5 remek romantikus vígjáték húsvétra
Ha nem utaztok el húsvétkor, de nem akartok unatkozni sem, íme, öt film, amit érdemes kikölcsönözni a tékából. A szórakozás garantált.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A tavaszi nagytakarítás, és a húsvéti sütés-főzés után szívesen töltenéd az estét egy jó film társaságában, de nincs ötleted? Esetleg a pároddal nem juttok dűlőre a műfajt illetően? Segítünk.

Ezúttal olyan filmeket ajánlunk, melyek romantikus és vicces jelenetekben egyaránt bővelkednek - bármelyiket választod, a párod garantáltan nem fog elaludni melletted a kanapén. De akkor is érdemes megnézned őket, ha egyedül töltöd az estét - nem unatkozol majd.

Sosem késő: Boldogító talán

Lehet-e barátság férfi és nő között? Talán igen, illetve nem, egészen pontosan csak átmenetileg. Tom vonzó pasi, habzsolja az életet, falja a nőket. Az állandóságot Hannah, a legjobb barátja jelenti számára. Kettejük érdek- és szexmentes barátsága azonban csak addig tart, míg a lány hosszabb üzleti útra nem utazik. Ekkor Tom rádöbben, milyen üres az élete Hannah nélkül, és, hogy ő az egyetlen, akit igazán szeret.

Rögvest el is határozza, hogy amint hazatér szerelme, megkéri a kezét. Csakhogy nem megy minden olyan simán: a lány azzal az örömhírrel érkezik vissza, hogy végre megtalálta az igazit, és Tomot szeretné koszorúsfiúnak. Hogy mit tehet Tom? Fejébe veszi, hogy mindenképpen meghiúsítja az esküvőt.

Egy megunhatatlan: Lesz ez még így se!

Melvin furcsa, hóbortos, magányos alak, aki csak az irodalomnak él. Kétségtelenül neki van a világon a legkiállhatatlanabb természete, és beteges mániáitól mindenki falra mászik. Talán örökre meg is maradna mogorva fickónak, ha szomszédját, a festőművész Simont ki nem rabolnák, és felismerhetetlenné nem vernék.

Mivel Simon kórházba kerül, és bájos kiskutyája egyedül marad, Melvin kénytelen lesz gondját viselni az ölebnek, aki nagyon jól érzi magát új otthonában. Ezzel azonban lőttek a nyugalomnak. Az embergyűlölő Melvin steril kis világát másfelől is veszély fenyegeti, feltűnik ugyanis a színen Carol, a bájos pincérnő. Három különös sors szálai és problémái futnak össze egy röpke hétvégére, hogy megtapasztalják a mindennapi valós és álgondok mögött az élet napos oldalát.

Álszerelem, álházasság: Nász-ajánlat

A munkában sikeres és rettegett Margaretnek azzal kell szembenéznie, hogy a bevándorlási hivatal ki akarja toloncolni Kanadába, és ezzel véget érne gondosan felépített karrierje. A nő hirtelen ötlettől vezérelve azzal rukkol elő, hogy épp házasodni készül, így semmiképp nem küldhetik vissza hazájába. Jegyesének a gyanútlan és buzgó asszisztensét, Andrew-t nevezi meg, akit éveken át gyötört és kihasznált munkahelyén.

Szerencséjére Andrew beleegyezik, hogy részt vegyen a különös játékban, de csak bizonyos feltételek mellett. A szedett-vedett páros Alaszka felé veszi az irányt az újdonsült vőlegény családjához, ahol a mindig talpraesett, magabiztos nagyvárosi lány kénytelen kibújni a csigaházából, majd megmutatni valódi énjét. Bár nyakukban a bevándorlási hivatal, Margaret és Andrew kitartóan ragaszkodik a rögtönzött esküvőhöz még akkor is, ha nem minden alakul úgy, ahogy eltervezték.

Az ellentétek igenis vonzzák egymást: Derült égből Polly

Reuben kockázatelemző menedzser, aki mindig precízen, előre eltervezi az életét. Elve, hogy soha nem kockáztat, így nem érheti meglepetés. Vagy mégis? Imádott hitvese már a nászúton megcsalja. Mi jöhet még ezután? Lehet ennél rosszabb is? Bizony, mégpedig egy másik nő, aki maga a természeti csapás.

Polly tökéletes ellentéte Reubennek, élvezi, hogy sodródó életstílusa váratlan helyzetek elé állítja. Mindig van új lehetőség számára, ha a jelenlegi nem jönne be. Amikor a sors ugyanarra a bulira sodorja őket, a nemrég faképnél hagyott Reuben úgy dönt: most az egyszer a véletlenre bízza magát, és nyitott lesz. Lehet, hogy nem kellett volna? Polly ugyanis fenekestül felforgatja gondosan szervezett életét és összeszedett személyiségét.

Egy kérdés, ezer válasz: Mi kell a nőnek?

Végy egy igazi macsót, aki kedvére használja a nőket: amikor csak teheti, beveti ellenállhatatlan vonzerejét. Nick Marshall a világ császárának tartja magát, hiszen még a munkában is sikeres. Hogy mi jár a nők fejében, miközben ő szórakozik, egy csöppet sem érdekli. Csakhogy arany élete egy csapásra megváltozik, amikor először egy csinos, szőke nő elhalássza előle jól megérdemelt kinevezését, és a főnöke lesz, majd amikor egy áramütéssel kombinált villámcsapás különös következményeként egyik percről a másikra hallani kezdi a nők gondolatait.

Ezzel Nick a titkok titkának tudója lesz, közelebb kerül nehezen kezelhető kamaszlányához, majd az igaz szerelem is megérinti. Az immár klasszikusnak mondható alkotás igazi alapműnek számít: ha még nem láttad, ideje kikölcsönöznötök.

Ezt is szeretjük