Könnyen elkészíthető tavaszi virágcsokrok az asztalra
Egy színpompás virágcsokor remekül feldobja az otthon egyhangúságát.

Dia

 	Egyszerű tulipáncsokor  	A sárgából pirosba váltó tulipán az egyik leggyakoribb tavaszi virágfajta. Azonban egyedivé teheted, ha egy halvány színű szaténszalaggal csokorba kötöd, és így állítod egy vékony csővázába.

Egyszerű tulipáncsokor

A sárgából pirosba váltó tulipán az egyik leggyakoribb tavaszi virágfajta. Azonban egyedivé teheted, ha egy halvány színű szaténszalaggal csokorba kötöd, és így állítod egy vékony csővázába.

Dia

 	Illatozó jácint  	A jácint erőteljes illata az egész lakást belengi, ezért érdemes többet is beszerezni a hagymás növényből, akár más-más színben is. Mivel csokorba kötni nem tudod, dobd fel a szép cserepes növényt színpompás kaspókkal.

Illatozó jácint

A jácint erőteljes illata az egész lakást belengi, ezért érdemes többet is beszerezni a hagymás növényből, akár más-más színben is. Mivel csokorba kötni nem tudod, dobd fel a szép cserepes növényt színpompás kaspókkal.

Dia

 	Színes kompozíció  	Szegfű, krizantém, rózsa és ami csak nyílik, mind egy helyen. A harsány színek és a különböző típusú virágok remekül megférnek egy helyen. Vidéki bájukkal mindenkit elkápráztatnak, pláne akkor, ha a nagyi régi, kicsit megkopott porcelánjába rendezed el őket.

Színes kompozíció

Szegfű, krizantém, rózsa és ami csak nyílik, mind egy helyen. A harsány színek és a különböző típusú virágok remekül megférnek egy helyen. Vidéki bájukkal mindenkit elkápráztatnak, pláne akkor, ha a nagyi régi, kicsit megkopott porcelánjába rendezed el őket.

Dia

 	Pazar dekoráció  	Bár a virgácsokor már önmagában is teljesen feldobja a lakást, a dekoráció részeként is használhatod. Ha például a tulipánokat egy nagy fémvödörbe teszed, majd mellé és fölé különböző húsvéti díszeket teszel, egy egész kis húsvéti kompozíciót kapsz. 	 

Pazar dekoráció

Bár a virgácsokor már önmagában is teljesen feldobja a lakást, a dekoráció részeként is használhatod. Ha például a tulipánokat egy nagy fémvödörbe teszed, majd mellé és fölé különböző húsvéti díszeket teszel, egy egész kis húsvéti kompozíciót kapsz.
 

Dia

 	Napsárga nárciszok  	A meseszépen sárgálló virág a húsvéti időszak nagy kedvence. Egyszerűségével bármelyik lakás éke lehet, hiszen letisztultságot és eleganciát sugároz. Ha szeretnéd kicsit feldboni az egyszerű csokrot, keresd elő a nagypapád régi fémvödrét, és állíts bele egy tucattal.

Napsárga nárciszok

A meseszépen sárgálló virág a húsvéti időszak nagy kedvence. Egyszerűségével bármelyik lakás éke lehet, hiszen letisztultságot és eleganciát sugároz. Ha szeretnéd kicsit feldboni az egyszerű csokrot, keresd elő a nagypapád régi fémvödrét, és állíts bele egy tucattal.

Dia

 	Vadvirágos egyszerűség  	A mezőn szedett, csokorba font vadvirágok a nagyszülőknél töltött régi időket idézik. Az ilyen csokor kifejezetten illik az otthonodba, ha fontosnak tartod a húsvéti hagyományok felelevenítését.

Vadvirágos egyszerűség

A mezőn szedett, csokorba font vadvirágok a nagyszülőknél töltött régi időket idézik. Az ilyen csokor kifejezetten illik az otthonodba, ha fontosnak tartod a húsvéti hagyományok felelevenítését.

Dia

 	Ezerszínű pompa  	A tulipán ezernyi színárnyalata a tavaszi vidámságot és életkedvet sugározza. Ha ezeket a feltűnő színeket egy csokorba kötöd, majd beleállítod egy egyszerű, szintén élénk színű műanyag kancsóba, pillanatok alatt meseszép dekorációt kapsz.

Ezerszínű pompa

A tulipán ezernyi színárnyalata a tavaszi vidámságot és életkedvet sugározza. Ha ezeket a feltűnő színeket egy csokorba kötöd, majd beleállítod egy egyszerű, szintén élénk színű műanyag kancsóba, pillanatok alatt meseszép dekorációt kapsz.

Dia

 	Finom elegancia  	A rózsa a maga finomsága miatt az egyik legközkedveltebb virág, de még nála is bájosabb talán a boglárka, ami tucatnyi szirmával már egymagában is elragadó. Hát még akkor, ha szivárványszínű csokorba fogod az egészet, majd egy egyszerű fehér vázába beleállítod.

Finom elegancia

A rózsa a maga finomsága miatt az egyik legközkedveltebb virág, de még nála is bájosabb talán a boglárka, ami tucatnyi szirmával már egymagában is elragadó. Hát még akkor, ha szivárványszínű csokorba fogod az egészet, majd egy egyszerű fehér vázába beleállítod.

Dia

 	Cikornyás tulipán  	Amikor a tulipán teljesen szétbontja szirmait, sokan fogják, és már meg is válnak tőle. Ne ess az ő hibájukba, hiszen a virág még így is meseszép, és például egy finom ágyba felszolgált reggelihez tökéletes dekoráció.

Cikornyás tulipán

Amikor a tulipán teljesen szétbontja szirmait, sokan fogják, és már meg is válnak tőle. Ne ess az ő hibájukba, hiszen a virág még így is meseszép, és például egy finom ágyba felszolgált reggelihez tökéletes dekoráció.

Dia

 	Selymes szépség  	Nincs húsvét barka nélkül. A pihe-puha gömböcskékben végződő vessző igazán mutatós, ráadásul a többi virággal ellentétben még csak sok törődést sem igényel. Önmagában vázába állítva is ugyanolyan szép, mint más virágokkal csokorba fogva.

Selymes szépség

Nincs húsvét barka nélkül. A pihe-puha gömböcskékben végződő vessző igazán mutatós, ráadásul a többi virággal ellentétben még csak sok törődést sem igényel. Önmagában vázába állítva is ugyanolyan szép, mint más virágokkal csokorba fogva.

Ezt is szeretjük
Fotó: