10 igazán kedves húsvéti SMS, amivel boldog ünnepeket kívánhatsz

Ezekkel az aranyos mondókákkal vagy pár soros húsvéti üzenetekkel garantáltan mosolyt csalhatsz szeretteid arcára.

húsvéti sms nyitó
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Húsvét reggelén, az ágyból frissen kikelve ki ne örülne annak, ha telefonjára pillantva kedves jókívánsággal találja szembe magát? Egy-egy frappáns üzenet akár az egész napot bearanyozhatja.

Ezek a vidám gondolatok legyenek veled, amikor kiválasztod listánkból azt a szöveget, ami megszólított téged, és aminek szerinted örülnének a szeretteid. A szavaknak bámulatos ereje van: te hogyan kívánnál kellemes ünnepet?

1.

A sonkát, tormát told egy kicsit félre, olvasd el az sms-t végre, közben gondolj csupán a szépre. Ragyogjon rád az ünnep fénye, melegítsen fel, és emeljen az égbe. 

GettyImages-1207618288

2.

Elolvadt a hó, rügyeznek a fák, nyílnak a virágok, ébred a világ. Ennek alkalmából remélem és kívánom, a húsvéti ünnepeket boldogan töltöd majd, barátom!

3.

Vidám húsvét, víg ünnep, nyuszik velünk örülnek. Kicsi bárány, kiskacsa, minden gyerek mosolya kísérje a léptedet. Boldog húsvéti ünnepeket!

4.

Hímes tojás, bársony barka, aprócska a nyuszi farka. Ám ez cseppet sem zavarja, hogy aprócska az ő farka. De a füle hosszú ám, szép húsvétot, kis komám! 

GettyImages-1194849867

5.

Szép jó reggelt, itt a húsvét, ha ott lennék, már locsolkodnék! Kellemes húsvéti ünnepeket!

6.

Kicsi nyúl ül a kosárban, piros tojás az aljában, tetejében csoki, cukor, legyen nálad kicsi bugyor, abba gyűjtsed mind a kincsed, húsvét napján kapod mindet! Kellemes ünnepet!

7.

Rügyezik az erdő, virágzik a táj, az orgonafán dalol egy tarka kismadár. Azt énekli: kellemes húsvéti ünnepeket!

A cikk az ajánló után folytatódik

8.

Az erdőben nyuszi honol, a természet vízzel locsol, de ha én engedélyt kapok, sms-sel locsolgatok! Boldog húsvéti ünnepeket!

9.

Meghittség, boldogság, áldás és béke legyen az életed örökös vendége! Boldog húsvéti ünnepet kívánok!

GettyImages-1303180355

10.

Itt van a húsvét, itt van újra. A fiúk locsolkodással szállnak harcba. Kívánok sok-sok locsolót és boldog húsvétot!

Ízléses húsvéti dekorációk ütött-kopott eszközökből

Nem kell vagyonokat elköltened egy drága lakberendezési áruházban húsvéti dekorációra: előbb érdemes szétnézni a régi tárgyak között.

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük