Így készül a tökéletes kaszinótojás
Ha már unod a sima főtt tojást a húsvéti menüben, akkor ne habozz, készítsd el mesés kaszinótojás-receptünket!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A megfőzött, ugyanakkor megrepedt festenivaló tojások sem mennek kárba, ha ínycsiklandó kaszinótojást készítesz belőlük. Elkészítése nagyon egyszerű, ha pedig sok locsolóra számíthatsz, tökéletes vendégváró.

A kaszinótojásnak számos változata létezik, vannak, akik gombával vagy éppen szardíniával gazdagítják a töltött tojást.

Ha te is valami ínyencségre vágysz, akkor próbálkozz nyugodtan más alapanyagokkal is.

Kaszinótojás

Hozzávalók:

  • 10 tojás
  • 2 evőkanál majonéz
  • 1,5 dl tejföl
  • 1 evőkanál mustár
  • petrezselyem
  • pici cukor
  • bors

A tojásokat tisztítsd meg, majd főzd keményre. Keresztben vágd őket ketté, és a tojássárgáját vedd ki. A tejfölt a majonézzel, a mustárral és pici cukorral keverd össze. 

A tojássárgákat egy villa segítségével törd össze, ízlésed szerint sózd, borsozd, majd add hozzá a felaprított petrezselymet.

Keverd a majonézes masszába, és a félbevágott tojásokat töltsd meg vele. A tojások tetejét díszítsd petrezselyemmel.

Ezt is szeretjük