ha odafigyelsz erre: 6 egyszerű tipp a dúsabb frizuráért »

Azt hitték, megszaladt a Photoshop a Balmain reklámjában: pedig ennél nagyobb csavar van benne »

Álomszép esküvői ruhák 2019-re: vad tájak inspirálták a magyar tervezőt »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A megfőzött, ugyanakkor megrepedt festenivaló tojások sem mennek kárba, ha ínycsiklandó kaszinótojást készítesz belőlük. Elkészítése nagyon egyszerű, ha pedig sok locsolóra számíthatsz, tökéletes vendégváró.

A kaszinótojásnak számos változata létezik, vannak, akik gombával vagy éppen szardíniával gazdagítják a töltött tojást.

Ha te is valami ínyencségre vágysz, akkor próbálkozz nyugodtan más alapanyagokkal is.

Kaszinótojás

Hozzávalók:

  • 10 tojás
  • 2 evőkanál majonéz
  • 1,5 dl tejföl
  • 1 evőkanál mustár
  • petrezselyem
  • pici cukor
  • bors

A tojásokat tisztítsd meg, majd főzd keményre. Keresztben vágd őket ketté, és a tojássárgáját vedd ki. A tejfölt a majonézzel, a mustárral és pici cukorral keverd össze. 

A tojássárgákat egy villa segítségével törd össze, ízlésed szerint sózd, borsozd, majd add hozzá a felaprított petrezselymet.

Keverd a majonézes masszába, és a félbevágott tojásokat töltsd meg vele. A tojások tetejét díszítsd petrezselyemmel.

Ezt is szeretjük